• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz tedavi olmali ortada hicbisey yokken bu kadar paranoyaklik normal değil. Mesela düşünün yolda yuruyosunuz esiniz aradi napiyosun dedi marketten eve dönüyorum dediniz kapadiniz o sirada erkek bir tanidiginizla karsilasip bes dk ayak üstü sohbet ettiniz, eşiniz de araba ile gecerken gördü. Vay sen bana yalan söyledin o adam kimdi diye size neler eder. Bosanmaya kadar gider böyle bir olay yasasasiniz belki size şiddet uygulamaya bile kalkar bilemiyorum. Bu sekilde takıntılı insanlar cok tehlikelidir canınızın kiymeti varsa adami tedavi olmaya ikna edin. Bu sorun yarın öbür gun cocugunuz büyüyünce onun bile başını ağrıtir yoksa

Guven olmadan evlilik yurumez. Sorun sizde degil, esinizde. Boyle giderse evlilik tat vermez. Kiskanclik, guvensizlik degil bu, baska birsey bence. Esinizin tedavi olmasi gerekiyor. Whatsapptan da cevrimici oldugunuzu gosteren uyariyi ayarlardan kaldirin. Esiniz hayatinizi kendi psikolojik rahatsizligiyla abluka altina almaya calisiyor. Ayrica yaltigi suc, iftiraya giriyor. Ispati yok bur kere. Sizi biriyke yakalamamis etmemis. Olaki yazisiyirdunuz, bu onu aldattiginiz anlamina mi geliyor hemen. Iftira kanunen suctur.

Manyak mıdır nedir. İski yişidiklirimdin givin priblimim vir. He yavrum he.
O kadar manyağım ki gözüm dönmüş uçan kuştan bile nem kapıyorum demiyor da güven problemi varsa gitsin tedavi olsun.
Kimsenin hayatını yıpratmasın. Sen de aman yanlış anlar aman şüphelenir diye baskı altında yaşamaktan kurtulursun.
Açıkçası ben de böyle düşünüyorum.Eski ilişkilerinde bunu yaptı ,terkedildi ..ve zaten kafasında kuran bir adam olduğu için "kesin aldatıyordu ve ona gitti " şeklinde kafasında yorumladı adam.

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır🥺
Bulutlar üstü ilişkiniz filan yok, psikopatça bir ilişkiniz var. Eşiniz daha önce başkasına hallenmiş ama her fırsatta sizin namusunuza fil uzatıyor siz de bulutlar üstü ilişkimiz var diyorsunuz. Dünyadaki tek erkeği kapmışsınız, başkasına giderse ne yaparsınız ama sıkı tutun kaçmasın. Kendine saygısı olan bir insan bunları asla kabul etmez, yazık ….

Eski erkek arkadaşımın sevgilisi onu en yakın arkadaşı ile aldatmıştı. Erkek arkadaşım da sürekli benim de onu aldatma potansiyelim varmış gibi davranıyordu.
Bir süre sonra dayanamayıp ayrıldım. İlişkileri bir şekilde aldatma ile biten ve travmatik olaylar yaşayan kişiler söz konusu durumu aşamadan/ destek alamadan yeni bir ilişkiye asla başlamalı. Aksi takdirde olan yeni kişiye oluyor.
Eşinizin tedavi olması gerek. Çekilir dert değil....

Ona göre şekil almam bana o kadar zarar verir ki eşim değil konu kendime olan saygım aslında, bilmiyorum sadece unutmaya çalışıyorum ve malesef kabullenmeye çalışıyorum erkek olduğunu. Yani bakmasını gerektirmeyen danslar ne kadar becerebiliyosam işte kendimce giyinip süslenip kıvırmak falan
Sen başkalarına bakma ben sana evde yaparım 😂😂😂😂 bulutlar üstü ilişki

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır🥺
Siz var olan problemi "aşıp" affedince, o var olmayan sorunlar yaratıp hayatınızı zehir etmekten korkmuyor. Keşke kendinize biraz saygınız olsaydı. Bunları yaşamazdınız.

Ona göre şekil almam bana o kadar zarar verir ki eşim değil konu kendime olan saygım aslında, bilmiyorum sadece unutmaya çalışıyorum ve malesef kabullenmeye çalışıyorum erkek olduğunu. Yani bakmasını gerektirmeyen danslar ne kadar becerebiliyosam işte kendimce giyinip süslenip kıvırmak falan
Ne yani sizi aldatmasin diye mezdeke mi oynuyorsunuz?:KK57:

Kendisi yapmış zaten ama aşmışlar o problemi.
Allah korkumuz var yapmayız öyle şeyler demiş ama eşi zamanında yapmis, asmışlar. O zaman yoktu sonradan oldu herhalde Allah korkusu. Tövbe yarabbim kurduğu cümleye bak.
Baya bulutların ustundeymissiniz cidden konu sahibi, eşiniz bir ara alta indi yaptı sonra geri çıktı sanırım.

Benim çevremde aldatılmayan insan yok. Hepimiz bunun acısını olan ilişkimizden çıkaracaksak ohoo…
Kendiniz de yazmışsınız eşinizin hatası olmuş önceden aynı şeyi sizin de yapacağınızı bu yüzden bekliyor.

Pamuk ya puhahahaha nerden buldun bunu :KK70:

Az oynamış ki adamın güvenini kazanamamış
edanaz edanaz bulmuş. Bu konuda bir yorum sanmıştım ama farkli bir konuymuş. Sabah sabah sinirlerim zıpladı ya! Aldatan bir adam için değer mi bu gurursuzluğa?

Eşiniz güven vermedi. Ciddi psikolojik rahatsızlığı olabilir. rüya etkisinde kalmış olabilir uyanır uyanmaz da nasıl tüm güne, hayatınıza yayiyor boşanmaya kadar gidiyor? Hiç normal değil. Ayrıca kendisi de aldatmış işte kişi kendinden bilirmiş işi.

Kocan hasta canım. Sen de ezik gibi açıklama yaptıkça durumu daha da kötüleştiriyorsun. Bir kere hönkürseydin “ne diyosun sen be” diye, bir daha yapamazdı. Belli ki çok manipüle edilmişsin. İnsan içindeyken göremiyor. Bulutların üstünde ilişkimiz var sanıyorsun ama değil. Ayrıca bu evet, kişi kendinden bilir işi, hiç sekmez. Üzgünüm.

Tedaviyi kabul edeceğini sanmıyorum ama yine de şansımı denicem 🙏🏻
Siz de buna bulutların üstünde ilişki mi diyorsunuz????
Eşiğinizi standartlarınızı yükseltin biraz. Birçok kadının kaçarak uzaklaştığı bir profille birliktesiniz. Dışarıdan bakınca çok sindirilmiş ve ezilmiş gözüküyorsunuz ne yazık ki. Adam kendi hatasına bakmadan sizi baskılıyor siz yalvar yakar ikna etmeye çalışıyorsunuz.
Terapiyi kabul edecek kadar bile sevgisi saygısı yok size. Düzelmeye çalışmıyor çünkü gitmenizden korkmuyor. Tek çekincesi "aldatılmak" yani salak yerine konulmayayım, dalga geçilmesin, şerefime laf gelmesin yönünde endişeleri. Mesele sizi yitirmek değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X