Eşim bana ve oğluma karşı çok ilgisiz :(

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Merhaba kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum. sorun eşim ve ailesi. 22 yaşındayım 3 senelik evliyiz severek evlendik...çoook severek... ama herşey değişti malesef. eşimin ailesiyle yaşıyoruz 16 aylık bir oğlumuz var ama bu adamdan ne koca olurmuş ne baba. kendimi geçtim çocukla hiç ilgisi yok akşam eve geliyo direk pc başına oturuyo. oğlum yanına gitmek istediğinde bana kızıyo alsana diye. bana karşıda öyle evliliğe dair tek yaptığımız şey beraber uyumak onun dışında yabancı gibiyiz. çok konuştum anlattım bir işe yaramıyor.. bir yandanda kaynana kayınpeder sorunum var herşeye karışıyorlar hele kayınpederim ulu kaynana mübarek... çekip gitmek istiyorum yapamıyorum ailem uzakta çok yalnızım tıkılıp kaldım elimden hiçbirşey gelmiyor

canım zor bir durum öncelikle rabbim yardımcın olsun ilgisiz erkekleri hep okuyoruz ama çocuğuylada ilgilenmemesi ilginç hepmi böyleydi sonradanmı oldu dahada çok yeni evlisiniz.. acaba eşin işyerinde çokmu yoruluyor??

ahh canım benim okuyunca şimdi inanki bende üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşşş..

bu kadar değildi bi 10 dk bile olsa oynardı eskiden artık hiç oynamıyor. evet cnm çok çalışıyor sabah 7 akşam 9

bu kadar değildi bi 10 dk bile olsa oynardı eskiden artık hiç oynamıyor. evet cnm çok çalışıyor sabah 7 akşam 9

onların durumuda zor .. kendimden biliyorum çok çalışınca konuşmak bile gelmiyor insanın içinden ama bunu çocuğun babaya ihtiyacı olduğunu güzellikle söylesen ..belki düşünemiyordur yada farkında değildir evde anne babada olunca zor tabi farklı bişeyler paylaşmanız .. peki hafta sonları ne yapıyor bi plan falan yapsanız ..

Çok anlattım cnm napıyım sevdirmiyor diyo sen o çocukla ilgilenmezsen neden gelip yanına sokulsun ki. Bugün oğlum dudaklarını büzdü öpmek için koşa koşa yanına gitti eşim oralı bile olmadı nie öle yaptın dedim e kızdım dio yarım saat önceki olaya trip atıomuş meğerse 16 aylık çocuk ne anlar tripten. Benide gittikçe uzaklaştırıyor kendinden sevgim azalıyor. Eskiden izin günü olsa diye beklerdim artık izinli olduğu günler zaman geçmiyor..

üzüldüm kendinize ait bir eve cıkmak için en ufak bir ihtimaliniz varsa çıkın! birşeyler değişecektir diye düşünüyorum.... allah yardımcınız olsun.

çok üzülüyorum böyle okuyunca görünce. çok yakın komşumuzun başında da bu durum var adam gelir gelmez bilgisayar başına oturuyor karısını da çocuğu alıp komşuya gitsene diyor. aklım almıyo bu durumu insan istemez mi çocuğuyla birlikte vakit geçirme eşiyle sohpet etmek :S çok üzüldüğünü anlatsan eski günleri özlediğini söykese ypıcı değil de tripli değil de yapıcı olarak konuşsan ?

Müthiş bir ilgisizlik boşveriş eşinizin yaptığı üzüldüm gerçekten Allah yardım etsin akıl fikir versin.
Kendi çocuğunu bile sevmez mi bir baba.Acaba bir sorunumu var psikolojik olarak şu aralar?
İnssan hiç birşeye değer vermiyorsa çocuğuna verir başka hiç birşeye veremediği ilgiyi.
Başka biri olabilir mi eşinizin hayatında?
Ciddi anlamda ailesini görmek ilgilenmek dahi istemiyorsa belkide başka bir kadın sevdasından olamaz mı?:26:

canım senin adına çok üzüldüm zaman herşeyin ilacıdır. sanada en kısa zamanda derman olur inşallah .biraz ailenin yanına gitsen tatil amaçlı. sürekli durumla içiçe olup irdelemek seni dahada yıpratır kısa bi sürede de olsa kafanı toplamana yrdımcı olabilir bu tatil.gelince durumu yeniden değerlendirirsin.

Sabah 7 akşam 9 çalışan bir insan neden gelir gelmez bilgisayarın başına oturur ki. O kadar yorgunken. Dikkatli olun. Üstelik çocuğunu bu kadar uzun süre görmemişken nasıl oğlundan önce bilgisayarını görmek ister. Neden?
Keşke kendinize ait bir evde otursaydınız. bu kadar da çok sıkılmazdınız. İçim sıkıldı yaşadıklarınızı okurken

üzüldüm kendinize ait bir eve cıkmak için en ufak bir ihtimaliniz varsa çıkın! birşeyler değişecektir diye düşünüyorum.... allah yardımcınız olsun.
malesef şimdilik öle bi imkanımız yok cnm borçlar falan var daha askerede gitmedi anca askerden dönünce taşınabiliriz o da bi kaç seneyi bulur

tripli olduğum çok nadirdir genelde sakin sessiz bi insanım ondan tepeme çıkıyorlar zaten :)

MyDoNoSe

sevio sevmesine biliorum ama ilgisi yok uzaktan seviyo yani.. hayatında biri olduğunu sanmıyorum olsa sorun etmeden seve seve boşanıcağımı tahmin eder heralde..

karanfilli

malesef nedendir bilmiyorum ailemin yanına yollamıyor beni. onlar gelsinler diyor annemi en son ramazan bayramında gördüm çok özledim ama anlamıyor beni annemde gelemiyor kayınpederim evde diye 3 sene oldu evleneli hala gidemedim istanbula

EBRU 72

bende anlamıyorum cnm neden pc gizli saklı bi yerde değil salonun neresinden oturursam oturıyım gözüküo monitörde büyük zaten gizli saklı birşey yaptığı yok ya haber okuo ya film izliyor yada ders çalışıyor başka birşeyde yapmıyor...9 ay falan kendi evimizde oturmuştuk maddi sıkıntılardan dolayı tekrar eşimin ailesinin yanına dönüş yaptık. o zamanlar hiç yoktan oturup tv isliodu şimdi onuda yapmıyo..annemde evimizdeyken gelmişti zaten gelemiyo artık çok özledim annemide

eşin de askere bile gitmediğine göre genç diye düşünüyorum.
üst üste gelen sorumluluklar fazla gelmiş olabilir
ona da hak vermek lazım
daha askere gidememis
evlenmiş ev acmıs ama annesinin yanına dönmek zorunda kalmıs
borc odemek icin günde 12 saat calısmak zorunda
bir de üstüne cocuk derken
genc biri icin fazla gelmis olabilir
siz de cok üstüne gitmeyin bence
yumusak bir dille anlatmaya calısın .
baska biri filan oldugnu hic düsünmeyin bence sadece sorumluluk fazlalıgın yarattıgı gecici bir sıkıntıdır

Son düzenleme:

bilgisayar başında neyle uğraştığı çok önemli bence. Önce bunları saptamalı sonra alıp karşına konuşmalalısın. Face msn gibi müptela olunabilecek şeylerle ilgileniyorsa size karşı ilgisiz olması normal. Çevremizde çok var böyle kişiler

evet haklısın eşim 26 yaşında farkındayım bende fazla üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bende insanım 18 yaşında evlendim 20 yaşında anne oldum bende erken yaşta çok sorumluluk aldım ve ailemin desteği olmadan. onlar istanbulda ben trabzondayım bambaşka bir şehir bambaşka insanlar bambaşka zihniyet... üstelik ailesi bir felaket bunları düşünmüyo hiç çok bencil kendinden başka kimseyi düşünmüyor. Oturup bi sohbet etmes ne güler ne ağlar tam bir odun çok değişti evlendikten sonra. Umarım dediğin gibi geçicidir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…