- Konu Sahibi delimelek2170
Ne kadar ilginç. Hani sadece çoçuk bakim konusunda ilgilenmeseydi, neyse derim, tipik eski kafali Türk erkegi derdim fakat esiniz çoçugunuza genel anlamda bile ilgi vermiyor! Siz böyle nasil alistiniz,nasil mutlu oluyorsunuz?
Siz hangi ülkede kaliyorsunuz? Ne kadar yil orada kaliyorsunuz? Ne yaparsan yap, kurslara kesinlikle git, çoçuklarinda daha iyi anliyacaksin cünkü onlar dogal olarakta o ülkenin diliyle yetisiyorlar. Dedigin gibi ehliyetini almaya calis. Yani kisacasi esinden bagimsiz olmaya calis. Diyorsun ya esim bizi biryeri götürmuyor, ehliyetini al, kendin çoçuklarla parklara, ve sayre git.
Bir bucuk yildir ABD de yasiyoruz.
Kocamla nasil mutlu olduguma geldikdeyse,bende boyle gordum buyudum,babam bizimle ilgilenmedi,akrabalarim da (erkek) cocuklariyla ilgilenmedi.Yani sorunlari oldugu zaman ilgilendiler ama,iste onlarla vakit gecirmek,oyun oynamak,uyutmak gerektiginde bir defa kendisi uyutmak,bunlarin hicibirisini yakinlarimda gormedim,o da gormedi,dogal buluyor onun icin de.Bundan dolayi uzerine gitmemeye calisiyorum,cunki anlatamiyorum.Cocuklarla isten geldikden sonra 5 dakika vakit gecir diyorum, sanki sizinkiler oyle yapmislar diyor.