- 30 Aralık 2009
- 23.901
- 96.221
- 1.123
7 aylık evliyim, toplamda 1 yıllık beraberliğimiz var. Eşimle yalnızken çok fazla sorunumuz yoktu. Olanlarıda zamanla hallederiz diye düşündüm ancak eşim arkadaşlarımla buluştuğumuz zaman beni küçük düşürüp eZmeye başladı. Ailelerin yanında da başladı. Dün akşam biz yalnızken de yaşlısın sen dedi( yaş farkımız 4) Ben yöneticiyim eşim pazarlama yapıyor. Neyse bunları bir şekilde hallederim konuşarak eğiterek diye düşündüm. Fakat her olayın ardından neden bunu dedin diyorum kusura bakma cahilim öğrencem dedi, başka bir sefer ben bipolarım dedi, başka bir zaman ben çok kıskanıyorum seni dedi, başka bisefer şaka yaptım dedi. Bir akşam da alkol alınca arkadaşıma sevmiyorum evlendiğin için ben hata yaptım pişmanım dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahhh şu adamlar evlendikten sonra 90 derece değişmiyorlarmi sinir oluyorum.. Kader arkadaşım diyeceğim size zira bende aynı şeyleri yaşadım eşim den 1 yaş büyüğüm bunu biliyordu sorun olurmu demiştim asla olmaz demişti nisanliyken o Üniv mezunu devlet memuru ben ise liseyi aciktan okuyorum bunuda biliyor du az balık etliydim ben senin her halini seviyorum der durur du gel gelelim evlendik 1 sene oldu ilk aylar herseye laf etmeye başladı yok ondan büyümüşüm yok neden liseyi zamanında okumamışım yok efendim ben seni aldığımda sen boyle kilolu değildin arkadaş akraba arasında saçma sapan laf sokmalar kucumsemeler boyum a kilom a herseyime imali laflar falan en son dayanamadim aldim karşıma konuştum o şikayet ettiğin beğenmediğin özelliklerimin hepsini biliyordun o zaman sorun yoktu da şimdi ne değişti gık diyemedi canımdan bezdirdi adam ya şuan ipleri elime almış durumdayım tek kelime edemiyor artık sıkıyor sa etsin başına ne geleceğini çok iyi biliyor7 aylık evliyim, toplamda 1 yıllık beraberliğimiz var. Eşimle yalnızken çok fazla sorunumuz yoktu. Olanlarıda zamanla hallederiz diye düşündüm ancak eşim arkadaşlarımla buluştuğumuz zaman beni küçük düşürüp eZmeye başladı. Ailelerin yanında da başladı. Dün akşam biz yalnızken de yaşlısın sen dedi( yaş farkımız 4) Ben yöneticiyim eşim pazarlama yapıyor. Neyse bunları bir şekilde hallederim konuşarak eğiterek diye düşündüm. Fakat her olayın ardından neden bunu dedin diyorum kusura bakma cahilim öğrencem dedi, başka bir sefer ben bipolarım dedi, başka bir zaman ben çok kıskanıyorum seni dedi, başka bisefer şaka yaptım dedi. Bir akşam da alkol alınca arkadaşıma sevmiyorum evlendiğin için ben hata yaptım pişmanım dedi.
7 aylık evliyim, toplamda 1 yıllık beraberliğimiz var. Eşimle yalnızken çok fazla sorunumuz yoktu. Olanlarıda zamanla hallederiz diye düşündüm ancak eşim arkadaşlarımla buluştuğumuz zaman beni küçük düşürüp eZmeye başladı. Ailelerin yanında da başladı. Dün akşam biz yalnızken de yaşlısın sen dedi( yaş farkımız 4) Ben yöneticiyim eşim pazarlama yapıyor. Neyse bunları bir şekilde hallederim konuşarak eğiterek diye düşündüm. Fakat her olayın ardından neden bunu dedin diyorum kusura bakma cahilim öğrencem dedi, başka bir sefer ben bipolarım dedi, başka bir zaman ben çok kıskanıyorum seni dedi, başka bisefer şaka yaptım dedi. Bir akşam da alkol alınca arkadaşıma sevmiyorum evlendiğin için ben hata yaptım pişmanım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?