Eşim bana pasakli dedi ve kiyamet koptu

Benim eşim pasaklı keşke temiz titiz olsaydı da bana temiz ol deseydi :KK43:
Bu gercekten hosuna gitmez arkdasim, inan bana. Ben evli degilim ama mesela babam gelir bazen mutfaga. " burasi neden pis, oturuyosunz orda" felan fistan. Ben temizlik hastasiyim diye bilirim. Canim sikilinc dolaplaro doker siler yerlestiririm, mutlu oluncada temizlerim. Evdekilerle kavga ederim temizlik konusunda. En cokta kardesimle ayni odayi paylasmak zorunda olduguma yanarim,duzenimi bozuyor ve pasakli. Ilerde evlenincede birisiyle paylasicam tabi odami, maalesef.

Ama... babam gelipte bana is buyuruyorsa ve bana pis oldugumu soyluyorsa, dokunmam o mutfaga. " ben biliyorum isimi sen git" derim. Gitmezsede o A diyosa ben B ile mesgul olurum.

Konu sahibi cok irite bisey esinin yaptigi.
Ben olsam " tamam yeme" derdim.
Bakalim erkek milleti kac gun kendi hazirlaya bilicek kendi yemegini.
Ikinci gun gelir pasa pasa senin masana oturur.

Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..
Bosver yaaa desin bana da diyo anandir pasakli diyip cekiliyom

Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..
Benim esim oyle demedi hic ama guzel yika sonucta cocugun altina aliyon diye hep uyarir. Elimizi 10 kere yikiyacak halde degiliz herhalde. Ben sadece 1 defa yikiyorum ama uzun uzun yikiyorum eger kakasini yapmissa 1 dk sabunlayip heryeri parmak ve tirnak aralarini iyice ovaliyorum cunku kirler 1 dk da cikiyor.zman tutmuyorum ama uzun bi sure yikiyorum iste.

Elimi cok sık yikayan biriyim.. iyice sabunladiysam 1 kereden fazla yikamam dönüp dönüp, zaten temizlenmiştir.. Takinti olur bu..
Bazi bebekli kadinlar cocugun altini temizledikten sonra elini yikamiyor ama yaa, dikkat ederim ben oyle seylere, o cok kotu..

Back
X