esim, bana olan ilgisizligi ve arkadasi

cinsel hayatnızı önemseseydi çareler arardııı..sanki siz onun ekmegine yag sürmüşsünüz...çok fazla böyle evlenimm eşiyle ilişkireye giremeyenn..ama hepde nsorun kadınlarda aryan eşcinsl doluu ortalık..eşinizi takip edinn üzülmeyin ama belkid gay dir..ben artık cevremden çok duymaya başladım böyle şeyler..yol yakınken geri dön..ilgisiz adam öyle giderrr ruh gibiii dışarda şen şakrak evde ruh...aman dön eski ahayatına oda naparsa yapsıın isterse gay olsun isterse bisexsüel..ortda kurtarılıcak inan bana yuva yokkk...biraz fazla acık konuştumm ama kırılmaa...

biraz ilginizi üstünden çekin..konuşmalarınızda "beni unuttun" gibi cümleler yerine "uzun zamandır bizim paylaşımımız yok" gibi 'bizli' cümleler kurun..nasıl olsa evde onu bekleyen biri var,işlerini halleden,ne kadar çok dışarıda takılırsa takılsın evde olduğunuzdan emin.. en kısa zamanda halk eğitim merkezlrinin açtığı kurslara yazılın..kurslar sizin ona muhtaçmışsınız gibi hissetmenizden,hissetmesinden uzaklaştıracaktır..kurslarda yaptıklarınızın satışları çoğunlukla kermeslerde de olduğu için azda olsa kendinize kazanç sağlamaya başlarsınız..başka uğraşlar bulmaya başladıkça onunda ilgisi,aklı size yönelmeye başlayacaktır.Allah ıslah etsin eşinizi..

bigün yemegini temizligini ona lazım olan herşeyi hazırlayıp evden gidin bi misafirlige.onun gelecegi saatlrde evde olmayın .. napıcagını cok merak ettim. zaten görünmez gibi bişeysiniz onun için.yoklugunuzu fark ederse neala ...

Eşimin de çok samimi,çok candan arkadaşları var.
Ama her gün telefonda konuşmazlar.
Her boş vakitlerini beraber geçirmezler.

Nedir öyle sevgili gibi,flört eder gibi...
Kadınlar bütün gün beraber de olsa telde konuşacak konu bulur.
Ama erkekte aykırı bir durum bu.

Aklıma başka türlü yakınlıkları olabileceği geldi.

Bir de acaba sen vajinismus musun,yoksa eşin isteğini kaybedince,sonuca ilerleyemiyor,o yüzden mi canın acıyor.
Bunlar burada açık yazılmıyor ama cinsellik sorununuz eşinle alakalı olabilir.

bide bu hafta gece vardiyasindalar..
gece saat 3...
patron gelmis demiski bir kisi hastalandi birinizin erken cikip öglen gelip ise baslamasi gerekiyor demis..
icten ice cok kizmislar patrona neyse arkadasi erken gitmis eve esim 3 saat yalniz calismis..

eve gelince bana bunu anlatti ve dediki... o 3 saat yalniz basima gecmek bilmedi..
kerem napti acaba ise kalkabildimi merak ettim ya yazik acidim cocuga dur bir arayayim diyor :O

hay yarabbim ya
ya sanane uyanip uyanamamasindan ya niye merak ediyor bu kadar ya anlam veremiyorum
onu merak ettigi kadar beni neden merak etmiyor ya küfür etmek istiyorum ama edebim izin vermiyor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd

konuyu biraz okudum, şu mesajla beraber sinirlerim tavan yaptı. eşiniz keremi merak ettiğinde ''hay kerem kadar başına taş düşsün'' diyeydiniz ya:47::47: tövbe tövbe. bu ne fütürsuzluk, bu ne ilgi alaka. insan sevgilisine böyle davranmaz!

hepimizin sevdiği, çok değer verdiği arkadaşları var ama onların yeri farklıdır, eşinin yeri çok farklıdır. eşine böyle ihmalkar davranıpta arkadaşının üzerine böyle titremek akıl işi mi? eşinizin bu şekilde davranmasına siz izin vermişsiniz biraz konu sahibi, baştan ipleri sıkı tutmalıydınız. gerçi insan da böyle olacağını kestiremiyor ama yine de temkinli davranmakta fayda var.

eşinizin ondan ilgi alakasını çekmesi için;

-sizin bu konuya dikkat çekmeyi bırakmanız. eşinizle olan yalnız zamanları arttırmaya çalışmanız, kendi kendinize olan zamanları ise verimli kılmanız, onsuz da mutlu olabildiğinizi göstermeniz (sadece göstermelik değil ama bunu gerçekten yaşayın)

-kereme acilen bir eş bulmanız :D

-arada bir bu konu ile ilgili sesinizi yükseltmeniz, hakkınızı korumanız (ama keremden bahsetmeden, sadece ortak zamanları arttırmak istediğinizi söyleyin)

-eşinizin sizinle olan muhabbetlerinden zevk alması için onun ilgi alanı olan şeylerden söz edin, onu eğlendirmeye bakın. eğer eşinizin zihnine mutluluk ve neşe tohumları ekerseniz sizinle daha çok zaman geçirmek ister....

bu gibi bazı yöntemleri uygulamaya çalışın. cinsellik içinse bir uzmana mutlaka gidin....

everek mi evlendiniz,görücü usulu mü? eğer evlilik sevmeden yapılmışsa ikinize de zor geliyordur mesela senin cinselliği bir görev olarak gördüğünü
düşündüm sevmeden yapılan her şey gibi bu da seni rahatsız ediyor olabilir,cinsellik evliliklerde cidden önemli eşleri birbirine bağlayan
unsurlardan demekki zamanla birbirinizden kopmuşsunuz eşinde kendini hala evliliği adapte edemeyip bekar arkadaşıyla gezip tozuyor bunu
diğer evli arkadaşlarıyla yapamayacağına göre...bu adamın gay olduğu anlamına gelmez ki...
tamam eşin hatalı ilişkideki sorunları çözmek yerine kendini dışarı atmış belki birlikte daha çok vakit geçirerek yakınlaşmanız mümkün olabilirdi...
sinemda felan romantizim ,aşk tazelenebilir...siz de pasif kalmışsınız bu duruma göz yumarak düşünüyorum da kıyameti kopartırdım ben böyle bir durumda,
sabırlıymışsın hem cinsellik hem ilgisizlik konusunda ama dediğim gibi tek taraflı olmaz ikinizinde gayreti şart gerekirse de uzman desteği.

Eşin,bekar arkadaşıyla zaman geçirmek isteyebilir diyelim.
Bu kadarı normal değil ama diyelim ki işine geliyor,rahat ediyor.

E bekar adamın evli erkekle her dakika ne işi var ?
Hiç mi kız arkadaşı veya bekar arkadaşı yok ?
Kadınla kızla hiç alakası yok mu ? Tanışma-kaynaşma ihtimali olan ortamları tercih etmesi lazım.

Bence biraz hafiyelik yapma zamanın gelmiş.Bunlar sinemaya,yemeğe,yüzmeye gidiyormuş.
Mutlaka sinema bileti,yemek fişi,havuz makbuzu,kart ekstresi olması lazım.
Biraz araştır bence.

bende eşimle böyle bir konu yüzünden tartıştım bekar bi arkadaşı var onu cok seviyo her akşam iş cıkışı işi gereği onun dükkandan parça alıyo sonra eve geliyo ben evde bekliyorum tabi sofra hazırlayıp o orda muhabbet falan.hep tartışıyorum niye hemen alıp gelmiyosun diye.bazande cumartesi ugramazsa pazara bırakıyo parça almaya gitmeyi tabi benim surat beş karış oluyo çünkü pazarları biz hep biyerlere gideriz gezeriz.en son tartışmamız gecen pazar oldu oraya gitti 3ssat gelmedi dışarı çıkacaktık kötü bi şekilde tartıştık ben bıraksam sürekli onun dükkanında oturup muhabbet edecekler.yinede can cıkar huy cıkmaz aaynı şeyi yapıyo gecen akşam demiş erkek erkege gidelim kokoreç yiyelim falan hayırrr dedim sonuç olarak benide götürdüler :) oda ablasını getirmiş bana arkadaşlık etsin diye ben sürekli resti çekiyorum valla yoksa başedemem bekar erkekle gezmeyi uygun görmeyenlerdenim ben bune .sizin eşiniz normal davranmıyo daha aşırı sanki o erkege başka anlamda ilgisi var gibi

canım oncelıkle su cınsellık olayını cozmen lazım...
cunku evlılıkte cınsellık cok onemlı bır mevzu...evlılıgınız cok mu monoton acaba evde durdugunda hep aynı seyler oldugu ıcın mı dısarıyı arkadasını tercıh edıyor...
bı aksam sık gıyınıp,guzel bır yemek hazırlayıp soyle bol suprızlı bır sekılde bu konuları guzelce konusmayı denedınız mı?
erkekler suprızlerı sever monotonluga gelemezler o yuzden sende yenılıkler yap kendınde hayatında..
mesela ısyerındeyken mesaj at aksama sana suprızım var kımseye soz verme dıye merak etsın.
sende onu kıskandır aynı seyı sende ona yap..bı kız arkada edın sen benı goturmuyorun bowlınge bızde arkadasımla gıdıcez dıyın..bıraz ılgısını cekmeye onu kıskandırmaya calısın...
olmuyorsada ac agzını yum gozunu kerem acaba evlense senı gozu gorur mu onun karısıda benm gıbımı olur bakalım..oncelıgını kıme verır vs gerceklerı vur yuzune...

O arkadaşı bir evlensin o zaman görür bakalım aile hayatını arkadaş hayatına feda ediyor mu o çok sevdiği arkadaşı !
Tabiki etmez, eşinizi unutur ya da eşiyle anlaştığı süreler dahilinde görüşür.
..

Sizin arkadaşlarınızla plan yapma durumunuz yok mu ?
Sizde program yapsanız, bu mon uotonluktan kurtulsanız, ya da bir aktiviteye yazılsanız belki eşinize tekrar kendinizi hatırlatırsınız.

Kendi hayatınızda bazı değişiklikler yapmalısınız.

karşına al ciddi ciddi konuş.cinsel hayatınızdanmı kaynaklanıyor yoksa başka bişeymi.sen derdini anlatmazsan anlamiicaktır.biz kadınlar öküzün altında buzağıyı buluruzda erkekler gözlerine bakmaktan anlamazlar.bi kere değil bikaçkere konuş anlat bize anlattıklarını düşüncelerini üzüldüğünü.yoksa bu güzelim yılların böyle yalnız geçer.50 li yaşlarda eve düşer erkek sadece sizden başka kimsesi kalmadığı için.yani ozamana kadar sabredemeyeceğine göre konuş.açık ol.de ona yarın allah korusun başına bişey geldiğinde sana bakacak benim o değil de.konuşurken lafı dolandırmadan gayet açık ol yoksa anlamıolar:) (( tecrübeyle sabittir)

dimi ama kesin vardir kötü yanlari ama bunlari ortaya cikarmak zor olacak :D

ben kova esim oglak :SSS

aynı eşim ve ben.anlaşmaları imkansız iki burçmuş biliyor muydunuz.yaşadıklarımız arasındaki tek fark KUMAlarımızın isimleri.bu durumun çözümü olduğunu sanmıyorum.üstelik benim kuma da evli.ne onun eşi ne ben bir çözüm bulamadık bu duruma.artık sallamıyoruz bile

aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor...eşinin kusura bakma ama gay olabileceğini ve seninle paravan olarak evlendiğini düşündüm.

çok üzgünüm ama çok şüpheli davranışlar bunlar...

esınızın arkadaşının evlenmesıne vesıle olmaya calısın Madem ıyı bı ınsan, basını bağlayın zaten ilişkinin ılk zamanlarında arkadaşlığına ara vermek zorunda kalacaklar.. Bır sure beraber gezer tozarsınız falan.. sozlum erkek arkadaşıyla dışarı çıkarsa hıc dınlemem bende pesıne takılırım..Tabi arada nefes aldırmak gerek te..Yada kız arkadaşlarımla birlikte eğlenırdım..Kös kös yolunu bekleyemezdim sanırım..

Back
X