• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana hakaret ederek ayrılma kararı aldığını söylüyor ne yapmalıyım

cbn benim saol ama sınav yoktu yani sınava gircekmişim gibi heyecanlıyim kursa gidiceğim için dedim..saçma ama ne bileyim önemli bi başlangıç bu benim için..kursumun ilk günü güzel geçti..apartman topuk giyen durmadan kıkır gülen bi hocamız var..:) nasıl duruyor üstünde o topukların ayrı bii muamma..kursta her şey yolundaydı da bugün ama eşim kıskançlık krizlerinde şuan..gülüyorum ağlanacak halime..

kursunun güzel gecmesine sevindim :16:

hergünmü gideceksin ?

bence hic aglama gül gec catlasin iste bosver :9: arada bi kiskakinilmak iyidir dozu asmadikca :1:

yarim saat cikmadin diye aklina ne geeldiki acaba :26:

çok sinirliydi cnm ya..kurta telimin ses,ni kısmıştım eve gelince de açmayı unutmuşum bi bakmtım armış duymamışım..olay bu yani..ortalığı yıkmış.annemi babamı aramış..onlar beni aramıış bi baktım tlefonda 30 cevapsız arama şok oldum..ama şimdi düzelldi biraz yemin ettirdikten sonra..:)

çok sinirliydi cnm ya..kurta telimin ses,ni kısmıştım eve gelince de açmayı unutmuşum bi bakmtım armış duymamışım..olay bu yani..ortalığı yıkmış.annemi babamı aramış..onlar beni aramıış bi baktım tlefonda 30 cevapsız arama şok oldum..ama şimdi düzelldi biraz yemin ettirdikten sonra..:)

yarim saate 30 defami :53:

güvensizliktenmi uzakliktanmi sevgisindemi bu kiskancligi anliyamadimki canim :31:

yarim saate 30 defami :53:

güvensizliktenmi uzakliktanmi sevgisindemi bu kiskancligi anliyamadimki canim :31:

cnm sadece o değil ailemde aramış onlarıda merak ettirmiş yani babam zaten çok evhamlıdır..annem babam eşim araış toplamda 30 defa... eşim şimdi baktım 13 defa aramış gerisi ailemin aramaları..bende gör
nce ne oluyo dedim..bende genelde telime dikkat ederim bu defa sesi kısık olunca herkes merak etmiş annem diyo ku baban kriz geçircvekti nerdeyse..:( kursa gittiğime gitmişime pişman ettiler beni bu kadar da olmazki..

cnm sadece o değil ailemde aramış onlarıda merak ettirmiş yani babam zaten çok evhamlıdır..annem babam eşim araış toplamda 30 defa... eşim şimdi baktım 13 defa aramış gerisi ailemin aramaları..bende gör
nce ne oluyo dedim..bende genelde telime dikkat ederim bu defa sesi kısık olunca herkes merak etmiş annem diyo ku baban kriz geçircvekti nerdeyse..:( kursa gittiğime gitmişime pişman ettiler beni bu kadar da olmazki..

sende acikla canim bakin bu saatler kurs saatim ltf aramayin diye

emily canim ben buraya gelemedim zaman sen benim oldugum yere gel orda sohbet ederiz :38::38:

ordaki kizlarla tanissan cok cana yakinlar iyiler :16:

sende acikla canim bakin bu saatler kurs saatim ltf aramayin diye

emily canim ben buraya gelemedim zaman sen benim oldugum yere gel orda sohbet ederiz :38::38:

ordaki kizlarla tanissan cok cana yakinlar iyiler :16:

tamam cnm saol.uğruyorum zaten topiğinize ama kendimden konuşmak tuhaf olur diye pek yazmıyorum..cnm dün eşime iki defa saatlerimi söylememe rağmen kurstayken aradı..molada geri dödüm konuştuk..kurstan sonra sesini yarım saat duymadım diye oldu bunlar el insaf diyorum..

tamam cnm saol.uğruyorum zaten topiğinize ama kendimden konuşmak tuhaf olur diye pek yazmıyorum..cnm dün eşime iki defa saatlerimi söylememe rağmen kurstayken aradı..molada geri dödüm konuştuk..kurstan sonra sesini yarım saat duymadım diye oldu bunlar el insaf diyorum..

yok canim niye tuhaf olsun topicte hersey konusuluyor :38:

esin baya baya kiskancmis canim :26: yaninda olsa bukadar abartcagini sanmiyorum :26:

1,5 ay kaldi demi gelmesine ?

yok canim niye tuhaf olsun topicte hersey konusuluyor :38:

esin baya baya kiskancmis canim :26: yaninda olsa bukadar abartcagini sanmiyorum :26:

1,5 ay kaldi demi gelmesine ?

tamam cnm zevkle katılırım aranıza..evt cnm o benden daha kıskanç ama ben olabildiğince dikkat ettiğim için rahattı ama bugün olan bu aksilik epey canını sıktı onun..bi bakıma iyi oldu ama en azından anladı nasıl duygular bunlar..ama ailemin üzülmesine canım yandı babam kıpkırmızı olmuş anneme bağırmış falan korkmuş tabi kadıncağız kalbi var da babamın ..ki o kadar kibar o kadar efendidir ki şaşırdım annem anlatınca ..epey paniklemişler eşim yüzünden..hey allahım ya ne günlere kaldık..sen nasılsın cnm benim gümdem epey dolu bi haline hatrını doğru düzgün soramadım kusurabkma iyisin dir umarı rabiacım..ödevler tamam dimi...:)

evet cnm 1.5 ay kaldı ..ama ikiimizde fenayız yani sadece ben değilmişim kuruntulu olan bugün bunu anladım... uzaklık zor

tamam cnm zevkle katılırım aranıza..evt cnm o benden daha kıskanç ama ben olabildiğince dikkat ettiğim için rahattı ama bugün olan bu aksilik epey canını sıktı onun..bi bakıma iyi oldu ama en azından anladı nasıl duygular bunlar..ama ailemin üzülmesine canım yandı babam kıpkırmızı olmuş anneme bağırmış falan korkmuş tabi kadıncağız kalbi var da babamın ..ki o kadar kibar o kadar efendidir ki şaşırdım annem anlatınca ..epey paniklemişler eşim yüzünden..hey allahım ya ne günlere kaldık..sen nasılsın cnm benim gümdem epey dolu bi haline hatrını doğru düzgün soramadım kusurabkma iyisin dir umarı rabiacım..ödevler tamam dimi...:)

annenle babanla konus canim ,esinin aramalarini fazla ciddiye alip üzülmesinler :50:

evet dedigin gibi kiskanlik duygusunu esinde anlamis oldu yasamasi lazimmis anlamasi icin :31:

ben iyiyim canim cok tskler :38::38: ödevimiz az önce bitti :9: busefer arkadasindi ben yardimda bulundum :16:

canim ben yavastan diziye kacim yine herzamanki gibi :9::9:

annenle babanla konus canim ,esinin aramalarini fazla ciddiye alip üzülmesinler :50:

evet dedigin gibi kiskanlik duygusunu esinde anlamis oldu yasamasi lazimmis anlamasi icin :31:

ben iyiyim canim cok tskler :38::38: ödevimiz az önce bitti :9: busefer arkadasindi ben yardimda bulundum :16:

canim ben yavastan diziye kacim yine herzamanki gibi :9::9:

doru diyosun cnm..orta yaşlı insanlar yazık günah allah korusun bişey olur kendimi affedemem...
tamam cnm..iyi seyirler ve bol yıldızlı geceler diliyorum. öptüm..:)

doru diyosun cnm..orta yaşlı insanlar yazık günah allah korusun bişey olur kendimi affedemem...
tamam cnm..iyi seyirler ve bol yıldızlı geceler diliyorum. öptüm..:)

canim sende dizi film gibi vsler birseyler izle kafanin dagilmasi icin tavsiye ederim :38::38:

sorma cnm çok zor öksüz gbi oluyo insan .etrafta elele çifleri görünce..

hislerini cok iyi anliyorum,benim esimde 2 haftaligina gittiginde koskoca sehirde kendimi yapa yalniz his etmisdim okadarda cevrem var düsün :31: insanin esi olmayinca dedigin gibi yetim öksüz his ediyorsun :31:

iyi geceler canim görüsürüz :54::54::54:

hislerini cok iyi anliyorum,benim esimde 2 haftaligina gittiginde koskoca sehirde kendimi yapa yalniz his etmisdim okadarda cevrem var düsün :31: insanin esi olmayinca dedigin gibi yetim öksüz his ediyorsun :31:

iyi geceler canim görüsürüz :54::54::54:

evt cnm biz ne kadar da tartışsak birbirimiz olmadan yapamıyoruz nasıl bişey anlamadım aradakuvvetli bi bağ var..zman zman bunu çöok iyi hissediorum..ama şu kavgalr olması çok dah güzel olucak bayağı yıpratıyor insanı uzaklık.
tamam cnm aslında bi ara yabancı dizileri takip ediyordum sezon finalleri olunca bırakmıştım epey oldu yeni sezonlerı başladı aslında devam edebilirm o da tam bi hastalık insan bir başlayınca izlemeden yapamıyor 5 bölümü arka arkaya izledğimi bilirim netten..
..iyi gecelr cnm..görüşürüz öpüyorumm..:)

Back
X