zaten basimiza ne gelirse hep su 2 tatli sözlerinden gelmiyormu
canim ben cikiyorum belki sonra yine gelirim,iyi geceler![]()
aynen cnm tamam iyi geceler ..görüşürüz tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten basimiza ne gelirse hep su 2 tatli sözlerinden gelmiyormu
canim ben cikiyorum belki sonra yine gelirim,iyi geceler![]()
rabiacım nasılsın..neler yaptın bugün?
bugün basima neler geldi sormakizlara söz vermisdim gelicem aksama diye hep söz veriyorum gelemiyorum ama bugün kesin gelcektim
elektrikler kisa devre yapti bikac saat elektriksiz kaldik gece gece adam cagirdik yapti
daha yeni elektrik geldi diyebilirimmorelim acaib bozuldu basimada agri girdi
sen nasilsin peki canim![]()
aksiliğe bak cnm zor olmuştur elektirik kesintisi..ne işin varsa kalır öyle elinde..bende sana baktım göremeyince heralde işi var dedim..işin zormuş hakikaten..:) neyseki düzelmiş gelebildin..
bana gelince eşimle bir müddet konuşmama kararı aldım..ama ders olsun diye değil..içimden gelmiyo bize bu uzaklık hiç yaramadı..cumartesi kursa başlıycam dikkatimi böylece dağıtabilirim biranönce kursu bitirip çalışmaya başlamalıyım..
kaldiki zaten ocaga koydum yemeklerde kaldi öyle disardan ismarladikartik yarin pisiririm bugünden kalanlari
nolduki canim ne dediki esin :26:
zor olmuş cnm ya ben bile sinir oldum sen anlatınca..yarın pişirirsin artık tekrar yemek telaşı olmaz..
sanki beni üzmek için çabalıyor umursamaz davranıyor bu aralar ..bunun sebebini annesine bağlıyorum anneler gününde aramadığım için kızdı bana ..ama kendinden soğutmaktan başka birşey yapmıyor..haksız çünkü
dün ve bugün aramalarına cevap vermedim içinden gelmedi hatta bizimkileri aramış beni sormuş..
canim kiskirtmislardir belki ondan öyle davraniyor
simdi sen telefonlara cikmazsan ya böyle alsirsa :26: sesini duymamaya tele cikmamalarina :26:
sana hak veriyorum hesap sormak icin gelmesinimi beklesen ney bilemidimki![]()
bilmiyorum cnm ya kalbim çok kırıldı olacaklarda umrumda olmamaya başladı yanlış mı davranıyorum sence..
alışırsa aramaz mı diyorsun..aslında umrumdada değil mesafe koymak niyetindeyim artık
canim gelinceye kadar sabir etsen
alisirsa aramaz aliskanlik haline dönüsebilir :26:
simdi sensiz yapamiyor sensizlige alistirma canim tabiki yinede sen bilirsin
nezman aramamisina üzülürsün biliyormusun aramayi tamamen keserse![]()
anladım cnm ..peki ne önerirsin.. yani yaptılarını kabullenemiyorum biraz kaybetme korkusu yokmuş gibime geliyor..birde dün bütün gün teli ara ara kapalıydı kapatma dememe rağmen toplantıdayım diyerek kapattı sessiz e alır insan diymi..eskiden böyle şeyelre dikkat ederdi yanlış anlamıyım diye ama artık rahat davranıyor..başka b halt karıştırmadığını biliyorum çünkü toplantıda olduklarından eminim ona ulaşamayınca arkadaşını aradım telefona geldi ama yine de son zamanlrda bunu çok yapmaya başladı hiç böyle bi adeti yoktu işi ağırlaştı bunları düşünmez oldıu..ne gibi bi tavır koyabilirim.. kendisi kıyameti koparır ben kapatsam..büyütüyormuyum sence..
bence esin senin gicik olman icin yapiyor masus kapiyorburnu sürtülsün merak etsin filan gibisinden
bana öyle geldi
uzaksiniz ya hasret birde son zamanlardaki tartismalar sensizlik gecici bi öfke yaratmis olabilir esinde
sakine konus ve gözetiminde olsun , cok kabalisirsa ozman tellerine cikmazsin canim![]()
canim ben cikiyorum hürremimi izliyim
üzme kendini tamammiyarin konusuruz devam
umarim yarin basima yine birsey gelmez![]()
nezman sizlerle sohbete gelmek istesem basima bi is cikiyor ve cok gec gelmek zorunda kaliyorum
iyi geceler canim![]()
rabiacım nasılsın..bugün erken geldin topiğe..hoşgeldin..:)
iyiyim canim sen nasilsin
evet erken geldim ödevim vardi 30 sayfa onu yaptim![]()
gecen elektrikler gitmisdi ya o gün yapcaktim söz vermisdim yapamadim bugün telafi ettim![]()
o super 10 numara 5 yıldız..:) iyiyim bende cnm yarın kusum var öğleğin.azcık bi heyecan var sanki sınava gircem ne alaka anlamadım..:)
umarim sinavin cok güzel gecmistir![]()