• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Hatalısiniz ama sürekli özür dileyen affedilmeyi bekleyen kişi olmayın. Eşinizin boşanmaya niyeti yok sadace sizi sindirip bundan sonraki süreçte ipleri tamamen eline almayı düşünüyor sizede ders falan verdiğini düşünüyor.
Başınız dik olsun o konuşmuyorsa o yokmuş gibi davran kendi halinde takıl hatta tatilde kızınıda al ailende kalmaya git. Kaybetmekten asla korkmayın onunla doğmadınız onsuzsa ölmezseniz biraz özgüvenle olun güçlü olun. Affedilmek uğruna kendinizden kişiliğinizden taviz vermeyin.

Nolur söyleyin sabredersem düzelirmi ben gercekten iyi değilim kendime zarar vermek bile istedim ama kızım var yapmam ona böyle bişey
Drama Queen yapmanın anlamı yok. Siz ciftvolarak herşeyi bu kadar uçlarda mi yaşıyorsunuz. Abartmayın ya bir sessiz kal bir üstüne gitme bir sular durulsun..

Sahte insta hesabı açıyor kim için arkadaşı için dimi. Arkadaşı kendi telefonjndan neden açmamış peki. akıllı telefonu olan herkes istediği zaman sahte hesap açabilir. Sizin o hesabı görme ihtimalinizi göze almış eşiniz ve görmüşsünüz zaten umrunda olmamışsınız neymiş arkadaşının mış mış yersen tabi.. . Eşiniz arkadaşı için saçma sapan işlerde bulunsun siz arkadaşınızla şakayla karışık iki laf edince ortalığı ayağa kaldırsın. Yok öyle bi dünya kendinize gelin lütfen. gözünüzü açın..onunki arkadaşta sizinki değilmi ne münasebet..

Konuşmuyo ağzımı açmama müsade etmiyo itiyo çık odadan diyo kes sesini diyor konuşmuyor
Onun canı ardındaymış hemen kırılıvetmiş bu kadarı terbiyesizlik. Anlatmışsın anlamamış, Neden üstüne gidiyorsun? kendi haline bırak biraz yalvardıkça şımarmış. telefondan seni denetleyeceğine bıraksın da biraz senle ilgilensin hödük. İtmek falan çok fazla. Bu anlattığın kişi çok güvensiz biri falan mı ne bu abartı tavırları çok manasız. Sanki dünden razıymış yatağını ayırmaya

Ben inanmıyosunuz belki ama gerçekten beni aldatıcagını düşünemiyorum cünkü eve hep saatinde gelir haftasonu bizledir yani ne biliyim hiç şüphelenmedim
Bakın buradaki arkadaşlar size aldatıldınız veya bosanın demiyor ki . Tetikte olun yapmaz etmez demeyin pasif olmayın. Ezdirmeyin kendinizi kim olursa olsun buna evlatlarınızda ailenizde eşinizde dahil..kim olursa olsun sonsuz güvenmeyin.. İnsanoğlu en büyük darbeyi en çok güvendiklerinden alıyor. ÇOk sevdiğim bir söz vardır..O kadarını da yapmaz diye düşündüğüm herkes tam olarak o kadarını yaptı..😉

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Madem eşinizin telinizi karıştırma ihtimali var niye silmediniz ki o yazışmayı..
Bir de arkadaşınızın şaka bile olsa boşan gel demesi kırıcı olmadı mı sizin için , tobe tobe ne diyorsun demediniz

Ben inanmıyosunuz belki ama gerçekten beni aldatıcagını düşünemiyorum cünkü eve hep saatinde gelir haftasonu bizledir yani ne biliyim hiç şüphelenmedim
Bu kadar güvenmeyin, ex eş de evden işe işten eve idi, hafta sonları da evdeydi çok sever evi ama cüzdanından prezervatif çıktı,evde de saç toka çıkmıştı.
Tabi siz inşallah güvenmekte haklısınızdir o ayrı.

Nolur söyleyin sabredersem düzelirmi ben gercekten iyi değilim kendime zarar vermek bile istedim ama kızım var yapmam ona böyle bişey
Ne saçma sapan şeylere takılıyorsunuz. Eşiniz ne hakla sizin kız arkadaşınızla olan mesajlarınızı okuyor ? Şakalaşıp gülmüşsünüz işte. Eşim asla kız arkadaşlarımla olan msjlarımı okuyamaz, mahrem konular olur ne bileyim görülmesinden arkadaşlarımın rahatsız olacağı fotoğrafları olabilir falan... Hem suçlu hem saygısız hemde bu nasıl bir baskı ki kızınız olmazsa kendinize zarar verecekmişsiniz (!) Allah aşkına şöyle insanları çok kaale almayın.

Sayfa sayfa okumadım ancak,
Herkes arkadaşıyla ilişkisi hakkında dertleşir. Sırf çok telefonla oynuyo eski hayatımı özledim dediniz diye bu kadar abartıya gerek yok.
Yok yatakları ayırmalar falan sanki sizden zaten ayrılmak istiyormuş da bir süredir bahane arıyormuş gibi. Bu kadar abartıp üste çıkmaya çalışması da bu yüzden. Hayatında biri olabilir mi?

Sayfa sayfa okumadım ancak,
Herkes arkadaşıyla ilişkisi hakkında dertleşir. Sırf çok telefonla oynuyo eski hayatımı özledim dediniz diye bu kadar abartıya gerek yok.
Yok yatakları ayırmalar falan sanki sizden zaten ayrılmak istiyormuş da bir süredir bahane arıyormuş gibi. Bu kadar abartıp üste çıkmaya çalışması da bu yüzden. Hayatında biri olabilir mi?
Ya hiç düşünmedim öyle bişey yani hissetmedim

Bu kadar güvenmeyin, ex eş de evden işe işten eve idi, hafta sonları da evdeydi çok sever evi ama cüzdanından prezervatif çıktı,evde de saç toka çıkmıştı.
Tabi siz inşallah güvenmekte haklısınızdir o ayrı.
Kabul ettimi sonra ya nasıl oluyo hem burda hem bu haltları yicek vakit nasıl buluyolar

Kabul ettimi sonra ya nasıl oluyo hem burda hem bu haltları yicek vakit nasıl buluyolar
Kabul eder mi etmedi tabiki.
Ben bazen eve geldiğimde evde oturuyor oluyordu, kırıklığım vardı izin aldım çıktım diyordu,belkide o zamanlar birini getiriyordu eve. Cuzdandaki şeyi gördüğüm gün de hastaneye gitmistik benim onunla gidecek olmam planında yoktu, hastanede gördüm cüzdanında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X