- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi twins scorpion
Çalışma evinde dur telefon da kullanma ben olsam ancak öyle güvenir dim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışma evinde dur telefon da kullanma ben olsam ancak öyle güvenir dim
Kadin bu beyaz mendil gibi üstelik evli ne demek mesajlasmak falan bunun bi bedeli olmalı eşi yapsa aynısını ne olurdu acabaYaşamasın daha iyi bence![]()
Kadin bu beyaz mendil gibi üstelik evli ne demek mesajlasmak falan bunun bi bedeli olmalı eşi yapsa aynısını ne olurdu acaba
Beyaz mendil mi? :)
Kırk yıl düşünsem bu benzetme gelmezdi aklıma.
Koklanmamış gül vardı bir zamanlar ama bu da onun bir değişiği
Adam da yapmış benzer hata ama.
İkisi de çalışmasın evde otursun.
Telefon da yok ohh mis!
Taş yesinler, birbirlerine aşkla bakarak.
Nasıl?[/QUOTaldatan kadınla erkek eşit olmaz millet böyle bi kadına nasıl gözle bakar kadın iffetini koruyacak bu demek değil ki erkek yapabilir ama kadın daha önemli bu konuda evet beyaz mendil gibi çabuk kirlenir
beyaz mendil ne pardon. beuaz falan değilim ben. siyahimda var grimde. yanlista yaparim dogruda. siz beyazsaniz unutmayin beyaz cabuk leke tutar.Kadin bu beyaz mendil gibi üstelik evli ne demek mesajlasmak falan bunun bi bedeli olmalı eşi yapsa aynısını ne olurdu acaba
sana sonuna kadar katılıyorum yapmadım ya da hiç hata yapmam diyen insanları da çok gördük ve insanoğluyuz nefsimiz körelebiliyor bazen önemli olan telafi edebilmek ve bir daha yapmamak.ben elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum ama başka fikirlerde duymak için yazdım buraya ama asıp kesen çok kişi çıktı
beyaz mendil ne pardon. beuaz falan değilim ben. siyahimda var grimde. yanlista yaparim dogruda. siz beyazsaniz unutmayin beyaz cabuk leke tutar.
yok. ne alakasi var. nedwn kafaniz karisti. cok karistiysa takma adimiza bakmaniz yeterliydi.Siz konu sahibi mi oluyorsunuz kafam karıştı![]()
Neden böylesiniz? Nasıl asıp kesiyorsunuz karşınızdakini böyle fütursuzca? Nasıl bir hataymış bu telafisi bu kadar zor olan?
Kadın iş arkadaşımdan hoşlanır gibi oldum falan demiyor. İşle ilgili mesajlaştık diyor. Neresini masumca bulmadınız? Konuştuğu arkadaşı sizin tabirinizle "bayan" olsaydı ne değişecekti?
Bir erkekle bir kadın işle ilgili bile yazışamaz, birbirinden bir ricada bulunamaz, şakalaşamaz. İmzayı attık adamı/kadını satın aldık sanan, herkesi kendi gibi bilenler kulübü.m"yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık"
Sen beni çok yanlış anlamışsın belliki. Hem yanlış anlayıp hemde bu şekilde yaklaşman beni rahatsız etti. Ben sana kendimi açıklıyım istersen benim düşüncelerimle ilgili yazdığın şeyler beni çok yanlış yansıtmış.
Öncelikle şunu söyliyim ben yobaz değilim öyle bi yazmışsınki:) kadın ve erkek arkadaşlığına karşı duran bi yapım yok, dahası yazdığın herşeye bende katılıyorum. Yani o yazdıklarını bana yazamazsın. Üstüne ne çok şey eklemişsin şakalaşamaz, ricada bulunamaz, yazamaz. Yani biraz daha detay isteseydin benden, bana bu kadar şey yazmak yerine cidden hiç hoşlanmadım ve sinirlendim açıkçası. Dediklerinle asla bağdaşmayan bi düşünce yapım var.
Konu sahibinden alıntıladığım bölümü okursan, o kısım bana çok ters. Boşluğa düşüp, eşinin ilgisizliğinden dolayı hemde buranın altını çiziyorum özellikle, başka birine güvenmek mesajlaşmaya başlamak doğru değil. Benim doğrularımın içine girmiyo diyim! İş ile ilgili diye bişey okumadım ben??? Eşim bir mesajını gördü ve çok kötü günler başladı demiş, işl3 ilgili bi mesajda bi eş karısına neden kötü günler yaşatsın! Aksi olsaydı eşinin ilgisizliğinden adam bi bayanla, bak benim tabirimle bi 'bayan', buna neden dikkat çektiğinide anlayamadım neyse, o zamanda aynı tepkiyi verirdim. Bazı şeylere ortam yaratmamak lazım, ben boşlupa düşüp biriyle mesajlaşmaya başlarsam yarn bana saçma sapan bi mesaj atma cürretinde bulunduğunda ben bunu eşime açıklayamam. Bana asla kabul ettirilemicek şeylerden biri şu ki, ilgisizdin boşluğa düştüm arkadaş olduk mesajlaştık! Ben bunun içinin bu kadar boş olduğuna inanmam. Zaten ben biriyle arkadaş olduysam mesajlaşıyosam bu eşimden gizli olmaz anlatırım çünkü.
Banlanmışsın, okuduğunda cevap bekliyorum senden. Agresf yaklaşmadım yanlış anlama, ama cidden anlattığın yapıda bi insan değilim üstüme bu kadar şey yüklemen hoşuma gitmedi.
yok. ne alakasi var. nedwn kafaniz karisti. cok karistiysa takma adimiza bakmaniz yeterliydi.
Neden böylesiniz? Nasıl asıp kesiyorsunuz karşınızdakini böyle fütursuzca? Nasıl bir hataymış bu telafisi bu kadar zor olan?
Kadın iş arkadaşımdan hoşlanır gibi oldum falan demiyor. İşle ilgili mesajlaştık diyor. Neresini masumca bulmadınız? Konuştuğu arkadaşı sizin tabirinizle "bayan" olsaydı ne değişecekti?
Bir erkekle bir kadın işle ilgili bile yazışamaz, birbirinden bir ricada bulunamaz, şakalaşamaz. İmzayı attık adamı/kadını satın aldık sanan, herkesi kendi gibi bilenler kulübü.
Herkesi kendi gibi bilenler kulübü derken. sen nasıl asıp kesiyorsu karşındakini fütursuzca?? Demek istediğimi fikrimi doğru dürüst anlamadan bu nasıl bi yaklaşımdır yaNeden böylesiniz? Nasıl asıp kesiyorsunuz karşınızdakini böyle fütursuzca? Nasıl bir hataymış bu telafisi bu kadar zor olan?
Bir erkekle bir kadın işle ilgili bile yazışamaz, birbirinden bir ricada bulunamaz, şakalaşamaz. İmzayı attık adamı/kadını satın aldık sanan, herkesi kendi gibi bilenler kulübü.
evet. kadinlara beyaz mendil yakistirmasi yapilinca sinir oldum acikcasiEymen seymen'in yazdığı mesaja siz cevap vermişsiniz de savunma olarak o nedenle sanırım :/
Ama siz genel olarak yazdınız galiba,pardon![]()
cok acayıpsınız aynı şeyın tersı olunca affet cocuk var yazan bayanlar kadına sıra gelıce topa alıyor
Aynen öyle, yani ne anlamamız bekleniyoduki??Anlatış tarzı çok önemli. " Boşluğuma geldi , yalnız hisssettiğim döneme denk geldi " v.s dediğiniz için burada okuyan herkesin kafasında , aldatma olarak şifrelendi. Bu yüzdendir tepki.