• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana obezite dedi

o kadar kolaysa kendi doğursaydı. doğumdan sonra zaten kadınlar hassas oluyor. destek olacaklarına birde köstek oluyorlar. böylelerine çok kızıyorum ya.

belki aklınca size şaka yapmıştır hani insan sevdiğini kızdırır ya onun gibi. ama elbette düşüncesizce bi laf etmiş. biraz süründürmekte burnundan fitil fitil getirmekte fayda var bence :) aklın başına gelsin söylediğini tartsında söylesin

aman canim ya hic takma bosver daha yeni dogum yapmiisn veririsin merak etme.

benimde bir bucuk yasinda glum var ama hala 4-5 kilo fazlam var esim bazentakilsada ilk baslarda cok alinmama ragnmmen simdi umrumda bile degil vercem elbet boyle kalcak alim yok.

gecen gun esime dedimki sence ben kilolumuyum dedim,evet dedi

soyle bi baktimm

ne bakiyosun ters ters bizde yalan yok dedi.

soyliceksin diye bagirdim :D

ama intikamim aci oldu..

gecen disari ciktik disarda kar vardi.esimle kolkolayiz esimin ayagi kaydi dedimki,

aman kocacaim SIKISIKI tutun bana yoksa dusersin kolunu bacagini kirarsin zaten yaslisin kemiklerin gec kaynar dedim

{esim benden 8 yas buyuk}

tabi adamda cikt yok hakketti ama onda yalan yoksa bizdede yokk

Gerçekten çok önemli derdiniz varmış sevgilim bana hergün şişko diyor ama ben şaka yaptığını kavrayabiliyorum sizde küslüğü uzatmayın ve barışın.

ben 4 ay önce doğum yaptım haliyle kilolarımı veremedim suan 69 kiloyum. dün eşim bana az ye obezite gibi olmuşsun dedi aslında çok kibardır banada düşkündür nie öle dedi anlamadım ama çok üzüldüm ağlicaktım az kalsın. daha sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama konuşmuyoruz 2 günden beri.siz benim yerimde olsanız napardınız

Obezite dediyese eğer sorun yok, hastalığın kendisi demektir cünkü. Eğer obez demeye calıstıysa siz de onu bozun; kullandığın kelimelerin anlamını öğren diye.

doğumla birlikte 60lı kiloda olman aşırı değil ki..
demekki zayıftın.
90 kg olsan napcaktı???
ne derdi yada boşayacakmıydı
ne kadar sığ düşünceliymiş...

Arkadaşım bunun için 2 gün küsülür mü?
Boyun kaç?
Eğer boyuna göre normalse kilon hiç kafana takma şaka yapmıştır.
Dün akşam eşim de bana yemekte
-Az ye dedi.Eliyle de XXL yazdı.(annemlerdeydik işaret diliyle anlatıyo)
Hiç takılmadım çünkü bence kilom yerinde.

eşin yeni anne olmuş birine kusur bulacağına kelimelerin anlamını bilerek konuşsa daha iyi olurmuş,
teşhis bile koymuş ,"obez" ile "obezite" yi bilmediği kesin...
çok yeni anne olmuşsunuz verilebilir bu kilolar biraz kendinizi toparlayın.

üzülme arkadaşım iradenle verirsin bende diyettyim şu an ya hamlieyken çok mu kilo alınıyor?kaç kilo alnıyor ortalama annem sana hamileyken 10 kilo almıştım der hep oda doğdunda gitti zaten diyor ama burda okuduklarım kadarıyla doğum sonrası kilo sıkıntısı oluyor herkeste .

ben bu erkekleri anlamıyorum yaa
hem karnında onun çocuğunu taşı hem o hiç bişi duymasın sen acılar içinde doğur aynı zamanda dokuz ay rahat hareket edemeden taşı bide onun çocuğu sonra bir hormonların tavan yapsın bir çocuk dünyaya getiricem diye stres yap
birde kalsın o dümbelek sana çok kilo aldın desin ayy ne ukala şeyler bunlar beee
sinir oluyorum sinir çocuk falan doğurmıcaksın bu erkeklere ya gerçekten :57::57:
konu sahibesi tatlım hiç kafana takma erkekler odun oluyor azıcık sende onun vücuduyla dalga geç hatta tv de falan kaslı bir erkek gördüğünde bir şunun gibi olamadın en akdar sexi adam falan de kudursun:57:
hem 69 kilo çok değil ki canım senin neren kilolu yeni doğum yapmış birine göre gayette çıtırsın boşver takma:29:

Sakın buna takılıp kilo verme sevdasına düşmeyin ne olur.
Sütünüz azalır.
şimdi emzirmenin keyfini yaşayın.
Ben ne yazık ki 6 ay emzirebildim.İşe başlayınca sütüm azaldı.
Kilo nedir ya. Hepsi gidiyor merak etmeyin.
50 kilo ile hamile kaldım 75le doğuma girdim.
Çıktığımda 70 kiloydum.:)
Kendi kardeşim bile beni gördüğünde bebeği içerde mi unuttular dedi. Nasıl üzülmüştüm.
Şimdi oğlum 1.5 yaşında ben 52 kiloyum.
Üzmeyin kendinizi. Bebeğinizin her anının tadını çıkarın.
İnanın öyle hızlı geçiyor ki zaman.
Gülümsemiş, oturmuş, emeklemiş ve bir bakmışsınız anne diye peşinizde dolaşıyor.
Sağlıkla büyütün miniğinizi...
Kocanıza da bir süre odunum diye seslenin o anlar.

sagligin acisindan fazla kilolarini vermeye bak evde suslu puslu gez kocan seni salas gormesin adamin gonlune gozune hitap et

ben bu erkekleri anlamıyorum yaa
hem karnında onun çocuğunu taşı hem o hiç bişi duymasın sen acılar içinde doğur aynı zamanda dokuz ay rahat hareket edemeden taşı bide onun çocuğu sonra bir hormonların tavan yapsın bir çocuk dünyaya getiricem diye stres yap
birde kalsın o dümbelek sana çok kilo aldın desin ayy ne ukala şeyler bunlar beee
sinir oluyorum sinir çocuk falan doğurmıcaksın bu erkeklere ya gerçekten :57::57:
konu sahibesi tatlım hiç kafana takma erkekler odun oluyor azıcık sende onun vücuduyla dalga geç hatta tv de falan kaslı bir erkek gördüğünde bir şunun gibi olamadın en akdar sexi adam falan de kudursun:57:
hem 69 kilo çok değil ki canım senin neren kilolu yeni doğum yapmış birine göre gayette çıtırsın boşver takma:29:
:46::46::46:
bencil ve aç gözlüler..
çok zayıf olsaydı eşi bu sefer bu ne ya elıme kemık gelıo az kılo al et gelsın dıyecektı ..
erkeklerde zeka ne gezer..
kılonuz yenı doğum yapmıs bırıne gore gayet normal , bebeşinizin mutlulugunu yasayın esınızıde cıddıye almayın..

ben 4 ay önce doğum yaptım haliyle kilolarımı veremedim suan 69 kiloyum. dün eşim bana az ye obezite gibi olmuşsun dedi aslında çok kibardır banada düşkündür nie öle dedi anlamadım ama çok üzüldüm ağlicaktım az kalsın. daha sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama konuşmuyoruz 2 günden beri.siz benim yerimde olsanız napardınız

Bence bu senin icin bi sebep olsun zayiflamaya..
Benim esimde hic takmaz.. ben sinir olurum kendime o bildigin sisman olmadan onemsemiyor.. zaten zayif sevmiyor.. Ama bu da iyi birsye degil arkadasim emin ol.. ben kendimle kavga halimdeyim adamdan tik yok.. Benim esimde bana boyle birsey dese inanilmaz kirilirdim ama en azindan esim boyle beni begenmiyor deyip de kilo vermeye calisirdim.. ben esim bisey de demediginden, benimde isime gelmediginden, yedim de yedim.. ne oylesi iyi ne boylesi..
Erkekler dogum yapmis kadinin halinden ne bilsin.. Sen hic kendini uzme ve once kendin icin, sagligin icin, esinin dedigi kirici lafinda gaziyla kilo vermeye calis bence..
Dogum yapmis bir kadinsin elbette fazla kilon olucak..

hiç üzülmeyin inanın hepsi aynı. bende 5 ay oldu doğum yapalı haliyle kilolar kaldı. geçenlerde arkadaşlara yemeğe gittik insan içinde az ye gibilerinden birşey dedi. okadar bozuldum ki anlatamam. bir haftadır konuşmuyorum. burnundan fitil fitil getiriyorum. aklınca şaka yapmış. o zaten zayıf kadınlardan hoşlanmazmış. bahanede bu zaten. bir arkadaşın dediği gibi erkekler yanlarında çekici bayan istiyor. o yüzden şu emzirme dönemi bitsin sıkı rejime giriyorum ben ona göstericem gününü:47:

Ay çok zalim bu adamlar. Benim kocam da yaptı öyle bir patavatsızlık, pişman ettim onu. 17 kilo almıştım ben, tabi çoğu suydu. Doğurunda sularla beraber 10 kilo gitti. 5 ayda sütüm gitti bazı meseleler yüzünden. Sonra diyet filan derken 1,5 senede 15 kilo vermiş oldum. Emzirdiğin müddetçe kilonu düşünme, bebeğini düşün. Ne zaman süt biter, o zaman diyet yaparsın.
Kocanı da dert etme, ama pişman et bence...

canım benim erkekler bizim kilo konusunda hassas olmamızı anlayamıyorlar ve anlayamadıkları için de böyle şakalar yapabiliyorlar.ama genelde bunu art niyetli yapmıyorlar.
özellikle eşin sana düşkün ve kibar biriyse bence kötü düşünüp kendini üzme..

bence kırıldığını belli et tribini yap gönlünü alsın anlasın kırıldığını.Ama bence bunu gerçekten öyle düşünmüş olarak algılama..

bu tür durumlarda hep bi filmde duyduğum söz aklıma gelir ;

''Hayat darılıp kırılmak için çok kısa... o yüzden sensiz olmak istemiyorum...''

Obezite dediyese eğer sorun yok, hastalığın kendisi demektir cünkü. Eğer obez demeye calıstıysa siz de onu bozun; kullandığın kelimelerin anlamını öğren diye.

eşin yeni anne olmuş birine kusur bulacağına kelimelerin anlamını bilerek konuşsa daha iyi olurmuş,
teşhis bile koymuş ,"obez" ile "obezite" yi bilmediği kesin...
çok yeni anne olmuşsunuz verilebilir bu kilolar biraz kendinizi toparlayın.

bende tam bu obezite kelimesine takılmıştım,arkadaşlar yazmış:46::46::46:

bende tam bu obezite kelimesine takılmıştım,arkadaşlar yazmış:46::46::46:

aynen egem bende takıla takıla gelmiştim :) Madem hakaret etmeye çalışıyorsun,öğren de gel yavrum de bence :) Hatta sende ona kondansatör de baksın kalsın öyle :30::41:

Back
X