eşim bana hakaret ederek ayrılma kararı aldığını söylüyor ne yapmalıyım

cok zor bir durum ne desem bilemidki :26::26:
benim kaynanam öyle bisey dese kesinlikle aramam ama senin esinle arada baya uzaklik var yakin olsa yüzyüze konusup neden aramadigin anlatirdin ama telde nekadar anlatabilirsinki :26:
esinin hatrina son kez ara mesafeli bir sekilde cok gecmis olsun deyip hemen kapat :26:
ama yinede sen bilirsin canim icinden nasil geliyorsa öyle davran

cnm çok kırıldım sadece bu anlattığım değil daha neler neler var yaptığı aşağılamalar üztüme yürümeler..unutamıyorum..herseyi unutmak bu kadar kolay olmamalı..nasıl benden bunu istiyor ona da şasırıyorum..valla hiç içimden gelmiyo aramak zaten..bu nedenle kötü olucaksa kendi bilir..bana olanları anlattığımda o kadının yanına gitme can güvenliğin yok bile diyorlar..

yok zaten sakin gitme
bende unutamam aramamda esim böyle birsey dese fenada yaparim ama siz uzun süre görüsemiceksiniz canim :26:
ters etki etmesin :26:

yok zaten sakin gitme
bende unutamam aramamda esim böyle birsey dese fenada yaparim ama siz uzun süre görüsemiceksiniz canim :26:
ters etki etmesin :26:

cnm kapatırken kötü kapatmadık teli..yani istedi ama bi yandan bana hakveriyor yani hissediyorum..hani bi denedi sanki ya tutarsa diyerekten..ama yemedim tabi tepki gösterdim..küsesceksen kavga ediceksen buyur et dedim aramıycam çok kırıldım biraz empti yap dedim..sonra toparlamaya çalıştı..kendi olsa asla taviz vermez..
evt cnm uzaklık zor ya hersey sorun oluyo..ama ben kişiliğimden taviz verdim de ne oldu bunca zman..inan yaranamıyosun..

bastan hepmiz öyle degilmiyiz büyümüzdür aman saygi duyalim diye suuyoruz
kendileri sevgi göstermedikleri gibi gelinide el kizi istedimizi yapariz diye düsünüyorlar valla ben akillandim hadi kaynanatör bana ufacik birsey desin susuyommu gerci oda sesini cikaramaz oldu
napalim bizler böyle olmasini istemedik

aynen cnm ya..neler neler yaptı da sustumm tek kelime söylemedim..ama sonra ailemi bile aşamalaya kalktı bende film koptu..birde bize yakışmayan bi aile oldukları gibi8 ki insanları hor gören biri değilimdir ama kültürel ve sosyal anlamda dağlar kadar fark var )birde ailemi küçük düşürücü konuşmalar yaptılar..kıskançlık dizboyu ama eşim çok düşkün..en son istediğin kadar görüş onlarla sesim çıkmaz ama ben görüşmüycem dedim

böyle seylere cok kiziyorum varya,senin ailene ne hakla laf söylüyorlar ne hakla kötülüyorlar
bende aileme laf söyletmem biri ciksin birrsey desin fena yaparim herkes haddini yerini bilcek

neymis erkek anasiymis eeee bizim analarimiz neci

evt cnm ben mütavazi biriyimdir asla onları küçük görücü davranışlar sergilemedim..saygılı ve titizce yaklaştım belki bu yüzden kendini bir halt sandı..ama bu bizim görgümüzdendi onlar bunu hakettiği için değildi..işte sonunda ne oldu kendi bildiği dalı kesti..artık yüzüne bakasım sesini duyasım yok..ama eşime karışmam özlediğinde gider görür..

sen elinden geleni yapmissin canim senin kaybettigin birsey yok
onlar seni kaybetti zehirli dilleriyle sagolsunlar biraz sevgi azicik sevgi verserlerdi ölmezlerdi ya

neyse canim bunlari kafana takma icinden gelmiyorsa aramda

ben korku filmi izlemeye kacicam geliyormusun sende beraber izleyelim

haklısın evet..iyi seyirler sana cnm..ben şimdi kaynanamdan bahsettimya gece korkulu rüyalar görürüm zaten gerek yok..:))) iyi gecelr tatlım..

kızlar bu aralar eşimle çok iyiyiz..tabi nazar değmesin..180 derece değişti günde en az 5 6 defa arıyor ufak tefek dokundurmalar dışında kavga dan uzağız..:) tabi bunda benim onu artık kıskanmamam çok etkili sanırım yani daha doğrusu belli etmemem..bilmiyorum saldım yani hesap sormuyorum pek bu da iyi birşeymi ilerleyen zamnalrda daha net görücem şimdilik hersey yolunda..sanırım merak edilen taraf ben oluyorum bu sayede dikkati benim üzerimde son bi kaç gündür ve tabi bu beni hayli mutlu ediyor..gelişmeler olursa yazarım yine..

bunlar cok güzel gelismeler

erkek milletin illaki burnunumu sürtmek lazim kiymet anlamasi icin

bunlar cok güzel gelismeler

erkek milletin illaki burnunumu sürtmek lazim kiymet anlamasi icin

cnm dün internet koptu sana cevap yazarken kusurabakma..evt cnm ya şükür şuan gayet yolunda hersey..:) bende de değişiklik var ama bu da zorla olmadı tabi..biraz kırgınlık yaşadığım için onu artık hayatımın merkezi yapmamaya karar verdim cnm..böyle daha rahatım..o düşünsün biraz

emily nasilsin canim ? kursa basladinmi ?

cnm didimdeydim ailemin yanına gittim yazlığa..foruma giremedim o nedenle..iyiym tatlım saol sen nasılsın konuşmayalı..ordayken aradım valla seni..senle mesajlaşmaya alışmışım eksiklik hissettim.. :)kursum 15 inden sonra başlıyor cnm bana haber vericeklermiş

didim cok güzel ,ne güzel deniz günes dinlenmissindir bende cok özledim vatanimi ama malesef bu senede göremicegim

ben iyiyim canim hafif havalar isindi bizde disardayiz genelde,almanyada 5 gün hva iyiyse 10 gün kötü demektir bunun tadini cikarayim

bende baktim baktim yoksun merak ettim seni

saol tatlım ..döndüm artık mesajlarad evam..:)) gerçekten güzeldi ilk iki gün denize bile girdik hava çok iyiydi ama sonra bozdu biraz..bu sene sezonu erkek açtık bizimkilerle..ağustosu falan düşünemiyorum bile bayağı yakacak bu sene sıcaklar..

sen hangi sehirde yasiyorsun canim ?

sezonu erken açtık diycektim tövbe tövbe..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…