- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Followme12
Boyun 180 degilse evet kilo var epey...
Kendi kilo sevmiyorsa sorun olmasi normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.70 boyum yani kim kilo severkiBoyun 180 degilse evet kilo var epey...
1.70 boyum yani kim kilo severki
Kimisi erkek için sebep değil kilo kimisi için de çok itici bunu kendisi kilo verip test etmeli işte.Uf ne abarttınız kilo olayını. valla çok çok kilolu olup kocası köpek gibi sevenleride biliyorum
Demekki sorun buymus acil zayıflıcamSeni üzmek için yazmayacağım bunları ama madem soruyorsun 90 kilo çok fazla 20 kilo almışsın bence eşin iyi biri, çünkü kendi eşimi düşünüyorum eşim 4 kilo alsam tavrı değişiyor açıkça söylemiyor ama ben anlıyorum ne zaman spora başlarım tekrar fit olurum adam elini kolunu üstümden çekemez ki bu bahsettiğim fark 4 kilo. 53 kiloyken 57 olmuştum bi ara.
Dogru denemeden bilemeyızKimisi erkek için sebep değil kilo kimisi için de çok itici bunu kendisi kilo verip test etmeli işte.
Evet bemde biliyorm ama bizde cok seviyoruz herkes bize imreniyor ama gecesi baska işteUf ne abarttınız kilo olayını. valla çok çok kilolu olup kocası köpek gibi sevenleride biliyorum
Ben hep kiloluydum 70 falandım.cocuk yok 1-2 sene düşünmüyoruz. Aslında cok ilgiliievde temizlik yapar benimlebcok cok ilgili tektsorun cinsellik
Kocası sevmiyo dememişki kimse.seviyo olabilir ama kilodan dolayı cinsel olarak soğukluk yaşaması mümkün yani.Uf ne abarttınız kilo olayını. valla çok çok kilolu olup kocası köpek gibi sevenleride biliyorum
Eşimle konustugumda düzeliyor sonra yine aynı.ben gece uyucagımda onunla uyumak istiyorum o tv karsısında uyuyorKarısından kilosu yüzünden uzak adamamların eşlerine gerçekten üzüldüm yani en azından böyle bir ihtimal olabileceğini düşünen kadınlara... Hamile kalınca, yaşlanınca, dış görünüşünüz için sizinle birlikte olan eşlerinizi daha güzel, zayıf ve gençlere kaptırma ihtimaliniz var demek ki.. Çok acı...
Olay kilo filan değil tatlım, eşin de isteksizlik olabilir. Sorunu lütfen kilona veya kendine yükleme, kadınlar olarak tüm çekiciliği kiloyla bağdaştırdığımız için, kilolu insanların nasıl evlendiğini anlayamıyoruz maalesef. Lütfen sorunu kendine yükleme, sorun sen de değil eşinde, çok rafine zevkleri olan adamlar, öyle insanlarla birlikte zaten. Her erkeğin zayıf sevdiği yok, bazı erkekler gerçekten kilolu seviyor. Sen en iyisi eşinle konuş, isteksizlik devam ederse doktor teklif et ve rest çek.
Karısından kilosu yüzünden uzak adamamların eşlerine gerçekten üzüldüm yani en azından böyle bir ihtimal olabileceğini düşünen kadınlara... Hamile kalınca, yaşlanınca, dış görünüşünüz için sizinle birlikte olan eşlerinizi daha güzel, zayıf ve gençlere kaptırma ihtimaliniz var demek ki.. Çok acı...
Olay kilo filan değil tatlım, eşin de isteksizlik olabilir. Sorunu lütfen kilona veya kendine yükleme, kadınlar olarak tüm çekiciliği kiloyla bağdaştırdığımız için, kilolu insanların nasıl evlendiğini anlayamıyoruz maalesef. Lütfen sorunu kendine yükleme, sorun sen de değil eşinde, çok rafine zevkleri olan adamlar, öyle insanlarla birlikte zaten. Her erkeğin zayıf sevdiği yok, bazı erkekler gerçekten kilolu seviyor. Sen en iyisi eşinle konuş, isteksizlik devam ederse doktor teklif et ve rest çek.
Libidosu düşük olabilir, erkekler kafamızda çok başka, sürekli sevişmek isteyen tipler gibi kodlanıyor ama öyle değil. Eğer senin çabalarınla birlikte oluyosanız, bir süre daha böyle devam edin bakalım. Reddetmiyosa problem yok bence. Anlıyorum sen o da gelsin istiyosun ama işte herkesin yapısı farklı, bazılarına ateş için çakmak gerek, bazılarının kendi ateş.Eşimle konustugumda düzeliyor sonra yine aynı.ben gece uyucagımda onunla uyumak istiyorum o tv karsısında uyuyor
Evet kendimi hiç begenmiyorum şuan kendime güvenim kalmadı normalde makyajsız bakkala gitmeyen ben şimdi işe gelirken sacımı bile düzeltmiyorumYa canim kişiden kişiye değişir bu olay . Ben 100 kiloyum ama 100 gibi durmuyorum ( zayıflıyorum 6 kilo verdim şimdilik ) ve eşim normal kiloda bir erkek kesinlikle bir gun olsun kilom konu olmadı cinsselik icin adama kalsa günde 3 kere cinsellik olacak, olduğu zamanlarda oldu . Tabi bu durum erkekten erkeğe değişiyor. Kesinlikle zayiflamaliyiz . Eşleri boş ver kendimiz icin sağlıklı olmak icin güzel kıyafetler giymek icin.
Herzaman benbgidincede sanki istemiyo da ben istedgm için yapıyo gbi geliyo banaLibidosu düşük olabilir, erkekler kafamızda çok başka, sürekli sevişmek isteyen tipler gibi kodlanıyor ama öyle değil. Eğer senin çabalarınla birlikte oluyosanız, bir süre daha böyle devam edin bakalım. Reddetmiyosa problem yok bence. Anlıyorum sen o da gelsin istiyosun ama işte herkesin yapısı farklı, bazılarına ateş için çakmak gerek, bazılarının kendi ateş.
Ayrıca yeni evlisiniz, adapte sorunu yaşıyor olabilir zaman ver. Benim eşimle çok aktif cinsel hayatım olmasına rağmen, evliliğimizin ilk yılı aşırı düşük libidolu geçmişti, yapılan sevişmelerden de hiç zevk almamıştım. Ben de çok ağır geçmişti ve tabii ki aynı etki onda da oldu. Şu an her şey düzeldi ama biraz zaman ver. Her çift tavşan gibi değil![]()
Yanlış yapiyorsun her zaman özgüvenli olmalısın hatta dünyadaki tek kadın şenmişsin gibi. Sırf fazlan var diye bakım yapmamak Olmaz ki. Yapacaksın arkadasım süslen . Sur sürüştür. Valla kilolu olmama rağmen özgüvenim çok. Cok şükür . Sana da tavsiye ederim.Evet kendimi hiç begenmiyorum şuan kendime güvenim kalmadı normalde makyajsız bakkala gitmeyen ben şimdi işe gelirken sacımı bile düzeltmiyorum
Evlenmeden önce nasıldı peki?Herzaman benbgidincede sanki istemiyo da ben istedgm için yapıyo gbi geliyo bana