• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

allah atmış eşin tutmuş kusura bakma
bu boşanılacak bu kadar kavga gürültü çıkarılacak bir konu değil ,

resmen terbiyesizlik yapıyor, eve gelince nasıl demekten acizsin evet senden memnun değil birdön kendine bak ,
adam olda karını şikayet ettirme de ,

o sana surat yapıyorsa sen ona bin katı yap ,

şaka bu şakaa sende daha fazla yalvarıp totosunu daha fazla kaldırma ,
Haklısınız😕

bence eşinizin biraz sakinleşmesini bekleyin, siz sürekli af diledikçe kafası rahatlayıp sakinleşemiyordur
eşimden biliyorum, ne zaman hatalı olsam istediğim kadar pişman olayım özür dileyeyim sakinleşene kadar beni görmek bile istemez hatta bi kere demişti ki kavga ettiğimizde ben sakinleşmeden sürekli konuşmaya çalıştığın zaman daha çok sinirlerim geriliyor bana zaman ver sakinleşince konuşalım
siizin eşinizde öyledir belki
biraz sessiz kalmayı deneyin
aslında çok önemli bir olay yok ortada evet yaptığınız konuşma hiç hoş değil ama bu kadar büyüyecek bir konu da değil bana göre o yüzden bir daha sizinle asla konuşmayacağını sanmam

Üzüldüm içinde bulunduğun duruma eşin biraz abartmış ve şımarmış herkes hata yapabilir telafisi olmayan bişey değil sen ona hak verdikçe kendini bişey zannetmiş çok üstelemeden kendi haline bırak biraz , sen ve eşin kaç yaşındasınız merak ettim
Konuşmaktan kaçıyorsa sessiz kalmalısın bi süre ama annene fqlan gidip kalma iyice ara soğukken sensizlike flaan alışmasın güzel bi mesaj yaz kelimeleri seçerek ona hak verdiğini ama bu kadar abartılacak bişey olmadığını ben dersimi aldım birdaha asla böyle bi konuşma olmayacağını sonuçta sevgili değilsiniz evlilik bu hemen ufacık bi bahaneyle affedilemeyecek boyuta getirmesi saçma yani ,bide özledim falanlarla gece yakınlaşmaya çalışsan bilemedim ya bi geyiğin geldiği duruma bak
Ben 23 eşim 27

bence eşinizin biraz sakinleşmesini bekleyin, siz sürekli af diledikçe kafası rahatlayıp sakinleşemiyordur
eşimden biliyorum, ne zaman hatalı olsam istediğim kadar pişman olayım özür dileyeyim sakinleşene kadar beni görmek bile istemez hatta bi kere demişti ki kavga ettiğimizde ben sakinleşmeden sürekli konuşmaya çalıştığın zaman daha çok sinirlerim geriliyor bana zaman ver sakinleşince konuşalım
siizin eşinizde öyledir belki
biraz sessiz kalmayı deneyin
aslında çok önemli bir olay yok ortada evet yaptığınız konuşma hiç hoş değil ama bu kadar büyüyecek bir konu da değil bana göre o yüzden bir daha sizinle asla konuşmayacağını sanmam
İnsallah ben seviyorum onu umarım eskisi gibi oluruz

Bence şaka değil
Bilinçaltını dışa yansıtma
Evet bıktınız
Sıkıldınız
Eskiyi özlüyorsunuz
Yoruldunuz
En az 25 yıllık bir hayatı bırakıp yeni bir insanla yepyeni sorumlulukla yüzleşmek kolay değildir
Kimisi bunu dışa ciddi anlamda vurur problem yapar
Kimisi şaka yoluyla dile getirir yavaş yavaş benimser
Kimisi kabullenir benimser ve sever sorun olmaz

Yanyana geçmiyoruz aynı evde yokum gibi yaşıyo en ufak bişey sorsam bile cevap vermiyoki
yaptığınız yemekleri yiyor mu
çamaşır ütü hala sizde mi mesela?
eğer öyleyse bölgesel küsme denir buna

tamam yapmışsınız bir hata da kes sesini falan ne demek
ne basitmiş onun sevgisi öyle sanki aldatmışsınız gibi tepki veriyor
yalvarmayın artık.. hatanızı anlamışsınız sonuç olarak

Arkadaş arasında şakalaşma tuhaf şakalar herzaman olur. Kendisinin arkadaşı yok mu kimbilir onlarla ne şakalar yapıyorlardır.
Özellikle kadınlarla ilgili ne laflar dönüyor erkek ortamlarında. (Sorsan güya espri yapıyorlar. ) Öyle her şakayı ciddiye alsaydık.
Ayrıca telinizi falan niye kurcalıyor.
Şaka diye açıklamışsınız. Çocuğunuz da var. Size gereksiz eziyet ediyor bence. Eşinizin Kendisi de bunalmış. sizin de bunalmanız normal. Kolay değil yeni bir hayat çocuk. Olay o kadar büyük değil biraz fazla abartmış.

bir arkadaşla şakalaşmışsınız heralde gülme emıjileri falan da vardır. Eşinizin bozulmasını , kırılmasını anlarım . Ama bunlar yüzünden sizi yok sayması , yatak ayırması vs. Bana aşırı abartı geldi

bir arkadaşla şakalaşmışsınız heralde gülme emıjileri falan da vardır. Eşinizin bozulmasını , kırılmasını anlarım . Ama bunlar yüzünden sizi yok sayması , yatak ayırması vs. Bana aşırı abartı geldi
Var tabiki hahahah felan yazmışız yani dalga gectiğimiz bariz ama yok beni inandıramazsın şaka olduguna diyo

Arkadaş arasında şakalaşma tuhaf şakalar herzaman olur. Kendisinin arkadaşı yok mu kimbilir onlarla ne şakalar yapıyorlardır.
Özellikle kadınlarla ilgili ne laflar dönüyor erkek ortamlarında. (Sorsan güya espri yapıyorlar. ) Öyle her şakayı ciddiye alsaydık.
Ayrıca telinizi falan niye kurcalıyor.
Şaka diye açıklamışsınız. Çocuğunuz da var. Size gereksiz eziyet ediyor bence. Eşinizin Kendisi de bunalmış. sizin de bunalmanız normal. Kolay değil yeni bir hayat çocuk. Olay o kadar büyük değil biraz fazla abartmış.
Evet ama anlamıyo konusmuyo bile bende diyorum ya insan iki sene boyunca tanımazmı şakamı gercekmi beni tanıyosun ben senin mesajını acıp okumuyorum onların var goy goy grupları ben bakmadım ama hiçbirzaman yani bilmiyorum abartıyo ama sıkıcam bi süre daha dişimi

yaptığınız yemekleri yiyor mu
çamaşır ütü hala sizde mi mesela?
eğer öyleyse bölgesel küsme denir buna

tamam yapmışsınız bir hata da kes sesini falan ne demek
ne basitmiş onun sevgisi öyle sanki aldatmışsınız gibi tepki veriyor
yalvarmayın artık.. hatanızı anlamışsınız sonuç olarak
Çamasırını ütüsünü ben yaptım dün ilk iki gün hafta sonuydu yemek yaptım yedi yani işe giderken sabah ama kahvaltı hazırlardım hep sordum bugün kahvaltı hazırlayım mı diye yok dedi hazırlamadım

Haklısınızda okadar önemsemediğim bişeyli unutmusum bile bir ay öncesi ve ne biliyim önemesemedim yani silmemişim kalmıs
İnsanlar tabii ki arkadaşlarına bişiler anlatıyor dertlesıyor. 3. Kişinin konuşmaları görüp yanlış anlaması da nornal elbette

Ama zaten sizin eşiniz konuşmaları görmemiş bılr olsa bence size aynı şeyleri hissediyordu zaten
Onları görünce bahanesi oldu dile getirmiş oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X