- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ama o zaman bi sebebim var derim..Yarin obur gun dogurdugunda lohusalik nasil gecer, 6 gunde bu kdr paniklediysen
Sicaktandir sicaktan
Bilmiyorum tatlim tepkin abarti bence 6 hun 6 yil degil :)Ama o zaman bi sebebim var derim..
Ya hayır erkekten erkege fark vardır ama benim eşim bildim bileli iki güne üç güne bi bana dokunmak ister öpmek ister dayanamaz yatakta veya evde dolanırken..şimdi 6 gün olmuş nasıl durabiliyo diyorumNasil duruyo ne demek ya? Valla herkes mi abartiyo yoksa bende mi var bi gariplik?
Ne gibi birsey den supheleniyorsunuz?Ama dedğim gibi dayanamaz eşim..
6gün ona göre çok çok fazla
Oldum olası yogun calısıyor zaten ama iki gün yaklaşmasa 3.gün yaklaşırdı bana
Nasıl dayanıyorsunuz nasıl bir soru yahu sen düz duvara mı tırmaniyosun konu sahibi,bak hamilelik var lohusalık var hastalık var biz 2 güne bir yaparız ötesini bilmem denecek konu değil bu,adam robot mu,bide aranızda nasıl muhabbetler var öyle mastürbasyon yapmam yeminim var cevabını nasıl aldım bu muhabbet nasıl açıldı merak
O söylediklerin oldugunda bi sebebi var diyip ilişkiye girmeyiz ama ben şuan hamile miyim hayır loğusa mıyım hayır??
Cinsel isteksizliği mi başladı nedir bilmiyorumNe gibi birsey den supheleniyorsunuz?
Ya hayır erkekten erkege fark vardır ama benim eşim bildim bileli iki güne üç güne bi bana dokunmak ister öpmek ister dayanamaz yatakta veya evde dolanırken..şimdi 6 gün olmuş nasıl durabiliyo diyorum
ne bileyim valla uyumak, uzun uzun çay içmek daha cazip geliyor. İlk baslarda vajinismustum ben, tedavi oldum hemen, o zaman 2 gunde bir odevdi ayyy bikmistik15gün mü
Nasıl durabiliyorsunuz
Oncesinde erken bosalma varmiydi? EsinizdeCinsel isteksizliği mi başladı nedir bilmiyorum
Beraber olmayalı 6 gün oldu, kendi yaklaşmasını bekliyorum bakalım napcak diye..dayanamaz zannediyodum ama 6 gün olmuş sizce bu normal mi??
Erkek bukadar dayanabilir mi ki?
Yok sormucam ben inat ettim kendi bu konulara girmedikçe veya istemedikçe bişey yapmıcam ısrarcı gibi oluyoOnu ona sorman gerekmiyor mu ?
Normalde iki gün geçince yaklaşıyordu ben istemesem de o istiyordu
Şimdi yatılıya misafirim filan geldi ondan mı acaba diyorum ama yatakta yaklaşabilir sonucta
Bazı durumlarda içten içe birliktelik oranları azalıyor acaba bir sıkıntısı mı var eşinizle muhabbet ediyor musunuz psikolojik sorunlar bu durumu oluşturbiliyor.Beraber olmayalı 6 gün oldu, kendi yaklaşmasını bekliyorum bakalım napcak diye..dayanamaz zannediyodum ama 6 gün olmuş sizce bu normal mi??
Erkek bukadar dayanabilir mi ki?
o zaman ogrenemezsin ki... risk al sor benceYok sormucam ben inat ettim kendi bu konulara girmedikçe veya istemedikçe bişey yapmıcam ısrarcı gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?