Eşim bana hakaret ediyor

Eşini boşa kendimi senden kurtardım de..bu reva böylelerine..Beğenmiyorsa evlenmeseymiş paşamız

Salak herif.

Son düzenleme:
Evet ulytau haklısın galiba bu arda doktora gidelim falan dedi bahane olsun diye anlarsınız ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz, sevgiler

Ahhh şu adamlar evlendikten sonra 90 derece değişmiyorlarmi sinir oluyorum.. Kader arkadaşım diyeceğim size zira bende aynı şeyleri yaşadım eşim den 1 yaş büyüğüm bunu biliyordu sorun olurmu demiştim asla olmaz demişti nisanliyken o Üniv mezunu devlet memuru ben ise liseyi aciktan okuyorum bunuda biliyor du az balık etliydim ben senin her halini seviyorum der durur du gel gelelim evlendik 1 sene oldu ilk aylar herseye laf etmeye başladı yok ondan büyümüşüm yok neden liseyi zamanında okumamışım yok efendim ben seni aldığımda sen boyle kilolu değildin arkadaş akraba arasında saçma sapan laf sokmalar kucumsemeler boyum a kilom a herseyime imali laflar falan en son dayanamadim aldim karşıma konuştum o şikayet ettiğin beğenmediğin özelliklerimin hepsini biliyordun o zaman sorun yoktu da şimdi ne değişti gık diyemedi canımdan bezdirdi adam ya şuan ipleri elime almış durumdayım tek kelime edemiyor artık sıkıyor sa etsin başına ne geleceğini çok iyi biliyor o psikolojiyi çok iyi biliyorum Allah sabır versin

alkollüyken söylediği sarhoşluktandır inşallah...
çok çirkin yaptığı gerçekten...

Seni kıskanıyor bence, başarını yönetici olmanı falan. Ezme çabasına girmiş ki buda aşk yok demektir. Boşan diyemem ama düzelecek gibi de durmuyor...

Siz eğitmekten bahsetmişsiniz ben daha üstünüm seni eğitirim gibi olmuş, o da ben cahil miyime getirmiş ama
Normal bi şekilde konuşmak yerine arsızlığa vurmuş işi

Kimi eğitiyorsun.Koca adam olmuş evlenmiş barklanmış.Karım dediği,koynuna girdiği insana saygısı olmayan birine saygıyı mı öğreteceksin.Yapacağın tek şey restini çekmek.Alttan aldıkça altta kalırsın.Haddini bilmeli.

eşinin tıptaki hastalıgı ne bilmiyorum ama
bence DENGESİZ bir eşin var
güzel bi sopa lazım ona

3 ayda kendinizden 4 yas kucuk, statuce asagida sorunlu bir adamla evlenip hata yapmissiniz, bari cocuk yapip uzerine hata eklemeyin

eee pes artık alkollüyken bi başkasına söylediği şeye tepkiniz ne oldu merak ettim?

yani daha çok eşinizin bu saygısızlıklarına ne tepki verdiğinizi çok merak ediyorum??

41 yaşındayım demişsiniz. Eşinizde sizin yaşlarınız da olmalı. Afedersiniz ama 40lı yaşlarında adamın neyini eğitmeyi düşünüyorsunuz?
Bunu 18yaşında biri söylese anlarımda 40lı yaşlarda biri söyleyince garip geldi. Huylu huyundan vazgeçer mi Allah aşkına.. İnsan neyse odur. Belki de ben anlayamadım ne anlatmak istediğinizi. Yanlış fiil kullandınız belkide.. Bilmiyorum bana rahatsız edici geldi eğitmek fiili. Sizden küçüğüm saygısızlık etmek istemem. Yanlış anlaşılmam umarım.

valla adamda suc yok bi kac aylik beraberligi gozu karartip evlilige goturen kimse onda suc varm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın Mismo ben sadece iyi niyetle düzelmesini umdum aslında eğitmek derken kastım buydu konuşarak anlatarak yanlışlığı göstererek tşk ederim

Adam bıkmış senden. Bi zevkle evlenmiş, hevesi geçmiş.

Ya soğuk davran, canını yak, o koşsun peşinde, yada boşver, vur tekmeyi, yoluna bak. İşin gücün var, halin vaktin yerinde, başkasını bulursun..

Mutsuz olacağına yalnız ol daha iyi.

Tanimadan evlenince boyle oluyor maalesef.. Ne cikarsa bahtina hesabi, senin adina uzuldum ama yol yakinken donmek bazen en iyisi.. Insan bi kere genc oluyor, mutsuz evliligi surdurmek niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…