Eşim bana karşı istekli değil

Followme12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
35
3
36
34
Merhaba arkadaşlar. Son çarem buraya yazıp sizlerden gelecek cevapları dinlemek.
 
Son düzenleme:

ilk evlendiğiniz zamanlarda nasıldı. ilk baştaki kilonuz. çocuk varmı doğum felan yaptınızmı
 
Sari sac mavi gozluyum güzelim 90 kiloyum diyorsunuz. Biraz değil oldukça fazla kilolusunuz. Kendiniz için zayiflamalisiniz. Ayrıca Hangimiz esimize nasıl iz desek çok güzelsin der ama ideal kilo denilen birsey var.
Evet çabalıyorum da verecegim tabiki bunun bi etkisi var diyorsunuz yani
 
kız sabah sabah kalkmadan yatakdan bize mi yazıyorsun :)

sıkıntıları olabilir mi, borçlar yüzünden belki canı sıkkındır, ki sende niye 90 kilo oldun zayıfla hemen, iğneyi kendine de sapla az,
SabahaSkadr uyumadım.borc var evet ama aşılmıcak bişey degil
 
Ben hep kiloluydum 70 falandım.cocuk yok 1-2 sene düşünmüyoruz. Aslında cok ilgiliievde temizlik yapar benimlebcok cok ilgili tektsorun cinsellik

eğer en başından beri bu sorun mevcutsa hormonel bir sorun olabilir. benim konularımada bak eşimle aynı sorunları yaşadım. ve doktora gittiğimizde hormonel bir sorunu oldugunu öğrendik. şuan tedaviyle çok şükür daha iyiyiz
 
Merhaba canım, kilo bazı erkekler için sorun oluyor. Bedeninden rahatsız olmuş olabilir. Bir spor salonuna yazıl, bir çaba harcadığını görünce toparlar. Sende dikkat et 90 kilo fazla, bedenin ve sağlığın için fazla kilolarını vermeye çalış. Zamanla düzelir.
 
Kilo vermek en cok istedgm şey ve böyle oldukca daha cok cabalıcam
 
Kesin bir sey yazmak zor ama esiniz icin degilse bile kendiniz icin zayiflamaniz gerekiyor bence de. Biraz kendinize bakin, dogal guzellik her zaman yetmiyor diye dusunuyorum. Soylediginiz kriterlere ben de sahibim ama bir gobegim cikiyor gibi olsa kendimi kotu hissediyorum. Yuz guzelligim bunu kamufle etmeyecek nasilsa :)
Esiniz size soyleyemiyor olabilir. Spor yapin, hayatiniza farkli aktiviteler katin. Yeni evlisiniz, bir seyler yapin ortak paydada.
 
Çocuktan sonra alacağınz kiloyu ve uzaklaşma olabileceğini de düşünebilirsinz ozaman.yeni evli 90 kilo olmak 70 ten hemde .hamilelikte düşünemiyorum kaç kilo olabilirsiniz e tabi buda mutlaka daha da sorun olusturucak size.1 yıldan sonra cocuk dusunuyoz dediniz ya.az bir süre cabuk geçer yani.
 
70 kiloydum diyorsunuz 20 kilo fark var ve bu az degil. Öncelikle kendiniz icin zayiflamalisiniz. Ama esinizin isteksizligi cinsel problem de olabilir.
 
Evet haklısınız belkide tek sorun kilodur
 
Kilo vermek en cok istedgm şey ve böyle oldukca daha cok cabalıcam
Yaparsın canım inanıyorum. En azından kendi sağlığımız için. Kadınlar kiloları ile daha çok rahatsızlıkları ortaya çıkıyor. Önce kendimizi düşünmeliyiz, öpüyorum. Güzel haberlerinle bekliyorum.
 
Herkes kiloyla ilgili yazdıgına göre tek sorun bu gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…