• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başimi acmami istiyor...

Sordum canim inanmayacaksin ama :))
Diyanet kesinlikle kocan istesede acilma olmaz diyor..
Bende kendimden taviz vermek istemiyorum ama bu oyle bir seyki esimle sanki aramizda duvar oluyo
Gecen bi arkadasa gidiyoruz esarbi baglarken gordu ne bu hal hacca mi gidiyon dedi bende keske nerde o gunler diye alaya aldim :)) ama cok yipratiyo artik beni

Öyle şey mi var, koca başını açmasını istedi günahlar hooop kocaya.

Başına silah mi dayadı adam da açana günah olmuyor?

Esim tatil planlari yapiyor. Bodruma gitcekmisz ama kapali olmazmis. Eger ben musbet otellere gidelim desem ne oyle haremlik selamlik diyo. Esinle ayri ayri duruyomussun sanki birlikte olunca cok bisey yapiyoz diyecem
Herkes acik olsam daha az bakarmis orda cok dikkat cekiyomisum
Birde hersene tatile mutlaka gider 2 sene once yine boyle bi tartismamiz oldu arkadaslariyla tatile gitti
Gece hayati alkol ne ararsan
Face de olmadik iletiler paylasmis
Yine boyle olur diye korkuyorum ben bu sekilde gitmiyecem diycrm oda ben bu sekilde hosuma gitmiyo diyecek
O zaman bize ayriliktan baska bisey dusmuyo :(( ama kizim babasindan ayrilsa yataklara duser :((

canım öncelikle ALLAH YARDIMCIN OLSUN bu içinnden çıklması çok zor bı durum sonuct sizinle evlenmıs bu sekılde ve kabullenemıyor uzuleek soyluorum ama sanırım bunları bazı seyler için zemin malzemesı olarak kullanıo bunu kabul etmeyecegınızı bıldıı için inşaatını ona göre ypacak ve sonrasında daha çok uzueceksınız bence esınız zaten acılmanızı falan ıstemıo bunu kullanıo sıze karsı eşiniz neye ıstıyorsa ona ınanabılır yada ınanmayabılır ama ALLAH ona saygı duymayı ve hoşgörüyü nasip etsin

canım öncelikle ALLAH YARDIMCIN OLSUN bu içinnden çıklması çok zor bı durum sonuct sizinle evlenmıs bu sekılde ve kabullenemıyor uzuleek soyluorum ama sanırım bunları bazı seyler için zemin malzemesı olarak kullanıo bunu kabul etmeyecegınızı bıldıı için inşaatını ona göre ypacak ve sonrasında daha çok uzueceksınız bence esınız zaten acılmanızı falan ıstemıo bunu kullanıo sıze karsı eşiniz neye ıstıyorsa ona ınanabılır yada ınanmayabılır ama ALLAH ona saygı duymayı ve hoşgörüyü nasip etsin

olabilir..

sizinle başka sorunları vardır belki ayrılmayı düşünüyordur da bunu kullanıyordur ..ee sizin de açmayacağınızdan emindir sorun çıkartmaya çalışıyordur..

yıldırma politikası da denebilir bu duruma..

siz daha iyi bilirsiniz eşiniz evlendiğinizde sizi böyle kabul ederken yıllar sonra neden bunu sorun yapsın ki?

Altında başka şeyler olabilir.

Sordum canim inanmayacaksin ama :))
Diyanet kesinlikle kocan istesede acilma olmaz diyor..
Bende kendimden taviz vermek istemiyorum ama bu oyle bir seyki esimle sanki aramizda duvar oluyo
Gecen bi arkadasa gidiyoruz esarbi baglarken gordu ne bu hal hacca mi gidiyon dedi bende keske nerde o gunler diye alaya aldim :)) ama cok yipratiyo artik beni

inanırım canım neden inanmayım, ki cevapda şaşırtmadı tersini söylese şaşırırdım ;) arkadaşın ne dediğine takılma onane kime ne , diyanette soruna cevap vermiş gerisi artık seni ilgilendirir , karar senin ,, bugünün yarını ahiretinide düşünüyorsundur eminim ,söylenecek bişi kalmadı bence

Bir arkadaşım geldi aklıma..

Kapalı değildi açıktı zaten ama eşi son zamanlarda dekolte giyinmesini istemeye başlamıştı..
Mini etek giyeceksin, göbeğin açıkta kalacak saçlarını sapsarıya boyatacaksın gibi arkadaşımla örtüşmeyen şeyler istemeye başlamıştı..

Eee arkadaşım da bu kadarını yapamam açığım ama bu derece dekolte bana göre değil deyip reddediyordu..zamanla kavgaları arttı bu sebepten..

uzun bir süre ayrı yaşadılar..sonra koptuk görüşmedik..tekrar barışmışlar..

bilemiyorum bazı erkekler böyle oluyor anlamsız bir şekilde.

Son düzenleme:

Ne gibi seylerin zemin malzemesi anlamadim
Neden bunu kullansin
Eger bosanmak isterse benim ona yalvarmayacagimi bilir hatta o derse bu yuku uzerimden almis olur
Bazen bosanabiliriz diyorum ben oyle bisey istemem diyo
Bazende bizim keyfimiz den once cocugumuz once gelir onu dusunmeliyiz diyo
Bosansam bu sefer kizim 2 zit kutup arasinda bocalar mi diye dusunmeden edemiyorum

Neden bunu kullansin
Eger bosanmak isterse benim ona yalvarmayacagimi bilir hatta o derse bu yuku uzerimden almis olur
Bosansam bu sefer kizim 2 zit kutup arasinda bocalar mi diye dusunmeden edemiyorum

o zaman açmayacaksın ve bekleyeceksin canım..

Çocuğu düşünmeden bu sebepten boşanmaya kadar götürürse kendi bilir artık..

herkes gereken cevabı çok güzel vermiş. üstelik,'şeytan eşinizn ağzndan konuşuyor' yorumuna tamamen katılıyorum..mevlam yardımcınız olsun... onca ayet varken örtünmemizle ilgili,eşinz neye göre hareket ediyor..duacınızım...:45:

herkes gereken cevabı çok güzel vermiş. üstelik,'şeytan eşinizn ağzndan konuşuyor' yorumuna tamamen katılıyorum..mevlam yardımcınız olsun... onca ayet varken örtünmemizle ilgili,eşinz neye göre hareket ediyor..duacınızım...:45:

Evet katiliyorum o kadar cani gonulden yazdiniz ve beni rahatlattiniz ki hepinizden Allah razi olsun nolur bana ve esime dua edin cok ihtiyacim var :(

Rabbim evliliğin devam etmesini dilerse her şey öyle güzel yoluna girer ki kimse anlamaz ne olduğunu. yeter ki hidayet versin...bol bol dua edin.en güzeli büyüklernzle istişaredir.çok da arkadaş ortamlarında dillendirmeyin derim.nacizane fikrimdir. çnkü taraf tutarak konuşan arkadaşlar sizi daha da çıkmaza sürükleyebilir.her şey çok güzel olacak inşallah

sui zanda bulunmayı asla istemem .. görmediğim duymadığım hatta tanımadığım kişiler hakkında böyle yorum yaparak kimsenin günahını da almak istemem ama ... ama ister şeytan dürttü deyin isterse başka bir şey...

geçen sene burada bir kadın.. eşinin sürekli kendisini yanına yakıştıramadığını söyleyip duruyordu.. hatta kadın yıllarca fedakarlık edip eşinin okulunu bitirmesini sağlamış .. ama gel gör ki o kadar fedakarlık eden kadını eşi iş yemeğine götürmüyor .. gerekçe sen türbanlısın, ortamdan rahatsız olursun falan filan ... kadın burda ne yapsam ne etsem diye dert yandı.. sonra adamın foyası ortaya çıktı.. iş yerindekiler adamın eşini hiç görmediklerinden adamı bekar sanıyormuş... hatta iş yerinden bir bayanla epey yakınlaşmışlar ve iş yemeğine de o kadınla gidecekmiş ... adamın aldattığı ortaya çıktı kadın önce boşanacam dedi sonra ne olduysa eşim çocuklarım dedi ve konusunu da kapattı...

senin hikayenle o kadar çok ortak nokta var ki dikkatli ol derim.. insanoğlu çiğ süt emmiş ....

baş açmanın günahı ne kadardır, kimedir, ilgili ayetler nedir ne değildir bilemem de baş örtüsünün de dışına taşan bir uyum sorununuz var anladığım kadarıyla. Her ikiniz de birbirinizin sürdüğü hayattan hoşnut değilsiniz, yani farklılıklarınıza toleransınız yok. (Siz de onun hayatı için "ne ararsan var" diyorsunuz, oruç tutmamasına üzülüyorsunuz. Aslında siz nasıl başınızı açmak zorunda değilseniz, o da sizden farklı türde bir Müslüman olabilir, ya da inanmayabilir vs vs...)

Farklılıklarınızla bir arada (aynı evde, aynı ailede) var olabiliyor musunuz, esas soru bu bence.

İkiniz için de çok kolay olur diyemeyeceğim ama ikinizin de birbirinizi değiştirmeyi umduğu ve başarısızlığa ve hayal kırıklığına uğradığı bir hayattan daha güzel olur diye tahmin ediyorum...

Zorla güzellik olmayacağını, bu meselenin sizin bedeniniz, sizin kararınız ve sizin vicdanınızla ilgili olduğunu söyleyin... Ama siz de onun tercihlerine aynı saygıyı gösterin ki samimi olsun bu beyanatınız.

Neden bunu kullansin

bılmem kı benn anlattıklarınızdan bunu cıkarım sankı ılerde daha farklı seyler çıkaracak bosanmak için kendıne ön koşul hazırlayacak belkı siz yalvarmıycaksınız tabı belkı ama o kendınce haklı olcak ve bı kadını sırf kapalı dıye yuzustu bırakmamış olacak ama siz eşinizi tanıyosunuz sonucta 7 yıldır berabersınız zamanınsda sevmıssınız bırbırınızı kı cocukyapmıssınız kendınce sizi haksız konuma dusurmek ısteyebılır bu sadece bı fıkır

sui zanda bulunmayı asla istemem .. görmediğim duymadığım hatta tanımadığım kişiler hakkında böyle yorum yaparak kimsenin günahını da almak istemem ama ... ama ister şeytan dürttü deyin isterse başka bir şey...

geçen sene burada bir kadın.. eşinin sürekli kendisini yanına yakıştıramadığını söyleyip duruyordu.. hatta kadın yıllarca fedakarlık edip eşinin okulunu bitirmesini sağlamış .. ama gel gör ki o kadar fedakarlık eden kadını eşi iş yemeğine götürmüyor .. gerekçe sen türbanlısın, ortamdan rahatsız olursun falan filan ... kadın burda ne yapsam ne etsem diye dert yandı.. sonra adamın foyası ortaya çıktı.. iş yerindekiler adamın eşini hiç görmediklerinden adamı bekar sanıyormuş... hatta iş yerinden bir bayanla epey yakınlaşmışlar ve iş yemeğine de o kadınla gidecekmiş ... adamın aldattığı ortaya çıktı kadın önce boşanacam dedi sonra ne olduysa eşim çocuklarım dedi ve konusunu da kapattı...

senin hikayenle o kadar çok ortak nokta var ki dikkatli ol derim.. insanoğlu çiğ süt emmiş ....

Aynen canim esimin yalniz tatil yapmak o ortamlarda bulunmak daha cok isine geliyo bana o ortalarda sen abest kacarsin diyo ne diyecek sensiz daha rahatim mi dicek

Seytan bazen ac basini goster ona gununu diyo :((

Soru: Kadın, hangi hallerde kocasına karşı gelebilir?
Cevap: Erkek, hanımından dinimizin yasak kıldığı bir şeyi, meselâ başını açmasını, kendisiyle birlikte içki içmesini, erkek arkadaşlarıyla el sıkışmasını ve buna benzer şeyleri isterse kadın ona karşı koyabilir.
​..

baş açmanın günahı ne kadardır, kimedir, ilgili ayetler nedir ne değildir bilemem de baş örtüsünün de dışına taşan bir uyum sorununuz var anladığım kadarıyla. Her ikiniz de birbirinizin sürdüğü hayattan hoşnut değilsiniz, yani farklılıklarınıza toleransınız yok. (Siz de onun hayatı için "ne ararsan var" diyorsunuz, oruç tutmamasına üzülüyorsunuz. Aslında siz nasıl başınızı açmak zorunda değilseniz, o da sizden farklı türde bir Müslüman olabilir, ya da inanmayabilir vs vs...)

Farklılıklarınızla bir arada (aynı evde, aynı ailede) var olabiliyor musunuz, esas soru bu bence.

İkiniz için de çok kolay olur diyemeyeceğim ama ikinizin de birbirinizi değiştirmeyi umduğu ve başarısızlığa ve hayal kırıklığına uğradığı bir hayattan daha güzel olur diye tahmin ediyorum...

Zorla güzellik olmayacağını, bu meselenin sizin bedeniniz, sizin kararınız ve sizin vicdanınızla ilgili olduğunu söyleyin... Ama siz de onun tercihlerine aynı saygıyı gösterin ki samimi olsun bu beyanatınız.

Yuzde yuz katiliyorum sana canim
ama saygi gostermek konusunda ona hicbirsy demiyorum hergun oruclu halde ona yemek hazirliyorum bunu kim yapar kim ister
Benim kaldiramadigim nokta yillarca neden sakladin ben boyle oldugunu bilsem evlenmezdim

bu erkekler iyice şaşırdı arkadaş yahu
eşlerine bi açıl demedikleri kalmıştı:47:
açık kapalı ister kapalı açık ister bu ne ya:47:

Ne saçma ya benim başım açık ama tesettürlü kadınları her ortama yakıştırıyorum. Benim bi akrabamda her türlü ayak var bar pavyon görsen melek sanırsın ama eşi kapalıydı evlendiğinde kıza az çetirmedi çok ki nerde nasıl giyinmesini bilen kültürlü bi hanımdı eşi en sonunda açıldı ama aynı tas aynı hamam hala devam ediyo yine bütün pisliklere devam. Bence kimse için kendinizden ödün vermeyin

Back
X