Eşim bana yaklaşmıyor :(

Nasıl dayanıyorsunuz nasıl bir soru yahu sen düz duvara mı tırmaniyosun konu sahibi,bak hamilelik var lohusalık var hastalık var biz 2 güne bir yaparız ötesini bilmem denecek konu değil bu,adam robot mu,bide aranızda nasıl muhabbetler var öyle mastürbasyon yapmam yeminim var cevabını nasıl aldım bu muhabbet nasıl açıldı merak ettim
Hakkaten bi acayip.eşimde olsa bi özeli olmalı o ne öyle.

Adet döneminde de mi dayanamıyor ki normalde dayanamaz demişsiniz? Arada yoğunluk, hastalık, üzüntü vs olduğunda normal yani.

İyi de 2-3 güne bir yaklaşırmış, bu ömür boyu böyle olacak değil ki.. belki 10 yıl sonra 6 günü arayacaksınız..
Bir bayanım ama ben de böyle düşünüyorum zaman geçtikçe daha seyrekleşir..
Bizim de çok oldu, 6 değil çok daha fazla zaman geçti, mesela daha 3-4 ay öncesine kadar ciddi idrar yolu enfeksiyonu yaşıyordum. 1 ay birlikte olmadığımız oluyordu..
Ben bunu tutup ta hiç sorun etmedim.

Hava sıcak .. Psikolojiler malum ülke halinden. .Günlük telaş derken normal ya...bir günü yok ki bunun içten olan birsey ...sevginize sayginiza birsey olmasın. ..

Yine kısır gününde yapılanlar gibi bizimki şu kadar sizinki ne kadar hihihi tarzı mubabbetler için açılmış bir konu. Her cevaba ama şöyle ama böyle. :işsiz::işsiz:
Ayy yine libidosuzlar sarmış burayı :KK53:
Biz günde bir yapıyoruz,hatta son zamanlarda yarım günde bir yapıyoruz.
Çatlayın da patlayın:KK48:

ben 7-8 gün adet oluyorum.
9. ya da 10. gün ağda yaptırıyorum.
zaten 25. gün adet oluyorum.
vah zavallı kocam vahh..
hahahahha:KK70::KK70::KK70:

6 gün gayet normal is stres yoğunluk derken anlayışlı olmak lazım tabii onun haricinde aranızda problem yoksa sorun olmadığını düşünüyorum

Back
X