- Konu Sahibi delimelek2170
burda bence önemli olan sizin tokat yemeniz değil bu olayların çocuklarınız önünde yaşanması (her ne kadar salonda oldu dediysende o çocuklar sizin seslerinizi duydu) ne kadarda güzel anne babasıznız siz böyle dayak yemene yanıyorsun şaşılacak iş doğrusu...
sizin asıl sorununuz bir yaş arayla evlat sahibi olmanız uğraşamam demişsiniz bal gibide uğraşacaksınız o çocuklar dünyaya gelmek istemediler isz getirdiniz seçme şansları yoktu onların ve ayrıcaçocuklar üzerinde sadece söz hakkı sizin değil eşinizinde çocukların isteklerini yapma gibi bir hakkı var bilmem farkındamısınız babalarından birşey rica etmişler ve eşiniz tamam demiş uzatmakla siz haksızsınız... ve keşke o minnacık yavrunun istediğini yerine getirseydiniz ne sizin gururunuz incinecekti ne de çocuklarınız böyle bir olaya şahit olacaklardı....
Mesajindan boyle bir neticceye vardim ki,hic cocuk sahibi digilsin.Yazdiklarinin hepsi yalnis.Cocugumun uzerinde babasinin hakki var evet,ama onlarin uyutulmasiyla ve aslinda herseyiyle ben ilgilendigim icin,bu benim kararim.onlari uyutmaya calisiyorum,babasi gelib muzikli oyuncagini veriyor eline.Muzik caldirarak iki cocuk nasil uyutulur Allah askina? Bir yas arayla evlat sahibi olmaya gelince,bu sizi hic ilgilendirmezBen ard arda cocuk yaptiysam,bunu cocuk istedigimizden yaptim, hatta herkese oneririm,bu sayede kizim da yalniz buyumemis oluyor.
Ve nihayet ne kadarda güzel anne babasıznız siz böyle dayak yemene yanıyorsun şaşılacak iş doğrusu... demissin ya, Allah korusun bir gun tokat yersen anlarsin ol zaman .