- 2 Ocak 2025
- 85
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi zeynepokcuy
Arkadaşlar merhaba eşimin ailesi taşındılar başka bir şehre onlar için üzüldüm tabiki bir tane videosu vardı kaynanamın ağlıyordu giderken çok uzuluyordu onu annemle paylaştım üzgün diye ailem kocama o videoya uzulduklerini söyledi kocam şok oldu videodan bahsedilince böyle bana şaşkın bir ifadeyle baktı kızmıştı da ben de aileme kızdım içimden söylediler diye gerçi aileme bu video gizli diye bahsetmedim ama söylemeleri hoş olmadı herşeyi paylaşmıyorum bu arada eşimle ilgili şeyler veya onun tüm ailesiyle ilgili şeyleri paylaşmıyorum sadece o videoda üzüntüsünü paylaştım eşim annesinin üzüldüğü videoyu neden paylaştığıma dair kızdı bana böyle bir video paylaşmamın yanlış olduğunu herhangi bir zaman kendisinde bir videosunu paylasmamamı söyledi zaten eşimle ilgili bir video paylaşmam huzurumuz kaçtı bir anda ben çok üzüldüm bir süre başka odalarda oturduk kendisinden özür de diledim bir daha paylaşmam dedim ne olumlu ne olumsuz hiçbir video paylaşmam bahsetmem bile aileme herhangi birşeyin detayını ailemle de konuşacağım bu konuyu zaten yaptıklarının yanlış olduğunu ben çok üzüldüm yaptığım yanlış olabilir ama huzur kaçıracak kadar da değil sonrasında aileme attığım videoyu sildim zaten bir daha yapmam sizce eşim kızmakta haklı mı ne düşünüyorsunuz kırgın kırgın durmak hoş mu