Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 4 ay önce doğum yaptım haliyle kilolarımı veremedim suan 69 kiloyum. dün eşim bana az ye obezite gibi olmuşsun dedi aslında çok kibardır banada düşkündür nie öle dedi anlamadım ama çok üzüldüm ağlicaktım az kalsın. daha sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama konuşmuyoruz 2 günden beri.siz benim yerimde olsanız napardınız
ben bu erkekleri anlamıyorum yaa
hem karnında onun çocuğunu taşı hem o hiç bişi duymasın sen acılar içinde doğur aynı zamanda dokuz ay rahat hareket edemeden taşı bide onun çocuğu sonra bir hormonların tavan yapsın bir çocuk dünyaya getiricem diye stres yap
birde kalsın o dümbelek sana çok kilo aldın desin ayy ne ukala şeyler bunlar beee
sinir oluyorum sinir çocuk falan doğurmıcaksın bu erkeklere ya gerçekten
konu sahibesi tatlım hiç kafana takma erkekler odun oluyor azıcık sende onun vücuduyla dalga geç hatta tv de falan kaslı bir erkek gördüğünde bir şunun gibi olamadın en akdar sexi adam falan de kudursun
hem 69 kilo çok değil ki canım senin neren kilolu yeni doğum yapmış birine göre gayette çıtırsın boşver takma![]()
ben 4 ay önce doğum yaptım haliyle kilolarımı veremedim suan 69 kiloyum. dün eşim bana az ye obezite gibi olmuşsun dedi aslında çok kibardır banada düşkündür nie öle dedi anlamadım ama çok üzüldüm ağlicaktım az kalsın. daha sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama konuşmuyoruz 2 günden beri.siz benim yerimde olsanız napardınız
Obezite dediyese eğer sorun yok, hastalığın kendisi demektir cünkü. Eğer obez demeye calıstıysa siz de onu bozun; kullandığın kelimelerin anlamını öğren diye.
eşin yeni anne olmuş birine kusur bulacağına kelimelerin anlamını bilerek konuşsa daha iyi olurmuş,
teşhis bile koymuş ,"obez" ile "obezite" yi bilmediği kesin...
çok yeni anne olmuşsunuz verilebilir bu kilolar biraz kendinizi toparlayın.
bende tam bu obezite kelimesine takılmıştım,arkadaşlar yazmış![]()