• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Biliyorum haklısınız eşimde haklı ama öylesine bişeydi ve simdi kendime inandıramıyorım ben ömür boyu arkamı rahat yaslayamacagım biriyle yasıyamam diyo sana kızım için sabrediyorum diyo uzak dur diyo yatagımızı ayırdık zaten gecede geç geliyo ben napıcam ağlamaktan üç gündür öldüm ama yaptığın heşey samimiyetsiz diyo
O kendine bahane bulmus bence aldatiyor.

Canım bu durum o kadar tanıdık ki...
Eşim de küser konuşmazdı, yaptığım hiçbir şeyi yiyip içmezdi, ben de yalvar yakar olurdum. Bizi anlatmışsın resmen.
Demem o ki, bu psikolojik bir oyun. Sakın buna düşme.
Sen de onu görmezden gel, çabalamayı bırak.
Bebeğinle ve kendinle ilgilen.

Bende buna üzülüyorum zaten ben onun suclu oldugu zamanlarda heh elime koz gecti simdi cırkını cıkarayım demiyorum ama insan sevdiğine böyle eziyet etmemeli bu cok zoruma gidiyor ben onunla bir saat kırgın kalmak istemezken onun böyle eğer eline koz gecti diye süründüyorsa cok kötü bişey değilmi bu insan böyle yaparmı sevdiği kişiye
İnanmıyorum sen bensin:) ya bir şeyleri ört bas ediyor, yada bu olay bahanesi olmuş canım.
Kendini yıpratmayi bırak lütfen. Durum senden çıktı, onun ayak oyununa dönüştü. Dik dur.

Bende buna üzülüyorum zaten ben onun suclu oldugu zamanlarda heh elime koz gecti simdi cırkını cıkarayım demiyorum ama insan sevdiğine böyle eziyet etmemeli bu cok zoruma gidiyor ben onunla bir saat kırgın kalmak istemezken onun böyle eğer eline koz gecti diye süründüyorsa cok kötü bişey değilmi bu insan böyle yaparmı sevdiği kişiye
Biraz güçlü olun yahu.
Siz böyle üzülüp dururken, eşiniz o fake hesapla kimlerle yazısıyor kim bilir? Bunun üstünü sıradan bir hata, yanlız gibi örtmüşsünüz. Sizin yaptığınıza da doğru değil.
Yetmiyor bir şaka mevzusuna bu madde yalvar yakar oluyorsunuz. Size daha çok böyle davranır eşiniz.

Siz buna inandiniz mi peki cidden?

Eşiniz kendi yaptığını örtmek için mesajlarınızı karıştırıp kendine koz aramış resmen.
Sizde yalvar yakar olmuşsunuz bir güzel.
Bakın onun yaptığı ve muhtemelen sizi kandırdığı konu kapandı. Sizin arkadaşınızla yaptığınız bir muhabbet ısıtılıp duracak sürekli.
Ne güzel manipüle edilmissiniz, tebrikler.

Ben onun telefonunu aldıgımda hiç mesajlrını okumadım bunun cok kötü bi arkadası var ondan kıllandığım için baktım insgtramnında fake bir hesap felan gördüm işte zaten onunda bunu benden açık bulmak için yaptıgına eminin ama mesajlarımı okuması yanlış ben onun hiç mesajlarını okumadım kendimi savunmama fırsat bile vermiyor şimdi
Ben bu mesajı görmemiştim! Güzelim eşin olacak adam (!) kendi yediği haltları örtbas etmek için senin yaptığın şeyi bahane etmiş, alooooooooo uyan kızım uyan!

Tamamen öyle düşünüyor gerçekten kırılan bir insanın yapacağı şeyler değil eşinizin yaptıkları.
Arkadaşınızla işi dalgaya vurmuşsunuz belki eşinizin bunu okuması hoş olmamış ama sadece kendinizi rahatlatmak için yaptığınız saçma sapan bir konuşma.
Hele hele bir bayanla bu şekilde konuşmanız kesinlikle bu tepkiyi hak etmiyor.
Kırıldıysa otursun adam gibi konuşsun size birazcık saygısı olsa o kadar ağır konuşmak yerine sessiz kalır ve sakinleşince kırıldığınız ifade ederdi.
Ortada güvenini yerle yeksan edecek bir durum ve sadakatsizlik yok.
Erkekler ne konular hakkında ne konuşmalar yapıyor beyefendi arkadaşının saçma ve yalan dolan zerine kurduğu meselesi üzerinden birini kandırmak üzerine fake hesap açıyor(!) asıl güvenilmez o.
Hadi inandık diyelim mevzu arkadaşı ama nihayetinde yine birini kandırmak üzerine yapılan bir hareket ve başkasını bu kadar kolay kandıran ve bundan rahatsız olmayan bir insan sizin şakalaşmanıza mı güvenilmez diyor.
Yaptığı şey kendi suçluluğunu bastırmak ve sizden çıkarmak.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Normal hayatınıza devam edin ve asla üstüne düşmeyin.

Eşiniz ancak havadan konuşur yok kızım için katlanıyorum yok şöyle böyle tamamen duygu sömürüsü kulağınızı tıkayın.

Benim yaptıgım yemeği yedi çayda içti
şuna bak hele şunaaa
lütfettim yedim içtim diyor

peşinde dolanmayı lütfen bırakın artık
sahte insta hesabı midemi bulandırdı
eğer aranız düzeldikten sonra yine bu konuyu ısıtıp önünüze koyarsa sizde insta hesabını ısıtıp önününe koyun
terbiyesiz

İnanmıyorum sen bensin:) ya bir şeyleri ört bas ediyor, yada bu olay bahanesi olmuş canım.
Kendini yıpratmayi bırak lütfen. Durum senden çıktı, onun ayak oyununa dönüştü. Dik du
Kendini yıpratmayi bırak lütfen. Durum senden çıktı, onun ayak oyununa dönüştü. Dik dur.
Öyle yapıyorum artık daha konuşmuyorum bende

Tamamen öyle düşünüyor gerçekten kırılan bir insanın yapacağı şeyler değil eşinizin yaptıkları.
Arkadaşınızla işi dalgaya vurmuşsunuz belki eşinizin bunu okuması hoş olmamış ama sadece kendinizi rahatlatmak için yaptığınız saçma sapan bir konuşma.
Hele hele bir bayanla bu şekilde konuşmanız kesinlikle bu tepkiyi hak etmiyor.
Kırıldıysa otursun adam gibi konuşsun size birazcık saygısı olsa o kadar ağır konuşmak yerine sessiz kalır ve sakinleşince kırıldığınız ifade ederdi.
Ortada güvenini yerle yeksan edecek bir durum ve sadakatsizlik yok.
Erkekler ne konular hakkında ne konuşmalar yapıyor beyefendi arkadaşının saçma ve yalan dolan zerine kurduğu meselesi üzerinden birini kandırmak üzerine fake hesap açıyor(!) asıl güvenilmez o.
Hadi inandık diyelim mevzu arkadaşı ama nihayetinde yine birini kandırmak üzerine yapılan bir hareket ve başkasını bu kadar kolay kandıran ve bundan rahatsız olmayan bir insan sizin şakalaşmanıza mı güvenilmez diyor.
Yaptığı şey kendi suçluluğunu bastırmak ve sizden çıkarmak.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Normal hayatınıza devam edin ve asla üstüne düşmeyin.

Eşiniz ancak havadan konuşur yok kızım için katlanıyorum yok şöyle böyle tamamen duygu sömürüsü kulağınızı tıkayın.
Cok ağır bu dedikleri ama insan dermi kızım için sabrediyorum sana diye

Ben onun telefonun fake bir insgtram adresi gördüm arkadaşımın dedi tamam dedim sonra baktım o fake hesaba kendi fotosunu koydu arkadasım birine mesaj atcaktı anlamasın diye dedi ben hep inandım ona ama o inanmıyo bana
Eşinizin sizin mesajınızı bu kadar büyütmesinin sebebi belli oldu. Kendi bir şeyler karıştırdığı için sizi de öyle sanıyor.
Dik durun ezilmeyin daha fazla dedikçe kahretmeye devam ediyorsunuz. Size psikolojik şiddet uyguluyor ve bunu bundan sonra sizi haksız bulduğu her konuda yapmaya devam edecek.

Aslında eşimin bu durumunu dün düşündüm ailesi tarafından oturupda hiç konuşulmamıs yani köy de doğmuş büyümüş ama ailesi cok kaba insanlar bunun köyde olmasıyla bi alakasıda yok eşimün ailesi anca dayak atmış cocuklarına bi eğitim görmemiş belkide ondan böyle konuşamıyo bilmiyorum ters aksi kaba ama ben bu durumu ailesine bağlıyorum ben bi sorunumu hep ailemle konuşurdum eşimde o yok kolu kopsa anlatmaz ama hiç anne babası karşısına alıpta konuşmamışlar onunla dövmüşler hep kücükken belki ondan diyorum
Hic uzme kendini, sen umursamazsan hayatin kaldigi yerden devam ettigi gb normalinde davranirsan o sana adim atacak zaten.bebeginle vakit gecir bebekten firsat buldkca sana iyi gelen seyleri yap arkadaslarinla ailenle gorus uzme kendini bebeginde etkilenmesin.esine odaklanma.birak o yaptigindan utansin. Küs konusma demiyorum normalin neyse oyle davran baktin konusmuyor sende konusma o sicak davraniyor sende davran nabza gore serbet verceksin.

Konuşmalar okadar saçma ki arkadasım zaten daha yeni evlisiniz işte zamanla uyum sağlarsınız değişir oda cocuk felan işte cok zorlanıyorsunuz zaten düzelir zamanla felan diyede konuşmuş hani eşim bunları görüp bana dediği ben zamanla düzelmicem ben böyleyim değişmicem diyo herşeyi ters anlıyo yani
Ya adam bunları derken siz neden sizin arkadaşınızla olan konuşmaları okumasına ses çıkarmazsınız ki.

Belli ki eşiniz kurcalamış. Bu konuşmaları görmese bile arkadaşınızın özelini komple okumuş olacaktı ayıp yaa.

Kadın belki size g.tündeki çıbandan bahsetti yani eşinizin bunu bilmeye ne hakkı var.

Ya adam bunları derken siz neden sizin arkadaşınızla olan konuşmaları okumasına ses çıkarmazsınız ki.

Belli ki eşiniz kurcalamış. Bu konuşmaları görmese bile arkadaşınızın özelini komple okumuş olacaktı ayıp yaa.

Kadın belki size g.tündeki çıbandan bahsetti yani eşinizin bunu bilmeye ne hakkı var.
Ben görmeden almıs ben kızı uyuturken almış kurcalamıs haberim olmadı zaten ayıp tabi yaptıgı

Ben görmeden almıs ben kızı uyuturken almış kurcalamıs haberim olmadı zaten ayıp tabi yaptıgı
Canım, eşinin bu işi yapmaması gerektiği ama yaptığı ve kendi yaptığı pisliği örtmek için zeytin yağı gibi üste çıktığı bu kadar belliyken, daha neyi dert ediyorsun kendine acaba? Bu kadar saf olamazsın ya!

Kavgayı özellikle uzatan geçimsiz taraf, kaybetme korkusu olmayan taraftir. Onu bi tattirin ona, sevilmediginiz yerde böyle naif durmayin. Siz calismiosunuz heralde? O ise gidio gelio yemegi cayi hazır falan iyice üste cikio sanki.

Aslında eşimin bu durumunu dün düşündüm ailesi tarafından oturupda hiç konuşulmamıs yani köy de doğmuş büyümüş ama ailesi cok kaba insanlar bunun köyde olmasıyla bi alakasıda yok eşimün ailesi anca dayak atmış cocuklarına bi eğitim görmemiş belkide ondan böyle konuşamıyo bilmiyorum ters aksi kaba ama ben bu durumu ailesine bağlıyorum ben bi sorunumu hep ailemle konuşurdum eşimde o yok kolu kopsa anlatmaz ama hiç anne babası karşısına alıpta konuşmamışlar onunla dövmüşler hep kücükken belki ondan diyorum
Kendini ikna etmeye çalışıyorsun ama sanırım ailesi ona ins da fake hesaptan resim paylaşmayı da göstermemişti. Onu nasıl yaptı sizce... Neye karar verirseniz verin ama olayı doğru şekilde tahlil edin. Adam size çocuk için katlanıyor ama yaptığınız yemeği yemek ile ilgili sıkıntısı yok belliki. İki dk da sizin elinizdrn yiyeceğine bir şeyler hazırlasaydı ya. Yaptıklarını yüzlemeyecekseniz bile yatak olayına siz hiç takılmayın hatta umursamıyor gibi davranın, bence uzatın da. Üzerine o kadar çok düşmüş o ne hisseder diye o kadar çok düşünmüşsünüz ki -tabiki o da bunların farkında oynuyor sizle- size kurduğu bu drama kurgulayınca işe yarar diye karar vermiş.Allah aşkına ya gereğini yapın ya da şuna olduğundan fazla değer vermeyin artık. Erkekler, biz onlara hak ettiklerinden daha fazla değer verdik diye bu saçmalıklar ile karşımıza çıkma cesareti gösteriyorlar. Kendi aralarında da daha dürüst daha doğru rolüne bürünüyorlar. Mesele yaptıklarına inanacak mağduru nerede buldukları. Evde😝

Kavgayı özellikle uzatan geçimsiz taraf, kaybetme korkusu olmayan taraftir. Onu bi tattirin ona, sevilmediginiz yerde böyle naif durmayin. Siz calismiosunuz heralde? O ise gidio gelio yemegi cayi hazır falan iyice üste cikio sanki.
Ben çalışmak cok istedim ama işte bebek olunca calısamadım malesef zaten kendi hayatımı onlar için okadar feda ettim ki kariyerimden ödün verdim

Ben çalışmak cok istedim ama işte bebek olunca calısamadım malesef zaten kendi hayatımı onlar için okadar feda ettim ki kariyerimden ödün verdim
Üzülme gene yapabilirsin henüz çok gençsin senin yasinda millet daha okuyor. Erkekler bu muhtacligi hissedince maalesef böyle kendilerini küçük daglari yaratmis olarak görüyorlar. Senin yerinde olsam is bulur bebegime bakmasi icin de annemleri cagirirdim. Ya da en azindan bunu yapmak istedigimi soylerdim ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X