• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana

Eşiniz bir haltlar karıştırıyor diye düşünmüştüm ki şunu gördüm.
Umarım dalga geçiyorsunuzdur da bu kadar saf değilsinizdir.

Telefon karıştırmak zaten çirkin bir şey ama karıştıracak bile olsa, normal bir insan, ortada bir aldatma şüphesi falan yoksa tee 1 ay önceki mesajlara kadar okumaz.
Kadın muhabbeti mi hoşuna gidiyor, muhabbet sardı, çok eğlendi de bırakamadı mı nedir yani?
Adam oturmuş açık aramış resmen kendisi rahat rahat at koşturmak için.
Siz de daha peşinde dolaşın belki affeder diye 🙄

Kesinlikle öyle.. ama adam güvenmeyip kurcalıyor gayet rahat
Ben onun telefonunu aldıgımda hiç mesajlrını okumadım bunun cok kötü bi arkadası var ondan kıllandığım için baktım insgtramnında fake bir hesap felan gördüm işte zaten onunda bunu benden açık bulmak için yaptıgına eminin ama mesajlarımı okuması yanlış ben onun hiç mesajlarını okumadım kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdi

Ben onun telefonunu aldıgımda hiç mesajlrını okumadım bunun cok kötü bi arkadası var ondan kıllandığım için baktım insgtramnında fake bir hesap felan gördüm işte zaten onunda bunu benden açık bulmak için yaptıgına eminin ama mesajlarımı okuması yanlış ben onun hiç mesajlarını okumadım kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdi
konunun ilk başında size kızan biri olarak söylüyorum eşinizin instagrama foto koyması falan bu adam sırf siz onu sorgulamayın diye böyle davranıyor haberiniz olsun foto koyunca siz nasıl tepki vermediniz nasıl inandınız orası ayrı muamma ben sizin inandığınızı düşünmüyorum ama gözünüzü kapıyorsunuz

konunun ilk başında size kızan biri olarak söylüyorum eşinizin instagrama foto koyması falan bu adam sırf siz onu sorgulamayın diye böyle davranıyor haberiniz olsun foto koyunca siz nasıl tepki vermediniz nasıl inandınız orası ayrı muamma ben sizin inandığınızı düşünmüyorum ama gözünüzü kapıyorsunuz
Ben kendi fotosunu koydugunu görünce kızdım baya kaldırdı hemen zaten ozaman da tartıstık işte arkadasım birine bakıcaktı felan dedi ne biliyim açıkcası gerçekten inandım ya cok sevdiğimden bilmiyorum

Ben kendi fotosunu koydugunu görünce kızdım baya kaldırdı hemen zaten ozaman da tartıstık işte arkadasım birine bakıcaktı felan dedi ne biliyim açıkcası gerçekten inandım ya cok sevdiğimden bilmiyorum
mesaj kısmına girip bakmadınız mı çok saçma bir bahane arkadaşım için foto koydum neyse küçük çocuğunuz varmış birşey yazmayacağım daha ama kocan sağlam ayakkabı değil ben senin yerinde olsam dikkatli olurum

kişi kendinden bilir işi. kocan üç kağıtçı manipülatör ve bi şeyler karıştırıyor sen yazdıkça çıkıyor ortaya. istediğini rahatça yapmak için de senin açığını bulup senin ona karışmanı engellemeye çalışıyor

buna inanmadınız dimi gerçekten
çok sevdiğinizden geçiştirdiniz bence :(

yerinizde olsam kendi karıştırdığın haltları örtmek için beni bu olayda bu kadar suçladın diye çıkış yaparım
insta olayını unutmuş değilim ne amaçla koydun resmini besbelli diye yardırırdım

Dun once kocana hak verdim, fake insta filan deyince senin inanmana sasirdim .. ama genel fikir burda sen sindikce kocanin uste cikmasidir..soylemistim kocan suc bastiriyor.. bence artik sende kopekle onu.. yani zaten kendisi bi haltlar karistiriyo birde bu herif icin aci cekme daha fazla

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Eşinizin size kızınız için katlanması sizin yaptığınız bir hatadan dolayı değil kendisi zaten uzak durmaya,ayrılmaya bir bahane arayıp bulduğundan. Büyük ihtimalle hayatında başka birisi var.

Affetmiyo beni yaptım bi salaklık sen ne istersen bundan sonra o diyorum yalvarıyorum ama yok inanmıyorum sana diyo numara yapma utanmadığına bile eminim diyo kendimi ispat edemiyorum nolucak böyle
Yalvarmamakla başlayın bir şeyler yapmaya, evet eşiniz kötü hissetmekte haklı ama yalvarırsanız bu daha kötü bir duruma sokar

ilk başlarda allah atmış eşin tutmuş diye yazmıştım ,

halaa aynı düşüncedeyim hatta bir tık fazlası oldgunu düşünüyorum ,

eşin seni sindirmek birşeyleri batırmak için bu kadar uzattıgını düşünüyorum ,

bu sebeple seni boşamaya kalkarsa buna kimse inanmaz zaten altından gerçek düşüncesi ortaya çıkar

Konuşmuyo ağzımı açmama müsade etmiyo itiyo çık odadan diyo kes sesini diyor konuşmuyor
Başka sorunlarınız var bence, çok yüz vermişsiniz ki bu tip tuhaf hareketler yapabiliyor. Bu şekilde saygısızlaşamaz size karşı. Biraz aradığı fırsatı bulmuş gibi.

ilk başlarda allah atmış eşin tutmuş diye yazmıştım ,

halaa aynı düşüncedeyim hatta bir tık fazlası oldgunu düşünüyorum ,

eşin seni sindirmek birşeyleri batırmak için bu kadar uzattıgını düşünüyorum ,

bu sebeple seni boşamaya kalkarsa buna kimse inanmaz zaten altından gerçek düşüncesi ortaya çıkar
Bencede insan bukadarcık seyden boşanırmı ne sunucak bahane olarak eşim arkadasıyla dalga gecmiş mi dicek

Başka sorunlarınız var bence, çok yüz vermişsiniz ki bu tip tuhaf hareketler yapabiliyor. Bu şekilde saygısızlaşamaz size karşı. Biraz aradığı fırsatı bulmuş gibi.
Aradaki sayfaları yeni okudum, gerçekten bulmuş aradığı fırsatı. Size asla güvenmez kendinden biliyor çünkü. Resmen amaca yönelik planlı bir hareketmiş tele bakması ve bu tripleri. Mutlaka o ins adresini vs belli etmeden bulun, yeni adres açmıştır siz onu fark edince. Onu bulun ona fark ettirmeden. Resimlerini alın. Ve lütfen duygusal davranmayın, asla önünde ezilip büzülmeyin; gerekiyorsa sebebi şu şu diye yüzüne vurun. Size şiddet uyguluyor resmen. Kocanız direkt mağdur edecek erkek tipi çünkü. Allah yardımcınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X