eşim bana karşı ilgisiz ne yapabilirim :(

Esmerim8153

sevgi bir güne değil bir ömre sığmalı.
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
72
20
3
27
1yıllıkevliyimveseverekevlendikbalayındanföndüğümüzgününsabahınakayınvalidemhastaolfuhastanryekalfırdıkbiayhastanedeyattıameliyatoldunezamankikayınvalidemhastanedençıktıeşimidoldurmayabaşladıhaliyleeşimdesoğufubanagörebenöylehissediyorumoysaçokmutluyfukbizbenimleşakalaşröperkoklardıbeniartıknesarılıyorbananedeilgileniyorannesisankigörevedinmiş2gündebirarayıpdolduruyoreşimiaramızdahiçbimuhabbetkalmadıçokseviyorumonuamafesatkayınbalidemyüzündenmutluolamıyoruzbanauzakdavranıyorevdebihizmetçiymişimgibidavranıyorbanakaynanamdannefratediyorumbanayapmafığıkalmadıbubiryıliçerisindebebeğimidüşürdümhiçüzülmedibilebanahamileykenofunattırtıbahçetemizlettirdibenihiçrahatbırakmıyorduistemediğiiçinzuşümediyırdubanaeşimidebendensoğuttuamacınaulaştıneyapsamsizceayrılıkmıtekçözüm?1 yıllık evliyim

1yıllık evliyim ve severek evlendik balayından döndüğümüz günün sabahına kayınvalidem hasta oldu hastaneye kaldırdık bir ay hastanede yattı ameliyat oldu ne zamanki kayınvalidem hastaneden çıktı eşimi doldurmaya başladı haliyle eşimde soğudu bana göre ben öyle hissediyorum oysa çok mutluyduk biz benimle şakalaşır öper koklardı beni artık ne sarılıyor bana ne de ilgileniyor annesi sanki görev edinmiş 2 günde bir arayıp dolduruyor eşimi . Aramızda hiç bir muhabbet kalmadı çok seviyorum onu ama fesat kayınvalidem yüzünden mutlu olamıyoruz bana uzak davranıyor evde bi hizmetçiymişim gibi davranıyor bana. kaynanamdan nefret ediyorum bana yapmadığı kalmadı bu bir yıl içerisinde bebeğimi düşürdüm hiç üzülmedi bile bana hamileyken odun attırdı bahçe temizlettirdi beni hiç rahat bırakmıyordu istemediği için zulüm ediyordu bana eşimide benden soğuttu amacına ulaştı ne yapsam sizce ayrılık mı tek çözüm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…