eşim bana pislikmisim gibi davranıyor

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
Kızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...

onceki konulari okumadigim için galiba çok bisey anlamadim ben olan bitenden
esin anasiyla konusup sana hakaret etmeeymi basladi?
derdin ne diye sormadinmi?

Yok canım ne olursa olsun yatağını ayırma eşinden iyice koparsınız

kesinlikle tavrını koymalısın kavga ederek bağırıp cağrarak değil,susarak onu görmezden gelerek,yok sayarak cezandırmalısın bu ona en büyük ceza olur.kavgayla gürültüyle hic biryere varamazsınız.sen tavrını bu sekilde koymalısın.esin de olsa cocuğunun babası da olsa kimsenin bir bayana böyle davranmaya hakkı yok.

I
onceki konulari okumadigim için galiba çok bisey anlamadim ben olan bitenden
esin anasiyla konusup sana hakaret etmeeymi basladi?
derdin ne diye sormadinmi?
Inkar ediyo ama arama kayıtlarına bakıyorum günde 4 sefer aramış oğlunu garanti karın bizle zaman geçirmek istemiyor dedi çünkü herkeze cephe aldık senin yüzünden dedi

Haklısın canım bir az da ben kus atayim
kesinlikle tavrını koymalısın kavga ederek bağırıp cağrarak değil,susarak onu görmezden gelerek,yok sayarak cezandırmalısın bu ona en büyük ceza olur.kavgayla gürültüyle hic biryere varamazsınız.sen tavrını bu sekilde koymalısın.esin de olsa cocuğunun babası da olsa kimsenin bir bayana böyle davranmaya hakkı yok.

Sende neden gitmedin ki gitseydin çocuk durmuyor diye oraya gitmeyip gezmeye gidince kadının eline koz vermişsin bence.

Sizin için cok üzüldüm annesinden etkilendiği bariz. Bu adamlar neden bir birey olup kendi gözleriyle göremiyor bilmiyorum. Hep ailesinin annesinin gozunden bakmaya devam ediyorlar olaya. Evlenirken nikah memuru bas bas bagirmali ARTIK SIZ BI AILESINIZ diye. Çünkü bu adamlar gercekten kendini hala annesinin küçük çocuğu mu saniyor nedir. Kendi aileleri olduğunu göremiyorlar.
Size verecek ne bir tavsiyem ne bir fikrim var sadece düşündüklerimi yazmak istedim. Allah kolaylik versin umarim duzelir

Sordum dün diyo ki ışığını zi görmedim merak ettim ondan aradım diyo dedi yalan söylüyor bide Peşimizde takilmislar ordan çıkınca nereye gidiyolar diye arabayla telefon açıp bide yokluyor yalan mı söyleyecek diye
E sen ne olduğunu kimden öğreneceksin o zaman? Kocana sor bari..

Haklısın canım bir az da ben kus atayim
onu görmezden gel canım yokmus gibi davran bisey sorduğunda tek kelime cevaplar ver üzerine geldiğinde bağırıp cağırıdığında asla karsılık verme sonuna kadar kendine hakim olmaya calıs.bütün enerjini meleğine ver,esini görmezden gel sana karsı tavırlarını düzeltene kadar tamamen küsmek de değil az muhattap ol belki değerini anlar böyle..

X