Eşim bana kırıldı

zeynepokcuy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
85
13
3
35
Arkadaşlar merhaba eşimin ailesi taşındılar başka bir şehre onlar için üzüldüm tabiki bir tane videosu vardı kaynanamın ağlıyordu giderken çok uzuluyordu onu annemle paylaştım üzgün diye ailem kocama o videoya uzulduklerini söyledi kocam şok oldu videodan bahsedilince böyle bana şaşkın bir ifadeyle baktı kızmıştı da ben de aileme kızdım içimden söylediler diye gerçi aileme bu video gizli diye bahsetmedim ama söylemeleri hoş olmadı herşeyi paylaşmıyorum bu arada eşimle ilgili şeyler veya onun tüm ailesiyle ilgili şeyleri paylaşmıyorum sadece o videoda üzüntüsünü paylaştım eşim annesinin üzüldüğü videoyu neden paylaştığıma dair kızdı bana böyle bir video paylaşmamın yanlış olduğunu herhangi bir zaman kendisinde bir videosunu paylasmamamı söyledi zaten eşimle ilgili bir video paylaşmam huzurumuz kaçtı bir anda ben çok üzüldüm bir süre başka odalarda oturduk kendisinden özür de diledim bir daha paylaşmam dedim ne olumlu ne olumsuz hiçbir video paylaşmam bahsetmem bile aileme herhangi birşeyin detayını ailemle de konuşacağım bu konuyu zaten yaptıklarının yanlış olduğunu ben çok üzüldüm yaptığım yanlış olabilir ama huzur kaçıracak kadar da değil sonrasında aileme attığım videoyu sildim zaten bir daha yapmam sizce eşim kızmakta haklı mı ne düşünüyorsunuz kırgın kırgın durmak hoş mu

İnsanların ruh halleri ağlama yada gulmeleri onlardan izinsiz kimse ile paylaşılmaz .Sizde zaten farkındasınız özür de dilemişsiniz eninde sonunda geçecek o soğukluğu bırakın biraz küs kalsın .Geçer
Haklısınız inşallah geçer

Eşiniz haklı. Anneniz üzülüp ağlarken eşiniz kameraya alsa siz ne hissederseniz aynı şeyi hissetmiş. Yahu Allah aşkına telefonlarımız video fotığraf çekebiliyor diye herkesin her özel anını da kaydetme hakkımız yok!
Haklısınız ama birebir videoyu ben çekmedim paylaşılan videoyu attım atmamam gerekiyordu belli ki hem ailemin bahsetmesi benim için hiç hoş olmadı zaten sildim ailemle paylaştığım videoyu

Ailenizede kızmayın onlarda sizin kayınvalidenizin gidişine uzuldugunuzu onu sevdiginizi belirtmek için söylemiştir hani bizde videoyu izledik üzüldük falan gibi.Cok da abartmayın sanki olmayacak bir görüntü büyütmeyin özür dilenmis dram haline getirmeyin barışır gitmeyin üstüne

Paylaşmamanız gerekirdi hoş olmamış ama eşinizin tavrı da abartı. Gizli çekim de değil, zaten paylaşılan videoymuş. Anneniz de insani bir şekilde üzüldüm demiş bu yani.
Eşiniz hoşlanmayabilir ama sanki gizli gizli çekip ailenize atmışsınız gibi triplere girip küsmesi normal gelmedi bana. Rahatsız olursan uyarırsın, sonuçta sürekli devam eden bir şey değil

Yani o kadar abartılacak birşey değil ki bu uygunsuz olur anlarımda .Ailenizde üzülmüş ve paylaşmış ne bilsinler sorun olacağını tembih etmeniz lazımdı.Sorun olabileceğini düsünemedim paylaştım kırdıgım icin özür dilerim.deyin olsun bitsin.He buna rağmen hala uzatırsa oralı olma prenses erkekte cekilmiyor .

Videoyu siz çekmediniz, size kadar ulaşan bir dram videosu olarak siz de kendi ailenizle paylaştınız, sosyal medya üzerinden herkese açık yaparak dram kasmadınız, ilgi çekmeye çalışmadınız, videoyu kullanarak etkileşim peşine düşmediniz.

Aileniz zaten ortada olan bir görüntülüyle hislerini belli ederek destek olmaya çalıştı. videoyu paylaşmadan destek olsa daha iyiydi elbette ama tekrar ediyorum videoyu siz çekip yaymadınız.

Kişisel durumu aileyle paylaşmak ayrı, genel anlamda paylaşmak apayrı şeylerdir, siz ailenizle paylaştınız ve ailenizde karşı tarafa kendilerince destek verdi.

Günah keçisi olmayın, eşiniz videoyu çekip kim yaydıysa ona küssün bi zahmet.

Ya ne kadar dertsiz bu insanlar valla şöyle şeylere kızmak küsmek ayrı odalarda oturmak ulaaan yıl geçse aklımıza gelmez ya eşimle ayrı odalarda oturmak 😂 cocukmusunuz ya oturun konuşun çözümlenmiyorsa bile yarın yüzyüze bakmayacak gibi tavırlar nedir anlamıyorum. Ayrı odada oturduktan sonra aynı yatağa girdi demek ki onu ayrı yattı diye yazmadığınıza göre

Sanırım eşiniz, bir bana haklı geldi. Üzüntünüzü, ailenize bir mesajla veya telefonda konuşarak da anlatabilirdiniz. İşte, "giderken çok ağladı, onu öyle görmeye çok üzüldüm" diyebilirdiniz ailenize. Annesinin ağladığı videoyu atmaya ne gerek vardı? Bana art niyetli geliyor böyle şeyler.

Eşiniz haklı ama özür dilemişsiniz, bir daha yapmam demişsiniz, sizin hatanızı anladığınızı ve pişmanlığınızı görüp uzatmazdım ben olsam. Biraz zaman verin.

gerçi aileme bu video gizli diye bahsetmedim ama söylemeleri hoş olmadı

Bizatihi görüntüler annenizle aranızda ayrı bir sohbet konusu teşkil edecekse, paylaşılır.
Yoksa durduk yerde, dur hatta ne kadar ve ne şekilde üzüldüğünün videosu da var, diye video mu atılır ?

Çok üzüldü hüngür hüngür ağlamış kadın.... der, kolayca aynı sonuca ulaşırsınız.
Kayınvalidemin yeni elbisesini göstereyim sana anne.. gibi bir şey değil ki bu...

"Ailemin yaptığı yanlış" deyip duruyorsunuz, şaşırıyorum, siz ne kadar rahat paylaşmışsanız, aileniz de o rahatlıkla videonun sözünü etmişler işte. Niye yanlış ?

Siz ne derseniz deyin, bana iyi niyetli gelmez böyle şeyler. Kusura bakmayın. Ben eşinizi kırılmakta haklı buldum. Kendisinin ilk şaşkınlık anını da çok iyi anladım. Biraz zaman tanıyın kendisine.

Son düzenleme:
Yaptiginiz doğru değil çok üzüldü diyebilirdiniz illa video göstermeye gerek yoktu.bence eşiniz acaba herşeyi mi anlatiyo izlenimine kapılmış ondan öyle demiş olabilir.esim annemin ağladığı videoyu gösterse bende kızardım ne gerek var yani

Back
X