- Konu Sahibi Minuscule9
-
bu kadar değildi bi 10 dk bile olsa oynardı eskiden artık hiç oynamıyor. evet cnm çok çalışıyor sabah 7 akşam 9
malesef şimdilik öle bi imkanımız yok cnm borçlar falan var daha askerede gitmedi anca askerden dönünce taşınabiliriz o da bi kaç seneyi bulurüzüldümkendinize ait bir eve cıkmak için en ufak bir ihtimaliniz varsa çıkın! birşeyler değişecektir diye düşünüyorum.... allah yardımcınız olsun.
çok üzülüyorum böyle okuyunca görünce. çok yakın komşumuzun başında da bu durum var adam gelir gelmez bilgisayar başına oturuyor karısını da çocuğu alıp komşuya gitsene diyor. aklım almıyo bu durumu insan istemez mi çocuğuyla birlikte vakit geçirme eşiyle sohpet etmek :S çok üzüldüğünü anlatsan eski günleri özlediğini söykese ypıcı değil de tripli değil de yapıcı olarak konuşsan ?
Merhaba kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum. sorun eşim ve ailesi. 22 yaşındayım 3 senelik evliyiz severek evlendik...çoook severek... ama herşey değişti malesef. eşimin ailesiyle yaşıyoruz 16 aylık bir oğlumuz var ama bu adamdan ne koca olurmuş ne baba. kendimi geçtim çocukla hiç ilgisi yok akşam eve geliyo direk pc başına oturuyo. oğlum yanına gitmek istediğinde bana kızıyo alsana diye. bana karşıda öyle evliliğe dair tek yaptığımız şey beraber uyumak onun dışında yabancı gibiyiz. çok konuştum anlattım bir işe yaramıyor.. bir yandanda kaynana kayınpeder sorunum var herşeye karışıyorlar hele kayınpederim ulu kaynana mübarek... çekip gitmek istiyorum yapamıyorum ailem uzakta çok yalnızım tıkılıp kaldım elimden hiçbirşey gelmiyor
eşin de askere bile gitmediğine göre genç diye düşünüyorum.
üst üste gelen sorumluluklar fazla gelmiş olabilir
ona da hak vermek lazım
daha askere gidememis
evlenmiş ev acmıs ama annesinin yanına dönmek zorunda kalmıs
borc odemek icin günde 12 saat calısmak zorunda
bir de üstüne cocuk derken
genc biri icin fazla gelmis olabilir
siz de cok üstüne gitmeyin bence
yumusak bir dille anlatmaya calısın .
baska biri filan oldugnu hic düsünmeyin bence sadece sorumluluk fazlalıgın yarattıgı gecici bir sıkıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?