Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Kendimi savunma derken yani benimle iletişime gecip konusmuyor demek istedim
Dİnlermisiniz bilemem ama şu aşamada tepkinizi,duruşunuzu ortaya koydunuz koydunuz
Yoksa eşiniz gözünüzün içine baka baka aldatıp üzerine kendisini haklı çıkaracak

Saolun teşekkür ederim

Ne yapayım peki
Ne yapıp yapmayacağınızı en iyi siz bilirsiniz ama öncelikle lütfen kendinize saygı duyun.
Bu kadar insan sizi,eşinizi tanımadığı halde aynı şeyi yazıyorsa vardır bir bildikleri tecrübe ettikleri illaki,
öncelikle yatakta basılmışsınız gibi ezilip büzülmekten vazgeçin, evet yaptığınız hoş değil ama emin olun bu kadar büyütülüp hakaret edilecek,iteklenecek kadar önemli bir olay değil.
Özür dilediniz mi dilediniz tamam bitti artık sürekli eşinizin peşinde dolanıp daha fazla bi taraflarını kaldırmayın.
Bırakın konuşmasın,yemesin,yanınızda oturmasın.Size sürekli kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin artık
dik durun

İki gündür hiç mesaj atmıyorum o yazıyo az önce kızımızın fotosunu istedi attım napıyo felan diye sordu

İki gün cok yalvardım simdi iki gündür de yazmıyorım bugün o yazdı kızımızı sordu napıyo felan diye fotosunu atsana felan dedi

İki gün cok yalvardım simdi iki gündür de yazmıyorım bugün o yazdı kızımızı sordu napıyo felan diye fotosunu atsana felan dedi
Bu saçma inadı sürdüremeyecek anladı ufaktan ufaktan yanaşıyor,bu durumu kime anlatsaniz eşinize suç bulur,bu tavrının altında herkes bir şey arar .Siz mesafenizi koruyun hemen affetmeyin.

+36472627. Bence de insan arkadaşıyla da konuşamayacaksa, şakalaşamayacaksa da yani Çoğu arkadaş eşe hak vermiş ama bence de eş gereksiz abartmış.

Telefonunuzu alıp arkadaşınızla muhabbetinizi ne hakla okur. Kadın kadına özel muhabbetler de olabilirdi, bunları okuması uygun değil zaten. O kendi yaptığı ayıba baksın. Siz de onun telefonunu alıp okuyun madem ,erkek muhabbetlerinde neler neler dönüyordur.
Resmen bahane aramış bu kadar uzatılmaz. Siz de alttan almayı ezik durmayı bırakın artık. Siz öyle durdukça üste çıkıyor.

Özelinizi ne kadar yakında olsa paylaşmanız yanlış olmuş

Ne kadar eşini hakli bulan olsa da haksiz
Zeytinyag gibi uste cikmis resmen
Bu durumu kullanmis
Sizi manipule ediyor
Bende surekli sıkılır bundan ese dosta bahsederdik ki esime de
Hobiler edindim paraya cevirdim dukkan actim simdi cok sıkılmıyorum ama yine de az da olsa sıkılıyorum
Ustelik telefonuna bakip okudugundan kendine bir ders cikarip sizinle zaman gecirmeliydi
Yok cocugumuz var falan deyip kendini savunmak daha kolayina gelmis pasa hazretlerinin
Yerinde olsam asla yuz vermez bir daha da özür dilemezdim
Hatta o itip kakmaya esyalarimi toplar giderdim
Resmen bahanesi olmus
Birisi falan mi var hayatinda

Bence yalvarıp kendinizi küçültmeyin daha da uzaklaştırırsınız kendinizden. Kocanızın bahane arayası varmış da bulmuş gibi geldi bana. Yatak ayırması, hakaretler etmesi, neredeyse dövecek duruma gelmesi hiçbir şeyle açıklanamaz. Öyle anlık güven kaybıyla insan hayat arkadaşını dövecek duruma gelmez.

Biri benim en yakın kız arkadaşımla konuşmalarımızı okusa, kim olursa olsun, o telefonu alır onun kafasında kırardım. İnsan en yakın kız arkadaşıyla neler neler konuşuyor. Gereksiz espriler, şakayla karışık küfürler, avam şarkı paylaşımları, özel hayata dair konuşmalar vs... eşinizin bunları okumaya hakkı yok.
Yaptığınız şakada da bu kadar büyütecek bir şey yok. Madem okumuş konuşmalarınızı, o şaka haricinde ciddi ciddi "eşimi sevmiyorum, mutsuzum, boşanmayı düşünüyorum, nafaka ve mal paylaşımı için avukat arıyorum" temalı bir konuşma olmadığını da görmüştür herhalde. Şakaya bozulabilir tamam. Hatta belki ben de eşimin benden boşanmakla ilgili espri yapmasına kızabilirdim. Ama maksimum bir saat. "Bir daha benimle ilgili böyle kötü şakalar yapma" der konuyu kapatırdım. Ya eşiniz sizin espri yaptığınızı anlamayacak kadar sizi tanımıyor ya da sizinle arasını bozacak bir bahane arıyordu. Bence ikincisi.
Kendinizi ezdirmeyin, sürekli özür dilemeyin, her lafını alttan almayın. Bugüne kadar fazlasıyla aranızı düzeltmeye çalışmışsınız zaten. Ben sizin yerinizde olsaydım şöyle derdim; "Ben gereksiz bir şaka yaptım, bu yüzden senden özür de diledim. Hatta sırf şaka yüzünden sinirlendin diye, benim telefonumu kurcalayıp kız arkadaşlarımla sohbetimi okumana bile sesimi çıkarmadım. Ama artık bu şakayı bu kadar büyütmene ve telefon kurcalama konusunda kendini %100 haklı görmene tolerans göstermeyeceğim. Bu konulardan ikimiz de ders çıkarıp orta yolu bularak evliliğimize devam etmeyeceksek ben artık bu şekilde bir evlilik istemiyorum"

Size bu eşle bol sabır diliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…