- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bilmiyorum ki genelde iki gün anca dayanırdı 3.gün yaklaşırdı6 gün uzun bir süre gibi gelmedi bana şahsen. Is yogunlugunda ya da gunluk hayatla ilgilenirken ozellikle.
Normalde iki gün geçince yaklaşıyordu ben istemesem de o istiyorduNormalde ne kadar zamanda olur?
Aranızda, iş yerinde veya sosyal hayatında bir sorun oldu mu?
Mesela benim eşim 1 hafta istemese alla alla der şaşırırım.
Ama akradaşım hafta da 1 kez birlikte oluyormuş.
Demek ki herkes farklı bu yüzden eşinizi en iyi siz bilirsiniz.
Ben inat ettim bu sefer o yaklassın banane :)Hergünmü olck kız bu iş 6 gün olmş daha yaklaşır merak etme 6 ay olmadıya panik yk sen ona yaklaş daha da olmazsa
Bize göre 6gün de fazla amaay sanki 6 ay olmus gibi konusuyosun
Bosver eninde sonunda tipis tipis gelir enistemisssss
Ama dedğim gibi dayanamaz eşim..6 gun ya 1 hafta bile degil. İnsaniz, robot muyuz ki? Yorgunluk, stres, keyifsizlik, ufak tefek rahatsizliklar... Esiniz de bir insan evladi.
Misafirden mi ama daha önce de misafirim geliyordu yatakta yaklaşıyorduMisafir varmış,sabredin gitsin soluğu yanınızda alır.
OooooUzun sure birlikte olmayan erkeklerde prostat hastaligi gozlenmistir. Ona gore dikkat edin. Esinizle birlkte olmaya calisin.
yine de az bir zaman yaa misafir de gelmis. Saat gec olmustur belki firsat kalmamistir. Ne bileyim bize her sey bahaneAma dedğim gibi dayanamaz eşim..
6gün ona göre çok çok fazla
Oldum olası yogun calısıyor zaten ama iki gün yaklaşmasa 3.gün yaklaşırdı bana
15gün müyine de az bir zaman yaa misafir de gelmis. Saat gec olmustur belki firsat kalmamistir. Ne bileyim bize her sey bahanemisafir 15 gun kalsa yapmayiz mesela. Adet oncesi sonrasi derken 15 gunu bulur bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?