- 18 Ocak 2022
- 159
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi aysenuur0660
-
Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Kesinlikle öyle.. ama adam güvenmeyip kurcalıyor gayet rahatAynen öyle
Kadın yapsa şimdiye herkes
“ bu yaptığın hiç hoş değil
Eşinin telefonunu neden karıştırdın “ diye linçlenmişti konu sahibesi
Ben onun telefonunu aldıgımda hiç mesajlrını okumadım bunun cok kötü bi arkadası var ondan kıllandığım için baktım insgtramnında fake bir hesap felan gördüm işte zaten onunda bunu benden açık bulmak için yaptıgına eminin ama mesajlarımı okuması yanlış ben onun hiç mesajlarını okumadım kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdiKesinlikle öyle.. ama adam güvenmeyip kurcalıyor gayet rahat
konunun ilk başında size kızan biri olarak söylüyorum eşinizin instagrama foto koyması falan bu adam sırf siz onu sorgulamayın diye böyle davranıyor haberiniz olsun foto koyunca siz nasıl tepki vermediniz nasıl inandınız orası ayrı muamma ben sizin inandığınızı düşünmüyorum ama gözünüzü kapıyorsunuzBen onun telefonunu aldıgımda hiç mesajlrını okumadım bunun cok kötü bi arkadası var ondan kıllandığım için baktım insgtramnında fake bir hesap felan gördüm işte zaten onunda bunu benden açık bulmak için yaptıgına eminin ama mesajlarımı okuması yanlış ben onun hiç mesajlarını okumadım kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdi
Ben kendi fotosunu koydugunu görünce kızdım baya kaldırdı hemen zaten ozaman da tartıstık işte arkadasım birine bakıcaktı felan dedi ne biliyim açıkcası gerçekten inandım ya cok sevdiğimden bilmiyorumkonunun ilk başında size kızan biri olarak söylüyorum eşinizin instagrama foto koyması falan bu adam sırf siz onu sorgulamayın diye böyle davranıyor haberiniz olsun foto koyunca siz nasıl tepki vermediniz nasıl inandınız orası ayrı muamma ben sizin inandığınızı düşünmüyorum ama gözünüzü kapıyorsunuz
mesaj kısmına girip bakmadınız mı çok saçma bir bahane arkadaşım için foto koydum neyse küçük çocuğunuz varmış birşey yazmayacağım daha ama kocan sağlam ayakkabı değil ben senin yerinde olsam dikkatli olurumBen kendi fotosunu koydugunu görünce kızdım baya kaldırdı hemen zaten ozaman da tartıstık işte arkadasım birine bakıcaktı felan dedi ne biliyim açıkcası gerçekten inandım ya cok sevdiğimden bilmiyorum
kişi kendinden bilir işi. kocan üç kağıtçı manipülatör ve bi şeyler karıştırıyor sen yazdıkça çıkıyor ortaya. istediğini rahatça yapmak için de senin açığını bulup senin ona karışmanı engellemeye çalışıyorBen onun telefonunu aldıgımda hiç mesajlrını okumadım bunun cok kötü bi arkadası var ondan kıllandığım için baktım insgtramnında fake bir hesap felan gördüm işte zaten onunda bunu benden açık bulmak için yaptıgına eminin ama mesajlarımı okuması yanlış ben onun hiç mesajlarını okumadım kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdi
buna inanmadınız dimi gerçektenBen kendi fotosunu koydugunu görünce kızdım baya kaldırdı hemen zaten ozaman da tartıstık işte arkadasım birine bakıcaktı felan dedi ne biliyim açıkcası gerçekten inandım ya cok sevdiğimden bilmiyorum
Eşinizin size kızınız için katlanması sizin yaptığınız bir hatadan dolayı değil kendisi zaten uzak durmaya,ayrılmaya bir bahane arayıp bulduğundan. Büyük ihtimalle hayatında başka birisi var.Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Hala kendinizi savunuyorsunuz öyle mi?kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdi
Kendimi savunma derken yani benimle iletişime gecip konusmuyor demek istedimHala kendinizi savunuyorsunuz öyle mi?
Bu kadar insan eşiniz sizi manipüle ediyor yazıyor siz hala adama yaranma derdindesiniz.
Yalvarmamakla başlayın bir şeyler yapmaya, evet eşiniz kötü hissetmekte haklı ama yalvarırsanız bu daha kötü bir duruma sokarAffetmiyo beni yaptım bi salaklık sen ne istersen bundan sonra o diyorum yalvarıyorum ama yok inanmıyorum sana diyo numara yapma utanmadığına bile eminim diyo kendimi ispat edemiyorum nolucak böyle
Başka sorunlarınız var bence, çok yüz vermişsiniz ki bu tip tuhaf hareketler yapabiliyor. Bu şekilde saygısızlaşamaz size karşı. Biraz aradığı fırsatı bulmuş gibi.Konuşmuyo ağzımı açmama müsade etmiyo itiyo çık odadan diyo kes sesini diyor konuşmuyor
Bencede insan bukadarcık seyden boşanırmı ne sunucak bahane olarak eşim arkadasıyla dalga gecmiş mi dicekilk başlarda allah atmış eşin tutmuş diye yazmıştım ,
halaa aynı düşüncedeyim hatta bir tık fazlası oldgunu düşünüyorum ,
eşin seni sindirmek birşeyleri batırmak için bu kadar uzattıgını düşünüyorum ,
bu sebeple seni boşamaya kalkarsa buna kimse inanmaz zaten altından gerçek düşüncesi ortaya çıkar
Aradaki sayfaları yeni okudum, gerçekten bulmuş aradığı fırsatı. Size asla güvenmez kendinden biliyor çünkü. Resmen amaca yönelik planlı bir hareketmiş tele bakması ve bu tripleri. Mutlaka o ins adresini vs belli etmeden bulun, yeni adres açmıştır siz onu fark edince. Onu bulun ona fark ettirmeden. Resimlerini alın. Ve lütfen duygusal davranmayın, asla önünde ezilip büzülmeyin; gerekiyorsa sebebi şu şu diye yüzüne vurun. Size şiddet uyguluyor resmen. Kocanız direkt mağdur edecek erkek tipi çünkü. Allah yardımcınız olsun.Başka sorunlarınız var bence, çok yüz vermişsiniz ki bu tip tuhaf hareketler yapabiliyor. Bu şekilde saygısızlaşamaz size karşı. Biraz aradığı fırsatı bulmuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?