ah cnm ne güzel yapmışsın..uyandığımda aklıma ilk o geldi nasıl bu hale geldik dedim kendi kendime..aslında bunların temelinde benim ona fazlaca değer vermem yatıyor..zaten geçenlerde adam bana resmen sen beni bırakamazsın ki dedi..bu kavgadan önce tabi..adam daha ne desin..ben kendim yarattım bu durumu..ama bu defa kolay olmayacak gerçekten seven insan bu tarz şeyler yüzünden çekip gitmez.yanlış mıyım?
aynen banada beni bırakamazsın dedi zamanında.ama ben ona bırakabileceğimi gösterdim.en son geçtiğimiz yaz çok kötü tartıştık.çok önemli sebeplerde yok ortada ve 1 çocuğumuz var.bana bikaç laf etti içimi acıttı bigün bu evliliğin biteceğini sadece sabrettiğimi söyledim.gidersen git dedi ve gittim.hemde ailemle tatile gittim:)ordanda aradım dönüşte eve gelmicemi.hiçbişeyde istemediğimi söyledim.telefonlarına bidahada cvp vermedim.tabi bu tutuşmuş.dönüşümüze 1 hafta kala geldi yanımıza.5 yıllık evliyiz.ilk defa bukadar uzun zaman geçirdik birlikte.hiçbişey olmamış gibi davranmalar falan.sonra evimize geldik tabi:)ogünler geçiyo ama söylenen sözler hep aklımda