• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

İki seneden beri olan biten seyleri düşündüğümde kendimi asıl kötü hissettim ben nasıl susmuşum bir getik muhabbetini böyle yapan adama ben nasıl her hatasında susmuşum şuan inanın ben soğudum kendimi enayi gibi hissettim
Olsun ya öyle demeyin insanız sonuçta siz takibe alın ve bu olayı oluruna bırakın.Herşey olacağına varıyor biz ne yapsakta

Ben mesajlarinizda bu kadar abartacak bir sey goremedim, esiniz kiziniz ivin katlaniyormus zaten gercek yuzunude bu bahaneyle gormus oldunuz.
Esinizin tavrinin mesajlarla falan alakasi yok.
Zaten bir gözü dışardaydi buda kılıfı olmuş, olaylari iyice buyutup isi bosanmaya kadar goturur benden demesi.

Sizi biraz tanıyorum, o yüzden yazdığınız yorumları okuyunca anladım bu ayrıntıyı gözden kaçırmışsınız. Bende bu ayrıntıyı atlamışımtim ama cidden eşi hiç iyi bir tipe benzemiyor
Kişi kendinden bilir işi lafı cuk oturuyor.

Sevgili konu sahibi , tamam kizmis ,bozulmuş falan olabilir ama bu kadar da abartılacak birşey yok bunda.

Birinde anneme birşey anlatıyordum eşimle ilgili ,eşimde evdeydi . Yani yüzüne de söyleyebileceğim birşey olduğu için takilmadim da. Eşim geldi beni mi cekistiriyorsun annenle dedi ,güldük geçti. Bir süre anneme takıldı anne kızın beni cekistiriyor mu hala diye kapattık bitti.

Sizi biraz tanıyorum, o yüzden yazdığınız yorumları okuyunca anladım bu ayrıntıyı gözden kaçırmışsınız. Bende bu ayrıntıyı atlamışımtim ama cidden eşi hiç iyi bir tipe benzemiyor
Görmedim evet teşekkür ederim aralarda yazılmışsa okumadim, önceki konularina da bakmiorum insanlarin konuyu kendi içinde objektif degerlendirmek için. Ama bu doğrudan ilintili. Kendi yaptığını affettirip küçücük şeyi dağ yapan adam net çifte standartcidir, kindardir, sinsidir saygisizdir.

Ben inanmıyosunuz belki ama gerçekten beni aldatıcagını düşünemiyorum cünkü eve hep saatinde gelir haftasonu bizledir yani ne biliyim hiç şüphelenmedim
Adam seni odadan kovup sanalda fink atıyor be, yavaş yavaş geç gelmeler, sabahlamalar da olacak. Açsan mı artık bi gözünü.

Konunuzu bir kaç gün önce okumuştum.
Ben pek eşiniz haklı diyemeyeceğim insan kırılabilir ama eşiniz resmen bu durumu kullanıp burnunuzu sürtmeye, bu durumu en güzel şekilde kullanmaya çabalıyor ve tepkisi kesinlikle normal falan değil.
Birde eğer konuştuğunuz kişinin bayan olduğundan eminse tepkisi kesinlikle ama kesinlikle aşırı ve normal değil.
Durum karşısında kırılabilir ama çok af edersiniz odun gibi davranacağına seni bu konuşmaya iten problem nedir diye sormalıydı öncelikle.
Ayrıca sonraki yorumlarınızda okuduğum fake hesap mevzusu sizin yaptığınızdan bin kat daha tepki hak eden bir davranış.
Arkadaşım için açmıştım hikaye, açmasın efendim evli adam arkadaşının saçma ayak işleri için hesap falan bu yalanı yutmayın kimse uğraşmaz arkadaşının ayak ileri için hesap açmaya falan!
Merak etmeyin sizden boşanmaya, ayrılmaya falan cesaret edemez. Yemez yani!
Sessiz kalın, dik durun, kendinizi ezdirmeyin ve en önemlisi bu muameleyi hak ettiğinizi asla düşünmeyin.
Siz kendinizi ezdikçe, hak ediyorum diye düşündükçe eşinizin ekmeğine yağ sürersiniz ve sizi daha fazla ezer.

Siz çok kötü bir şey yapmadınız, düştüğünüz durum hoş değil ama bu kadar tepkiyi de hak etmediniz.
Ben de aynen boyle düşünüyorum

Tamamen öyle düşünüyor gerçekten kırılan bir insanın yapacağı şeyler değil eşinizin yaptıkları.
Arkadaşınızla işi dalgaya vurmuşsunuz belki eşinizin bunu okuması hoş olmamış ama sadece kendinizi rahatlatmak için yaptığınız saçma sapan bir konuşma.
Hele hele bir bayanla bu şekilde konuşmanız kesinlikle bu tepkiyi hak etmiyor.
Kırıldıysa otursun adam gibi konuşsun size birazcık saygısı olsa o kadar ağır konuşmak yerine sessiz kalır ve sakinleşince kırıldığınız ifade ederdi.
Ortada güvenini yerle yeksan edecek bir durum ve sadakatsizlik yok.
Erkekler ne konular hakkında ne konuşmalar yapıyor beyefendi arkadaşının saçma ve yalan dolan zerine kurduğu meselesi üzerinden birini kandırmak üzerine fake hesap açıyor(!) asıl güvenilmez o.
Hadi inandık diyelim mevzu arkadaşı ama nihayetinde yine birini kandırmak üzerine yapılan bir hareket ve başkasını bu kadar kolay kandıran ve bundan rahatsız olmayan bir insan sizin şakalaşmanıza mı güvenilmez diyor.
Yaptığı şey kendi suçluluğunu bastırmak ve sizden çıkarmak.
Lütfen kendinizi ezdirmeyin. Normal hayatınıza devam edin ve asla üstüne düşmeyin.

Eşiniz ancak havadan konuşur yok kızım için katlanıyorum yok şöyle böyle tamamen duygu sömürüsü kulağınızı tıkayın.
Size katılıyorum,bir platformda bir erkek yazmıştı,"eşimden bıktım aslında,aynı kadınla bir ömür geçirmek bana ters, iyi de olsa.
Bosamaya kalksam diyecekler ki ne sorunun var.
Sorunum yok,sadece kurtulmak istiyorum,bugün ölse hiç fena olmaz.
Bir sebep göstermek zorunda kalmam,ve özgürlüğe yelken açarım,toptan temizlik"
Bu minvalde yazmıştı.
Bu erkeğin çocuğu da vardı ve eşiyle normal evlilik hayatını surduruyordu anlaşıldığı kadarıyla.
Bu üye ne yapmış bu kadar,arkadaşıyla gevezelik etmiş.
Adam da alttan alındıkca yükselmiş,itinayla indirilmeli oradan..

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Kötü olmuş , ama siniri geçecektir bence

Size katılıyorum,bir platformda bir erkek yazmıştı,"eşimden bıktım aslında,aynı kadınla bir ömür geçirmek bana ters, iyi de olsa.
Bosamaya kalksam diyecekler ki ne sorunun var.
Sorunum yok,sadece kurtulmak istiyorum,bugün ölse hiç fena olmaz.
Bir sebep göstermek zorunda kalmam,ve özgürlüğe yelken açarım,toptan temizlik"
Bu minvalde yazmıştı.
Bu erkeğin çocuğu da vardı ve eşiyle normal evlilik hayatını surduruyordu anlaşıldığı kadarıyla.
Bu üye ne yapmış bu kadar,arkadaşıyla gevezelik etmiş.
Adam da alttan alındıkca yükselmiş,itinayla indirilmeli oradan..
Yani eşimden benden sıkılmış olbilirmi bilemiyorum açıkcası ben gercekten cok kırıldığını düşündüm hep ama 6 gün oluyor yani bukadar uzatması sacma gercekten bende acaba bahanemi arıyordu diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum ama napıcam bilmiyorum

Yani eşimden benden sıkılmış olbilirmi bilemiyorum açıkcası ben gercekten cok kırıldığını düşündüm hep ama 6 gün oluyor yani bukadar uzatması sacma gercekten bende acaba bahanemi arıyordu diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum ama napıcam bilmiyorum
Hayır canım onu demek istemedim.
Yani erkekler de sacmalayabiliyor hem de en agirindan.
Bence sizin ciddi bir sorununuz yok
Sen sadece sabit dur.
Esin güç mucadelesinde
Çok ezik durma
Sen onu seviyorsan o da seni seviyordu.
Ben de önceleri,kirmayayim,sonuçta yüzyüze bakıyoruz aynı evin içindeyiz derdim
Ama baktım ki ağırlığımi koyduğum,belli bir çizgiyi astirmadigim zaman eşim bana daha çok saygı duyuyor.
Öyle görünseler de ezik kadın sevmez erkekler.
Eğilip bükülme bekle.
Başın dik dur.
Haddinden fazla şiddet,gayedeki hikmeti yok eder der büyükler.
Esin aklınca ayar vereyim derken kantarin topuzunu kaçırdı.
Sen devam et hayatına.
Asıl o kendine çeki düzen versin.
Gözüm üstünde imajı ver,asıl o toplasın elini ayağını.
Daha yenisiniz,nasıl alistirirsan oyle gider.
Emin ol acirsin bu gözyaşlarına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X