Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Umarım bir daha hemen böyle fevri hareket edip babanızı tartışmanızın icine sokmazsınız. Barısmanıza bende sevindim. Yuva kolay kurulmuyor bundan sonra esiniz de daha dikkatli olur. Mutluluklar size.

ben boşanacak bırsey gormedım

arkadasa cok takildim ben sen israrla hayir orda degil dedigin halde resim felan atiyor ona ne?ben olsam arkadasima aaa oylemi demekki kapatinca oraya gecmis sorun degil derdim. kimsenin boyle biseye hakki yok cok art niyetli bence.babanizi cagirmaniz gercekten gereksiz olmus belki aranizda geldikten sonra halledip uyuyacaginiz bir mevzuda is buyumuste buyumus..yalan soylemesi tabiki yanlis ama sizin sahile takik oldugunuzu biliyordur zaten dile getirmeseniz bile dediginiz gibi biryerse tahmin etmesi zor degil yani bunu.arkadaslari israr etmistir zaten kendiniz diyorsunuz gaza gelen biri hayir diyemedi iste kendinizi rahatlamaya calusiyor cok haklisin bosan gitsin denmesini duymak istiyorsunuz ama bence cok gereksiz gaza gelmissiniz sizin yerinizde olsam esimle arami duzeltir o "arkadas"la irtibatimi keserim bir dahada en ufacik sorunda baskalarini olaya dahil etmem benim fikrim bu hakkinizda hayirlisi sizinde esinizinde

Esiniz bi hata yapmis yalan soylemis evet ama konuyu uzatip bosanma kismina getiren sizsiniz. Babanizi arayip soylemeniz sacma olmus.

Konu eski arkadaşlar konu sahibiyle eşi çoktan barıştı. Mune

Barisacaklari belliymis zaten. Aklibasinda kimse böyle bir konudan ayrılmaz. Ben hala adamın neden yalan söylediğini anlamadım. Gerçekten bir kadın yokmuymus yanlarında? Babası gelene dek gitti belki kadın. Bir kadın yoksa yanında niye yalan söylüyorki adam. Çok saçma geldi eşinin yalan söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…