• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Yanyana geçmiyoruz aynı evde yokum gibi yaşıyo en ufak bişey sorsam bile cevap vermiyoki
Canim gecer gecer bir sey kalmaz uzulme.
Sen yap isini,al cayini otur ic.
Surat asma, surunerek dolanma evde.
Ozur dilemissin,o uzatiyor,sen boyle yaptikca da don lastigine cevirecek belli.
Gencsin, tecrubesizsin, boyum kadar cocuklarim var,bu tecrubeyle diyorum ki kusse de pesinde gezme.
Sen hic bir seye kirilmiyormusun?
Ozur dilese affederdin, uzatmazdin herhalde.
Net ol,vallahi annem naz cektikce babam uzatirdi,hala daha sacli sakalli adam kuser,hic cekilmiyor bu huylar aman diyeyim...

Konuşmalara kırılmakta haklıdır lakin telefonunuzu karıştırması çok çirkin bir hareket. Üzerine gitmeyin, kaçan kovalanır oynuyor şu an. Siz telaşlandıkça o dozunu arttırıyor. Böyle öldüm bittim, kulun kölenim, ne istersen öyle olsun derseniz çok süründürür sizi. Yokmuş gibi davranın, telefonunuzu karıştırdığı için de hesap sorun. Karşılıklı konuşacak düzeye geldiğinizde özrünüzü dileyin ama kendinizi ezdirmeyin
+1000

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
eşiniz haklı kusura bakmayın arkadaşınıza bu kadar özelinizi açmanız doğru değil. ayrıca nafaka alırız.. vs tarzı konuşmalarda düşünce yapınızın çirkinliğini gösteriyor.

yavaş yavaş çark ediyor öküz , artık uzatma sırası sana geliyor ,
Aslında eşimin bu durumunu dün düşündüm ailesi tarafından oturupda hiç konuşulmamıs yani köy de doğmuş büyümüş ama ailesi cok kaba insanlar bunun köyde olmasıyla bi alakasıda yok eşimün ailesi anca dayak atmış cocuklarına bi eğitim görmemiş belkide ondan böyle konuşamıyo bilmiyorum ters aksi kaba ama ben bu durumu ailesine bağlıyorum ben bi sorunumu hep ailemle konuşurdum eşimde o yok kolu kopsa anlatmaz ama hiç anne babası karşısına alıpta konuşmamışlar onunla dövmüşler hep kücükken belki ondan diyorum

Aslında eşimin bu durumunu dün düşündüm ailesi tarafından oturupda hiç konuşulmamıs yani köy de doğmuş büyümüş ama ailesi cok kaba insanlar bunun köyde olmasıyla bi alakasıda yok eşimün ailesi anca dayak atmış cocuklarına bi eğitim görmemiş belkide ondan böyle konuşamıyo bilmiyorum ters aksi kaba ama ben bu durumu ailesine bağlıyorum ben bi sorunumu hep ailemle konuşurdum eşimde o yok kolu kopsa anlatmaz ama hiç anne babası karşısına alıpta konuşmamışlar onunla dövmüşler hep kücükken belki ondan diyorum

okul eğitim hayatı olmamışmı eşinin , kendini geliştirmemiş demek ki ,
ama bu saçma konuyu bu kadar uzatmasını haklı çıkarmıyor ,

her yazılan çizileni şaka yollu konuşulanı ciddiye alsaydı kimse evli kalmazı ,

Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Siz buna inandiniz mi peki cidden?

Eşiniz kendi yaptığını örtmek için mesajlarınızı karıştırıp kendine koz aramış resmen.
Sizde yalvar yakar olmuşsunuz bir güzel.
Bakın onun yaptığı ve muhtemelen sizi kandırdığı konu kapandı. Sizin arkadaşınızla yaptığınız bir muhabbet ısıtılıp duracak sürekli.
Ne güzel manipüle edilmissiniz, tebrikler.

okul eğitim hayatı olmamışmı eşinin , kendini geliştirmemiş demek ki ,
ama bu saçma konuyu bu kadar uzatmasını haklı çıkarmıyor ,

her yazılan çizileni şaka yollu konuşulanı ciddiye alsaydı kimse evli kalmazı ,
Yok hayır kendisi üniversite mezunu ama konuşmaya kapalı hep en ufak bi tartışmada bile konuşmamayı tercih ya karsındakinin bi hatası varsa söylersin anlaşırsınız benim eşim söylemez

Yok hayır kendisi üniversite mezunu ama konuşmaya kapalı hep en ufak bi tartışmada bile konuşmamayı tercih ya karsındakinin bi hatası varsa söylersin anlaşırsınız benim eşim söylemez
Konuşmalar okadar saçma ki arkadasım zaten daha yeni evlisiniz işte zamanla uyum sağlarsınız değişir oda cocuk felan işte cok zorlanıyorsunuz zaten düzelir zamanla felan diyede konuşmuş hani eşim bunları görüp bana dediği ben zamanla düzelmicem ben böyleyim değişmicem diyo herşeyi ters anlıyo yani

Konuşmalar okadar saçma ki arkadasım zaten daha yeni evlisiniz işte zamanla uyum sağlarsınız değişir oda cocuk felan işte cok zorlanıyorsunuz zaten düzelir zamanla felan diyede konuşmuş hani eşim bunları görüp bana dediği ben zamanla düzelmicem ben böyleyim değişmicem diyo herşeyi ters anlıyo yani

işin zor canımm

işin zor canımm
Çok yoruldum inanın kaç gün oldu artık ailem yakın olsa gidicem izmirdeler 10 aylık bebeğim gidicek kimsem de yok evde okadar bunalıyorum ki bi insana bukadar eziyet edilmemeli ya ben onun için şehir değiştirdim evlenir evlenmez cocugumuz oldu ben herşeyi okadar hızlı yaşadım ki suan kendimi 24 değil valla 50 felan yaşında hissediyorum hiç bi mutluluk parçası kalmadı içimde

Konunuzu bir kaç gün önce okumuştum.
Ben pek eşiniz haklı diyemeyeceğim insan kırılabilir ama eşiniz resmen bu durumu kullanıp burnunuzu sürtmeye, bu durumu en güzel şekilde kullanmaya çabalıyor ve tepkisi kesinlikle normal falan değil.
Birde eğer konuştuğunuz kişinin bayan olduğundan eminse tepkisi kesinlikle ama kesinlikle aşırı ve normal değil.
Durum karşısında kırılabilir ama çok af edersiniz odun gibi davranacağına seni bu konuşmaya iten problem nedir diye sormalıydı öncelikle.
Ayrıca sonraki yorumlarınızda okuduğum fake hesap mevzusu sizin yaptığınızdan bin kat daha tepki hak eden bir davranış.
Arkadaşım için açmıştım hikaye, açmasın efendim evli adam arkadaşının saçma ayak işleri için hesap falan bu yalanı yutmayın kimse uğraşmaz arkadaşının ayak ileri için hesap açmaya falan!
Merak etmeyin sizden boşanmaya, ayrılmaya falan cesaret edemez. Yemez yani!
Sessiz kalın, dik durun, kendinizi ezdirmeyin ve en önemlisi bu muameleyi hak ettiğinizi asla düşünmeyin.
Siz kendinizi ezdikçe, hak ediyorum diye düşündükçe eşinizin ekmeğine yağ sürersiniz ve sizi daha fazla ezer.

Siz çok kötü bir şey yapmadınız, düştüğünüz durum hoş değil ama bu kadar tepkiyi de hak etmediniz.

Dün normal saatte geldi eve yemek yedi mutfakta sonra içeri geldi çay koydum içtik ama o bir koltukta ben diğer koltukta bende konuşmadım oda öyle oturduk 11 e kadar sonra yine ayrı ayrı yattık
Her ne kadar senin yaptığın hata sayılmayacak kadar küçük bir şeyse bile, her insan hata yapabilir ve hata yaptığını anlayınca bir defa özür diler. Karşındaki kişi art niyetli değilse (bunu bir bahane olarak kullanmıyorsa) işi uzatmaz. Sabret, üstüne gitme.

Konunuzu bir kaç gün önce okumuştum.
Ben pek eşiniz haklı diyemeyeceğim insan kırılabilir ama eşiniz resmen bu durumu kullanıp burnunuzu sürtmeye, bu durumu en güzel şekilde kullanmaya çabalıyor ve tepkisi kesinlikle normal falan değil.
Birde eğer konuştuğunuz kişinin bayan olduğundan eminse tepkisi kesinlikle ama kesinlikle aşırı ve normal değil.
Durum karşısında kırılabilir ama çok af edersiniz odun gibi davranacağına seni bu konuşmaya iten problem nedir diye sormalıydı öncelikle.
Ayrıca sonraki yorumlarınızda okuduğum fake hesap mevzusu sizin yaptığınızdan bin kat daha tepki hak eden bir davranış.
Arkadaşım için açmıştım hikaye, açmasın efendim evli adam arkadaşının saçma ayak işleri için hesap falan bu yalanı yutmayın kimse uğraşmaz arkadaşının ayak ileri için hesap açmaya falan!
Merak etmeyin sizden boşanmaya, ayrılmaya falan cesaret edemez. Yemez yani!
Sessiz kalın, dik durun, kendinizi ezdirmeyin ve en önemlisi bu muameleyi hak ettiğinizi asla düşünmeyin.
Siz kendinizi ezdikçe, hak ediyorum diye düşündükçe eşinizin ekmeğine yağ sürersiniz ve sizi daha fazla ezer.

Siz çok kötü bir şey yapmadınız, düştüğünüz durum hoş değil ama bu kadar tepkiyi de hak etmediniz.
Bende buna üzülüyorum zaten ben onun suclu oldugu zamanlarda heh elime koz gecti simdi cırkını cıkarayım demiyorum ama insan sevdiğine böyle eziyet etmemeli bu cok zoruma gidiyor ben onunla bir saat kırgın kalmak istemezken onun böyle eğer eline koz gecti diye süründüyorsa cok kötü bişey değilmi bu insan böyle yaparmı sevdiği kişiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X