- Konu Sahibi twins scorpion
"yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık"
Sen beni çok yanlış anlamışsın belliki. Hem yanlış anlayıp hemde bu şekilde yaklaşman beni rahatsız etti. Ben sana kendimi açıklıyım istersen benim düşüncelerimle ilgili yazdığın şeyler beni çok yanlış yansıtmış.
Öncelikle şunu söyliyim ben yobaz değilim öyle bi yazmışsınki:) kadın ve erkek arkadaşlığına karşı duran bi yapım yok, dahası yazdığın herşeye bende katılıyorum. Yani o yazdıklarını bana yazamazsın. Üstüne ne çok şey eklemişsin şakalaşamaz, ricada bulunamaz, yazamaz. Yani biraz daha detay isteseydin benden, bana bu kadar şey yazmak yerine cidden hiç hoşlanmadım ve sinirlendim açıkçası. Dediklerinle asla bağdaşmayan bi düşünce yapım var.
Konu sahibinden alıntıladığım bölümü okursan, o kısım bana çok ters. Boşluğa düşüp, eşinin ilgisizliğinden dolayı hemde buranın altını çiziyorum özellikle, başka birine güvenmek mesajlaşmaya başlamak doğru değil. Benim doğrularımın içine girmiyo diyim! İş ile ilgili diye bişey okumadım ben??? Eşim bir mesajını gördü ve çok kötü günler başladı demiş, işl3 ilgili bi mesajda bi eş karısına neden kötü günler yaşatsın! Aksi olsaydı eşinin ilgisizliğinden adam bi bayanla, bak benim tabirimle bi 'bayan', buna neden dikkat çektiğinide anlayamadım neyse, o zamanda aynı tepkiyi verirdim. Bazı şeylere ortam yaratmamak lazım, ben boşlupa düşüp biriyle mesajlaşmaya başlarsam yarn bana saçma sapan bi mesaj atma cürretinde bulunduğunda ben bunu eşime açıklayamam. Bana asla kabul ettirilemicek şeylerden biri şu ki, ilgisizdin boşluğa düştüm arkadaş olduk mesajlaştık! Ben bunun içinin bu kadar boş olduğuna inanmam. Zaten ben biriyle arkadaş olduysam mesajlaşıyosam bu eşimden gizli olmaz anlatırım çünkü.
Banlanmışsın, okuduğunda cevap bekliyorum senden. Agresf yaklaşmadım yanlış anlama, ama cidden anlattığın yapıda bi insan değilim üstüme bu kadar şey yüklemen hoşuma gitmedi.
Ben de çok net açıklıyorum size. İşle ilgili konuştuk, soru sordum cevap verdi falan diyor kadın. Okumadım öyle bir şey demişsiniz. Heralde daha sonra okumuşsunuzdur yazdıklarını. Eşinin hatalarından da bahsediyor. Bunlar dikkatinizi çekmemiş sanırım. Bir de hoş bir bayan da deseniz aynı tepkiyi görürdünüz. Kadın ve erkek cinsiyet isimleridir, bay ve bayan hitap şekilleridir. Takıntı değil zaten bu, bütün kadın hakları savunucularının dikkat çektiği, farkındalık yaratmaya çalıştığı bir durum.
Eğer gerçekten okursan burda yazılanları tekrardan yazmamın gereksiz olduğunu görürsün. Öyle bi düşünceye sahip değilim yazmamın sebebi şunu şunu anlamam dememe rağmen ben anlatamıyorum heralde. Daha sonraki yorumları okumamştım, dahası kendide kabul etti işteydim yanlış anlaşılcak şekilde yazdım dedi. İşle ilgili mesaj attı demek çok başka, eşimin ilgisizliği yüzünden mesajlaşmaya başladım ap ayrı bişey. Neyi bana inatla savunuyosun gerçekten rahatsız oldum.
Ben bayan kelimesini kullanıyorum, kullanırkende senin düşündüğün şekilde bi algı yok bende. Hiç tepki almadım.
Neyi ne fikirle söylediğimi ne nedemek istediğimi inatla anlamadan üstüne Herkesi kendi gibi bilenler kulübü şeklinde yazman, bişey anlatabilceğimi düşünmüyorum. O yüzden benim açımdan,yanlış anlamandan ve buna göre yaklaşımda bulunmandan ve açıklamalarıma rağmen düzeltmemenden dolayı tekrar cevap yazmama gerek yok.