• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana s*ktir git dedi :(( ne yapmalıyım

benim düsüncem ; bu kadar kıskanclık asırı ,hele hele küfür bu kadar basit bir olayda söyleniorsa ciddi bir tartısmada bi düsünmek lazım esinin tavrını... özürü senin degil esinin söylemesi lazım .

bu arada bu konuyu esime de okudum .tepkisini yazıorum : olmaaaaaz öyle sey. adam ayıp etmis de haklı adam yaa .bekar adamlara kocası götürseydi.bende sen evde yokken bekar kızlara yemek götürsem .yaz yazzz aynı böylee yazz .kadına esin haklı dee. yaz yaaz.. :)))):1::1::1:

tamam haklı, eşinzde ıyı tespıt etmıs ama kufur ne olacak kalbım kırıldı :43:

Ben sizde hic bir hata goremedim

Kiskanclik falan da degil bu.
Bence esiniz bu olayla zihniyetini ortaya koymus.
Demek ki kendisi bekar olsa ve evli alt komsusu hayir icin asure getirse
hemen etiketi yapistiracak ki o bekar polislerin de oyle dusunecegini sanmis ...
Yani herkesi kendisi gibi bilmis ...

Bir de hem suclu hem guclu kufur etmis .
Hic alttan almayin hatasini anlasin ...

Son düzenleme:
Memleketcenek kafamiz seksten baska bi seye calismiyo artik. Bekar erkegin kapisina gitmek kabahatmis. Kadin-erkek 1 dakika yalniz kalsa o işe girişecek mubarek..

Memleket iyice yasanmaz bi yer haline geldi ya hadi hayirlisi..

Eşin tamamen haksız kimse kusura bakmasın.Empati yapıyorum tekrar tekrar ama konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.Alt tarafı aşure vermişsin hayrına sevabına, sen de hiçbir suç yok.

bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .:5: bı akıl verın bana :14: yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum

küfür etmesi hata mutlaka.....
benim en sevmediğim şeylerden biridir küfür....
yalnız her insanın bir iyi yanı bir kötü yanı vardır karakteri aşırıya kaçmadığı sürece bence.
o halde eşin tamam küfür etmiş o onun yanlışı tamam, ama neden etmiş onu hiç düşündünmü??? onu bi düşün???
bence seni sevip seni kıskandığı için yanlış bi tepki vermiş sana......
seven insan kıskanır.
aman bacım bende evliyim, evlilik güzel ama zor......:50::50:
bazen her kadın hürrem gibi olabilmeli bence, heleki kadın olmak daha zor.....
ama GÜZEL evlilik, ve bazen ÇOK SABIR İSTİYO.
empati evlilikte çok mühimmiş, burda senle empati yapmış olduk bak, böyle durumlarda empati sana yarar sağlar bence.
bu arada; kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş diyip sana birde şaka yapayım:)))):37::37:
öpüyorum, sevgiler.......:54:

Bekar diye sapık mı insanlar sanki kapılarını çaldıysan ne olmuş? Hiç mi hiç haklı bir tarafı yok. Ben olsam tavrımı ortaya koyarım ne demek istiyorsun sen derim. Gelsin özür dilesin affettirsin kendini. Lafa bak ya ne olursa olsun kimse bu lafı haketmez, kimseye de düşmez bunu söylemek.

eşin seni kıskanmış diyip bi de kalp kalp kalp ekleyip ne var bunda bebişim demeyi çok isterdim ama olur böyle şeyler dersen

gerçekten hep olur böyle şeyler. her kıskandığında s..tri yapıştırıverir

aşure verdiğin adamlarla ilgili ne düşündüğünü sanıyor ki?

pişman et bu lafı söylediğine ama kavga ederek değil

nasıl peki mesela???
inan merak ettim gerçekten bu cevabını canım......

bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .:5: bı akıl verın bana :14: yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum

Sana küfretmiş, ne var ki canım, kıskanmış... Kıskanınca küfredilmesi normal... Ağzına geleni söyleyebilir... Hey Allahım, bazen gerçekten çok kızıyorum, söylemeden duramıyorum. Ne güzel, bunun kesinlikle sarf edilmemesi gereken bir kelime olduğunun farkındasınız ve buraya fikir almak için gelmişsiniz. Alın karşınıza adamakıllı konuşun. Ne var bunda, aşure götürmüşsünüz üstelik yalnız da değil. Evet ona da söyleyebilirdiniz ama aklınıza gelmedi, nedir yani saygısız üslupsuz bu konuşma? Terbiyeni takın deyin, ağzından çıkanı kulağın duysun deyin. Böyle bir kelimenin kesinlikle evlilikte sarf edilmemesi gerektiğinden bahsedin. Geri adım da atmayın.

Eşini tanıyan biri neye kızıp kızmıyacağını bilir ve ona göre hareket eder.ben eşimin kesinlikle bekar evinin kapısını çalıp aşüre vermeme izin vermeyeceğini bilirim.onun güvenini kaybetmemek içinde hareketlerime herzaman dikkat ederim.eşimde bana karşı aynı.diyelim kızıp kızmayacağından çelişki duydum telefon var arar sorarım..zaten kadın olarak çekinirim eşimin söylemesinede gerek yok.akşam eşim geldimi ona veririm o getirir.bence uzatmanıza bile gerek yok.eşinizin küfür etmesini onaylamıyorum ama kıskanmasını normal buluyorum.kadın olarak kendimizden pay biçelim eşimiz bekar genç kızların kapısına gitse bizden habersiz istermiydik.

ah öyle olmadı işte :50: bende sucsuz oldgumu bılıyorum :43:[/QUOTE

canım benim annemde verse mesele değil , çünkü erkekler onlara 'anne' ' teyze 'diye hitap ediyorlar..

biz genç bayanlarız ,

pazarda anneme esnaf anne diyor , ama arkadaşımla ben çıkınca laf atıyorlar ,asılıyorlar

eşin seni kıskanıp abartmış...sen abartma ama yaptığının yanlış olduğunu söyle...ara surada bununla ilgili laf sok...küfrü alışkanlık haline getirmesin

bunda bir şey yok.eşin seni çok kıskanmış,bekarların yanına seni yalnız göndermek istememiş ki zaten ben götürürdüm bile demiş.o kadar kötü bir olay değil.canını sıkmaya değmez hiç bir şey yok o lafta.:ssz::ssz::ssz:

Memleketcenek kafamiz seksten baska bi seye calismiyo artik. Bekar erkegin kapisina gitmek kabahatmis. Kadin-erkek 1 dakika yalniz kalsa o işe girişecek mubarek..

Memleket iyice yasanmaz bi yer haline geldi ya hadi hayirlisi..

Bizde böyle bir ülkede yaşamaktan inan memnun değiliz canım..

Yaş ve tecrübe aldıkça..masum iyidüşüncelerin köreliyor

Ben hiçbir sinyal vs. vermediğim ,kur yapmadığım , hiçbir cesaret verici davranış sergilememe rağmen ,

iki evli erkekten ilanı aşk duydum.. onur kırıcı...

Artık tiksiniyorum ...

Arkadaş iyi niyetli , oda karısına küfür etmemiştir..

O zihniyetin durumdan alacağı hikayeye..

Aynen maalesef her dk.düşününen , en ufak bir iyi niyete fırsatçılık yapan erkeklerimiz var :/

çok abartmışsın,kıskanmış anlamayamadın mı bunu?

kendini onun yerine koy öyle düşün.

hepimiz insanız biran da herşey çıkabilir ağzımızdan.

zaten süründür diyenleri anlamıyorum,hepimiz öfkemize yenik düşebiliriz.

şaka gibi...

Back
X