• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana s*ktir git dedi :(( ne yapmalıyım

pembisnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
59
0
0
35
Sivas
bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .:5: bı akıl verın bana :14: yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum

kiskanmis :34:

tmm dedigi agir bence ama uzatmayin.

dediginiz gibi biriyse kendisi ozur diler bence

bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .:5: bı akıl verın bana :14: yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum

Hoş olmamış tabii senin bekar adamların kapısını çalman.
Ama erke klerin hepsi maskeli hayvan olduğundan hayvanlığı çıkmış işte.
Ama napıcağını bilmiyorum ya arkadaşım. Off keşke sana yardımcı olabilseydim

Son düzenleme:
Canim ağır soz etmis sen kendine gore haklisin ama o da hakli . Bekar erkeklerin kapisina gitmen bencede hos degil.... benim esim olsa cok kizardi.. cok uzatma bence ama uyar kufur etmeden tartışalım de.....

Hmmmm . Hata burada senin . Özürdile düşünemediğini söyle . Ever aşûreyi eşine verecektin . O götürecekti . Bende aşûre yaptım . Altta bekar komşum var 6 yıllık selamlaşırız ama tabağı eşimle yolladım . Şık olmamış davranışın . Haklı kocan .

ne var canım bunda sevap için Allah rızası için yapılan bir şey.normal bir günde yemek falan götürmüşsün gibi tavır takınmış

Hmmmm . Hata burada senin . Özürdile düşünemediğini söyle . Ever aşûreyi eşine verecektin . O götürecekti . Bende aşûre yaptım . Altta bekar komşum var 6 yıllık selamlaşırız ama tabağı eşimle yolladım . Şık olmamış davranışın . Haklı kocan .

Yani tartışma kendini hele hiç savunma o sinirle küfür etmiştir artık . Haklısın düşünemedim çok özürdilerim . Birdaha dikkat ederim de. Geçmişte böyle bir hatan varsa ona sığın , ben öyle yapıyorum (; daha önce böyle bir hatam oldumu .. Dersin .

La havle ya..Sen de "hayatımdan s.tir git" de dicem olmıcak..
Kıskanmış belli ama küfür etmek neden?

şöyle düşün tatlım üst katta bekar kızlar yaşıyor eşin onların kapısına bir şeyler götürüyor.niyet ne kadar iyi olursa olsun kıskançlık olması normaldir.aklına gelseydi ona söylerdin kötülük düşünmediğin belli :) yanlış üslup kullanmış tabi o da ayrı mesele.muhattap olmanı istememiş sıkma canını

Alt tarafı kapıdan 10 saniyede aşure verip devam etmişsin ne var bunda bu kadar büyütecek ve küfür edecek?

Üstelik kıskanılacak neyi var bu durumun, sanki çay içmeye gitmişsin çok saçma davranmış eşin çok. Özrü hak eden sensin o değil.

Kıskanma adı altında küfrünü et, oh ne ala..

hata mı???
biz aynı dünyada mı yaşıyoruz
sevabına aşure yapmış,bütün apartmana dağıtmış ne var bunda??
Benim annem herkese dağıtıp bekar komşuları es geçseydi babam kızardı "hanım sen manyak mısın??" diye.Eşinizin yaptığı hiç mantıklı değil,sizi neyle itham etmiş resmen!
dua edin de kapıyı üstünüze kitlemesin,ne de olsa tabak boş gönderilmez.Biskolata polislerden biri içine ikramlık koyup kapınızı çalarsa açamayın diye :47::47:

*ayrıca aşure zamanı hemen hemen her ailenin evinde pişer,verseniz nee vermeseniz ne
ama o polis memurlarına nasıl da tatlı gelmiştir,beklenmedik anda gelen aşure
bi kötü sözden boşanılmaz ama siz bu sözü yutarsanız daha çook duyarsınız
o yüzden tepkinizi belli edin,özür dilemeyin

adam kıskançlıktan nasıl davranacağını bilememiş.
keşke küfürlü konuşmasaymış, eşim bana tek bi kere böyle bi kıskançlık olayında bana istemeden o "lafı" etmişti.
"ee zaten yapıyorum ya" dedim dalgaya vurdum, gülmeye başladık. :14: zaten sonra özrünü diledi
düşünemedim, özür dilerim, bir daha olmaz, daha dikkatli olacağım. de bence. başka da bişey yapma, o da özür dilemeli senden.

sinirden soylemis soylemese iyiymis ama soylmesini yadirgamadm erkeklrr bu tur seylere kizar. yanina gidip bir opucuk kondurup soyledigi soz hakinda uzgun oldugunuzu soyleyin ama tartismayin ben hakli sen haksiz olmasn. zaten size karsi dda cok ilgiliymis.

Bahsettiğiniz gibi bir kişiyse gerçekte, bir anlık sinirle sözlerine hakim olamamıştır. Yapmanız gereken, eşinizin siniri ya da hiddeti geçtiğinde yaşadığınız kırgınlığı ona karşı dile getirin. Ama ezilip bükülmeden ya da ağlak bir ifade ile değil. Tam kararında ve kendinden emin bir şekilde, ancak naif bir tonda.

Bu bir olur yanlışlıkla, iki olur tesadüfen, üçüncü gelirse anlayın ki artık alışkanlık halini almıştır. Çizgilerinizi çekin ve hiçbir sinir harbinde böyle bir söylemi onun ağzından duymak istemediğinizi belirtin.

Sevgi fedakarlıksa, böyle bir fedakarlıkta bulunması gerekir.

Aşure vermenizin nesi hata,bütün komşulara verip bekar komşulara vermesen o zaman dahada ayıp olurdur.Benim annemde aşure yaptı hemen hemen herkese dağıttı sitenin bahçıvanından tut güvenligine kadar verdi bunlarda bekar erkekler hatta çevredeki esnaflarada verdi ve bir çogu evli bile degil, hatta babam bazen anneme der hanım yaptıgın yemeklerden güvenlik ve bahçıvanada ver der akşama kadar güneşin altında duruyorlar hatta babam onlara bir ihtiyacınız olursa hiç çekinmeyin ben olmasam hanım yardım eder ben yokum diye çekinmeyin der her zaman sizin suçunuz yok bunda özür dilemesi gereken kişi siz değilsiniz.

eşin seni kıskanmış diyip bi de kalp kalp kalp ekleyip ne var bunda bebişim demeyi çok isterdim ama olur böyle şeyler dersen

gerçekten hep olur böyle şeyler. her kıskandığında s..tri yapıştırıverir

aşure verdiğin adamlarla ilgili ne düşündüğünü sanıyor ki?

pişman et bu lafı söylediğine ama kavga ederek değil

Sanki seslenme anlamdında kullanmış. Defol git gibi. İnsan bazen gerilince ağzından cıkanlara dikkat edemeyebiliyor. Tabi bu söylediklerim hafifletici bir sebep değil sonucta siz Allah rızası icin birseyler yapmışsınız

benim düsüncem ; bu kadar kıskanclık asırı ,hele hele küfür bu kadar basit bir olayda söyleniorsa ciddi bir tartısmada bi düsünmek lazım esinin tavrını... özürü senin degil esinin söylemesi lazım .

bu arada bu konuyu esime de okudum .tepkisini yazıorum : olmaaaaaz öyle sey. adam ayıp etmis de haklı adam yaa .bekar adamlara kocası götürseydi.bende sen evde yokken bekar kızlara yemek götürsem .yaz yazzz aynı böylee yazz .kadına esin haklı dee. yaz yaaz.. :)))):1::1::1:

Back
X