- 27 Şubat 2018
- 35
- 3
- 36
- 34
- Konu Sahibi Followme12
-
Merhaba arkadaşlar. Son çarem buraya yazıp sizlerden gelecek cevapları dinlemek. Ben 5aylık evliyim 26 yasındayım eşimle severek evlendik ama evlendigimizden beri cinsel ilişkimiz haftada bir oluyor bazen 4 Günde oluyor o da benim çabamla. Gece yatacagımızda saat 1 bilebolsabeşim benmle yataga gelmiyor tv izliyor cogu zamanzkoltukta uyuyakalıyor gece uyandırıyorm yataga geliyor. Bununla ilgili onunla konustum tek yatmak istemiyorum dedim bikaç gün düzeltti kendini ama yine aynı. İlişki içinde konustum yine bikaç zaman o geldi istegini belli etti ama yine sonuç aynı. Aldatma yok yakın işyerimz birlkte gidip geliyorz ama sorun ne bilmyrm. Ben birz kiloluyum 90 kiloyum eşimle tanıstgmda zayftım acaba beni artk begenmiyormu soruyorm acıkca ama cok güzelsin diyo cirknde degilm sarı saclı mavi gözlü uzun boyluyum. Sizdn yardm istiyorm nasıl davranmalym. Suan yataga gelmedgi içn bozuguz[/QU
Ben hep kiloluydum 70 falandım.cocuk yok 1-2 sene düşünmüyoruz. Aslında cok ilgiliievde temizlik yapar benimlebcok cok ilgili tektsorun cinsellikilk evlendiğiniz zamanlarda nasıldı. ilk baştaki kilonuz. çocuk varmı doğum felan yaptınızmı
Evet çabalıyorum da verecegim tabiki bunun bi etkisi var diyorsunuz yaniSari sac mavi gozluyum güzelim 90 kiloyum diyorsunuz. Biraz değil oldukça fazla kilolusunuz. Kendiniz için zayiflamalisiniz. Ayrıca Hangimiz esimize nasıl iz desek çok güzelsin der ama ideal kilo denilen birsey var.
SabahaSkadr uyumadım.borc var evet ama aşılmıcak bişey degilkız sabah sabah kalkmadan yatakdan bize mi yazıyorsun :)
sıkıntıları olabilir mi, borçlar yüzünden belki canı sıkkındır, ki sende niye 90 kilo oldun zayıfla hemen, iğneyi kendine de sapla az,
Ben hep kiloluydum 70 falandım.cocuk yok 1-2 sene düşünmüyoruz. Aslında cok ilgiliievde temizlik yapar benimlebcok cok ilgili tektsorun cinsellik
Kilo vermek en cok istedgm şey ve böyle oldukca daha cok cabalıcamMerhaba canım, kilo bazı erkekler için sorun oluyor. Bedeninden rahatsız olmuş olabilir. Bir spor salonuna yazıl, bir çaba harcadığını görünce toparlar. Sende dikkat et 90 kilo fazla, bedenin ve sağlığın için fazla kilolarını vermeye çalış. Zamanla düzelir.
Olabilir de tabi bunubsöylemek meseleeğer en başından beri bu sorun mevcutsa hormonel bir sorun olabilir. benim konularımada bak eşimle aynı sorunları yaşadım. ve doktora gittiğimizde hormonel bir sorunu oldugunu öğrendik. şuan tedaviyle çok şükür daha iyiyiz
Evet haklısınız belkide tek sorun kilodurKesin bir sey yazmak zor ama esiniz icin degilse bile kendiniz icin zayiflamaniz gerekiyor bence de. Biraz kendinize bakin, dogal guzellik her zaman yetmiyor diye dusunuyorum. Soylediginiz kriterlere ben de sahibim ama bir gobegim cikiyor gibi olsa kendimi kotu hissediyorum. Yuz guzelligim bunu kamufle etmeyecek nasilsa :)
Esiniz size soyleyemiyor olabilir. Spor yapin, hayatiniza farkli aktiviteler katin. Yeni evlisiniz, bir seyler yapin ortak paydada.
Yaparsın canım inanıyorum. En azından kendi sağlığımız için. Kadınlar kiloları ile daha çok rahatsızlıkları ortaya çıkıyor. Önce kendimizi düşünmeliyiz, öpüyorum. Güzel haberlerinle bekliyorum.Kilo vermek en cok istedgm şey ve böyle oldukca daha cok cabalıcam
Denemek için bırakıyorum yanaşmıyorum ama 1 haftayıda geciyor. Zayıflıcam aradaki sorun budur belki70 kiloydum diyorsunuz 20 kilo fark var ve bu az degil. Öncelikle kendiniz icin zayiflamalisiniz. Ama esinizin isteksizligi cinsel problem de olabilir.
Herkes kiloyla ilgili yazdıgına göre tek sorun bu gibiÇocuktan sonra alacağınz kiloyu ve uzaklaşma olabileceğini de düşünebilirsinz ozaman.yeni evli 90 kilo olmak 70 ten hemde .hamilelikte düşünemiyorum kaç kilo olabilirsiniz e tabi buda mutlaka daha da sorun olusturucak size.1 yıldan sonra cocuk dusunuyoz dediniz ya.az bir süre cabuk geçer yani.
Olabilir de tabi bunubsöylemek mesele
TeşekkTe ederim bunu düşünücembizimde çocuk olmadığı için gitmiştik. ikimizede yaptılar orda ortaya çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?