Waaauuuuu.... Kimi yorumlara baka kaldim vallah, hatta coguna.... Bir kadin tokat yiyor,refleks olarak oda atinca,adam iki tane daha patlatiyor hizini alamayip ve genel yorumlar cok abartiyosunuz, yani cekinilmese haketmissin arkadasim hatta sana tekme tokat girismedigine dua et dencek... Yok yaaa gercekten anlamiyorum... Tamam tartisma uzamis,arkadasda esinin üstüne cok gitmis ama bunun karsiligi tokatmi olmali? Ve herkes cok uzatmissin ne gerek var demiste, sanki hepimiz bi tartisma baslayinca "askim suan cok sinirliyiz ben en iyisi odadan cikayim sonra sakin konusalim" diyoruz yada o anda mantikli davrana biliyozda arkadasa cok abartmissin diye biliyoz... Maalesef bazen insan kendini tutamiyor, ama bu tokat yemegi hak etmek degilir... Bide madallah Kk da nekadar cok örnek anne babalar var, sastim kaldim, kimse cocuklarinin önünde kavga etmek istemez, ama bazende bunu önleyemeyiz, sanki burdakilerin hicbiri cocuklarinin önünde ses yükseltmemis bravo vallah...Durumunuza üzüldüm, bosan demesi kolay, bi yuva bozmak hem kolay degil hemde hos degil... Insallah size göstermesede icinden pismandirda ve bidaha tekrarlamaz...
Ben olsam yapcagim belli ama herkesin karakteri, yasam sartlari ve esinin karakteri farkli... Bisey yapmayip sinersenizde gerisi gelir...
Napabilirsiniz bilemedim imkanlariniz kisitli, aslinda bilac gun evden cocuklarinizla uzaklasmak onun haberi olmadan yada sadece gittiginizi bildirerek iyi olurdu ama esinizi siz taniyosunuz ters tepkide yapabilir... Insallah hatsini en kisa zamanda anlar ve huzur yuvaniza girer...allah yardimciniz olsun....