• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim başimi acmami istiyor...

Aynen canim esimin yalniz tatil yapmak o ortamlarda bulunmak daha cok isine geliyo bana o ortalarda sen abest kacarsin diyo ne diyecek sensiz daha rahatim mi dicek

Seytan bazen ac basini goster ona gununu diyo :((

canım sen şeytana uyma uyarsan kaybeden sen olursun:18:dua et ekonomik özgürlüğünde varmış hiçbir konuda anlaşamadığın adamla ömür zor geçer elbetteki karar senin kararın ama öncelikli olan RABBİMİİN EMRİ annen,baban,eşin vs kim olursa olsun ahirette seni kurtaramayacaklar eğer başını açarsan.....hakkında hayırlısı olsun umarım eşin düzelir....rabbim yardımcın olsun...ayrıca ayrılırsam kızım ikilemde kalır demişin siz evliykende ikilemde kalacak zaten çocuk çünkü eşinle senin anladığım kadar pek ortak noktanız yok özellikle de dini açıdan....

Ne saçma ya benim başım açık ama tesettürlü kadınları her ortama yakıştırıyorum. Benim bi akrabamda her türlü ayak var bar pavyon görsen melek sanırsın ama eşi kapalıydı evlendiğinde kıza az çetirmedi çok ki nerde nasıl giyinmesini bilen kültürlü bi hanımdı eşi en sonunda açıldı ama aynı tas aynı hamam hala devam ediyo yine bütün pisliklere devam. Bence kimse için kendinizden ödün vermeyin

hay ağzına sağlık yaa:46:

Şeytan eşiniZin agZından falan konusmuyo endişelenmeyin (bu yorum bana cok komik ve saçma geldi oZellikle alıntı yapmak istedim) ben empati kurmaya calışıyorum ben açıgım ve benim eşim kapanmamı istese asla kabul etmezdim bu yuzden sizi anlıyorum ayrıca eşiniz memnun olsun diye açılsanız o vicdan azabı bile sizi cok yorar bence zamana bırakın kapalı olupda cok şık olan bayanlar var eminim sizde onlardan birisiniz.eşiniz sadece haşema konusunda haklı evet mayodan bikiniden daha cok dikkat cekiyor bu dogru ama bununda cozumu var tatilinizi islami donatılmış ozel havuzu olan villalarda yapabilirsiniz boylece ister haşema ister bikini isterseniz çıplak bile girebilirsiniz havuza.bence zAmana bırakın ve bu talebin altındaki gerçek sebep konusunda eşin
Zin size açılmasını bekleyin mutlaka bi ortak yol bulunur

sui zanda bulunmayı asla istemem .. görmediğim duymadığım hatta tanımadığım kişiler hakkında böyle yorum yaparak kimsenin günahını da almak istemem ama ... ama ister şeytan dürttü deyin isterse başka bir şey...

geçen sene burada bir kadın.. eşinin sürekli kendisini yanına yakıştıramadığını söyleyip duruyordu.. hatta kadın yıllarca fedakarlık edip eşinin okulunu bitirmesini sağlamış .. ama gel gör ki o kadar fedakarlık eden kadını eşi iş yemeğine götürmüyor .. gerekçe sen türbanlısın, ortamdan rahatsız olursun falan filan ... kadın burda ne yapsam ne etsem diye dert yandı.. sonra adamın foyası ortaya çıktı.. iş yerindekiler adamın eşini hiç görmediklerinden adamı bekar sanıyormuş... hatta iş yerinden bir bayanla epey yakınlaşmışlar ve iş yemeğine de o kadınla gidecekmiş ... adamın aldattığı ortaya çıktı kadın önce boşanacam dedi sonra ne olduysa eşim çocuklarım dedi ve konusunu da kapattı...

senin hikayenle o kadar çok ortak nokta var ki dikkatli ol derim.. insanoğlu çiğ süt emmiş ....
o konuyu ben de hatırlıyorum inan ilk aklıma gelen o oldu. ama yine de kapalı bi şekilde görüp beğenen evlenen erkeklerin daha sonra açıl baskısını anlamak güç.ben açık bi kadınım şu an eşim beni baskı ile kapatmaya kalksa karşı çıkarım çünkü ben bunu kendi isteğimle istediğim zaman Rabbim için yapmalıyım eşim için değil eğer sizinde açılma isteğiniz yoksa eşiniz için bunu yapmayın ama bu konu üzerinde konuşun bence neden birden bire böyle bişey istemeye başladı.

Hoş olmayacak söylediklerim belki, ama hassasım bu konuda.
Sizi anlamadığımı düşüneceksiniz muhtemelen.

Duruşunuzu dik bulmadım.
Ne gözyaşları döküldü o örtü uğruna, toplansa sel olur.
Tesettürü ruhunuza yedirmiş olsaydınız sırf kocanız istiyor diye açmazdınız.
"Şeytan diyor aç görsün gözünü" gibi bir cümle kurmazdınız yapmayacak olsanız bile.
Önce siz benimseyeceksiniz örtünüzü.
Benimsemezseniz, dik durmazsanız baskısı artar,çünkü istediğini yaptırıyor.
Bir sonraki açma daha kolay gelir, sonraki daha kolay.

Şöyle örnek vereyim, öss'ye girdiğim ilk yıl ağlayarak girdim sınava, başımı açmak ağır gelmişti.
Ikinci yıl, arada hiç açmamış olmama rağmen hafif buruklukla atlattım.
Ne kadar acı bir şey anlatamam, keşke ağlamaktan içim dışına çıksaydı, o burukluk daha çok yaktı benim canımı.
Alışırsınız ve bir bakmışsınız artık hiç zor gelmiyor, örtüyü çıkarmışsınız.

O yüzden alın önleminizi.
Kesin kararlarınızı alın.
Eşiniz için de çok dua edin.
Rabbim gönlüne aşkını versin, ömrünü yoluna adasın, kalbinin mührü açılsın...

Hoş olmayacak söylediklerim belki, ama hassasım bu konuda.
Sizi anlamadığımı düşüneceksiniz muhtemelen.

Duruşunuzu dik bulmadım.
Ne gözyaşları döküldü o örtü uğruna, toplansa sel olur.
Tesettürü ruhunuza yedirmiş olsaydınız sırf kocanız istiyor diye açmazdınız.
"Şeytan diyor aç görsün gözünü" gibi bir cümle kurmazdınız yapmayacak olsanız bile.
Önce siz benimseyeceksiniz örtünüzü.
Benimsemezseniz, dik durmazsanız baskısı artar,çünkü istediğini yaptırıyor.
Bir sonraki açma daha kolay gelir, sonraki daha kolay.

Şöyle örnek vereyim, öss'ye girdiğim ilk yıl ağlayarak girdim sınava, başımı açmak ağır gelmişti.
Ikinci yıl, arada hiç açmamış olmama rağmen hafif buruklukla atlattım.
Ne kadar acı bir şey anlatamam, keşke ağlamaktan içim dışına çıksaydı, o burukluk daha çok yaktı benim canımı.
Alışırsınız ve bir bakmışsınız artık hiç zor gelmiyor, örtüyü çıkarmışsınız.

O yüzden alın önleminizi.
Kesin kararlarınızı alın.
Eşiniz için de çok dua edin.
Rabbim gönlüne aşkını versin, ömrünü yoluna adasın, kalbinin mührü açılsın...

dilinize sağlık aynen katılıyorum:46::46:

Aynen canim esimin yalniz tatil yapmak o ortamlarda bulunmak daha cok isine geliyo bana o ortalarda sen abest kacarsin diyo ne diyecek sensiz daha rahatim mi dicek

Seytan bazen ac basini goster ona gununu diyo :((

bu konuyu tartışmaya açmış olmanız bile aklınızda bi soru işareti olduğunun bir göstergesi. yoksa neden insanlara danışasınız ki. bu konu söz konusu bile olamaz deyip kestirip atardınız. Ayrıca o ses de şeytandan değil bence bilinç altınızdan geliyor. İçinizden ne geliyorsa kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın.

eşim beni tanıdığında kapalıydım ben.. eşimin arkadaş ortamı rahat insanlardı.. arkadaşlarının sevgilileri nişanlıları eşleri açıktı.. bana bi gün dedi ki, açılsan nasıl olur.. nie dedim.. hani yabancılık çekmezsin, onlara ayak uydurman daha kolay olur gibi bişey söledi.. kalktım masadan.. gidiyorum.. nereye dedi.. yok dedim bu böle olmaz...sen daha şimdiden böyle bi konuda bana müdahale edersen bu işin sonu gelmez.. ben beni böyle kabul eden, saygı duyan biri ile hayatımı birleştirmek isterim.. kimsenin hayatına ayak uydurmaya ihtiyacım yok benim dedim. çok şaşırdı..benden böyle bi tepki beklemiodu.. tmm dedi oturttu beni.. bi daha bu konu hakkında ağzımdan tek bi laf çıkarsa ayrıl benden dedi.. ama öyle içten öyle samimi söyledi ki bunu, tmm dedim bu bu konuda bundan sonra bana tek kelime etmez :) evlendik 5 yıl oldu.. geçen sene umreye gitti.. en kısa zamanda beraber gideceğiz inş.. bazen konu açılınca hatırlıo musun sen bana nişanlıyken ne demiştin diorum, yoo hatırlamıorum die saf ayağına yatıo.. allah senin eşine de hidayet versin.. ama o ortamda aç, diğer ortamda kapa olmaz böyle.. allah için kapandıysan, sonuna kadar arkasında dur

Böyle biri olduğunu bilseydim evlenmezdim diyorsunuz da hiç fark etmemiş olamazsınız.
Iki saatte bile az çok anlaşılır adamın nasıl biri olduğu.

Bence tesettürlü bir kadının evleneceği adamda arayacağı ilk şey namaz kılıp kılmaması olmalı.
Namaz kılıyorsa büyük ihtimalle yaşam tarzları uyuyordur.

Siz muhtemelen birçok şeyi fark ettiniz ve üstesinden geliriz diye düşündünüz.

Böyle biri olduğunu bilseydim evlenmezdim diyorsunuz da hiç fark etmemiş olamazsınız.
Iki saatte bile az çok anlaşılır adamın nasıl biri olduğu.

Bence tesettürlü bir kadının evleneceği adamda arayacağı ilk şey namaz kılıp kılmaması olmalı.
Namaz kılıyorsa büyük ihtimalle yaşam tarzları uyuyordur.

Siz muhtemelen birçok şeyi fark ettiniz ve üstesinden geliriz diye düşündünüz.

aynen böyle düşünüyorum analiz etmesini iyi bilirseniz o kadar rol yapmış olamaz

Ben kapalı değilim, kapanmakta hiç aklıma gelen veya düşündüğüm birşey değil.

Ancak Allah için kapanan baş, eş için açılmaz.

Kusura bakma da sizin eşiniz gibilere "biti kanlanmış" derler. Ne kadar ayıp birşey, başını aç demek.

Allah ın rızası eşin rızasından üstün olduğundan ona göre davranmalısın . Hanımlar eşlerinin rızasıyla cennete gireceklerdir ancak ! Kocanın rızası için, ona şirin gözükmek için şer olan şeyleride yaparsan ahirette kocan seni kurtaramaz. ödün vermeyin

Eşiniz size içki konusunda yobaz diyerek hakaret ederken,
böyle bir davranışı sergileyerek asıl yobazın kendisi olduğunun
farkına varamamış... kapanıp kapanmamak kişinin kendisinin
bileceği iştir, kimse zorbalıkta bulunamaz. Bulunmamalı da zaten.
:50:

Son düzenleme:
Kusura bskmayin ben anlamadim gece hayati alkol yazmissiniz.. nasil oldu da esinizi secebildiniz.. hayatini oyle devam ettiren biri ustelik size bu baskıları yapmaya baslamis. Allah islah etsin ama sakin kabul etmeyin. Bununla ilgili olaylar duymuştum kadinin fendi yeniyor inanin. Belki sizden uzaklastigi bi donem bile olur ama olursa daha aklu basinda yaklasir.

Herkese merhaba
Esimle 7 yil flort ederek evlendik 3 yasinda bir kizim var
Tanistigimizdan beri kapaliyim ama esim suan beni bu sekilde begenmedigini
Bazi ortamlarda benim olamayacami soyluyor
Kendime guvenen biriyim kapalida herseyi yapabiliyorum hayatimda bir engel taskil etmiyor
Esim o kadar baski yapti ki artik bazi ortamlarda basimi actim
Ogretmenim ,esimde bunu kullaniyor zaten okulda aciyosun diye
Son tartismamizda tatile gideceksek hasemayla gelme ben oyle birisini yanimda istemiyorum daha cok dikkat cekiyor dedi
Kabullenemiyorum ama cok eziyo beni sabrim kalmadi

İlginç.seni öyle beğenmiş almış okulda da açmayabilirsin kıyafet yönetmeliği değişti kapalı geliyor bizim okuldakiler sen niye açıyosun?adamın aklı başka yerlere mi kaymış acabaaa

yeni kapandım sayılır ekim 6 da tam bir yıl olacak.. öyle böyle değil siyah ferace giyiyorum.. siyah eşarp örtüyoorum çoğu zaman.. ki açıktım hatta gençlikte çok açık...
eşim kapanmamı istedi.. bende istiyordum ama sırf o istiyor diye zıtlaştım belki.. olmadı yapamadım sonra en dar anlarımdan birinde.. belki boşanmak üzereydik.. RABBİM koştu imdadıma kimse için değil kendim için kapandım eşim de kapan demişti ama kendim için yaptım.l..
nasıl mutluyum anlatamam.. eşimmi kapandığımı gördüğü gün şükür namazı kıldı defalarca ve benim siyahlar içindeki halimle gurur duyduğunu söylüyor her seferinde bana aitsin beni daha değerli kılan bişey varmı diyor.. .. düzeldik sebep bu olmadı.. ben düzeldim o düzeldi.. şükür herşeyi anlatıyoruz.. ama bir yerden tutundum kapanmama vesileymiş diyorum bu olaylar..
sizde anlamadığım şu.. eşin zaten dinden bi habermiş.. olabilir.. benim babamda alkol alır falan.. ama seni bu şekilde beğenmişken neden değiştirmek.. sende bi kaç kez açtım diyorsun ne kötü.. ne kadar zorda kalmışsın.. huzurun evin ailen belki.. herşeyi düşünerek yapmışsındır eminim.. evde huzursuzluk ne demektir bilirim.. ama şunu bil.. sen başını açsan bikini giymneni isteyecek alkol al diyecek ve dahası dahası dahası..
bunları yapanlara kızmıyorum haddim değil asla herkesin yaşayısı farklı ama bir erkeğin bunu zorla yaptırmasına kızıyorum .. kendine ait bir güzelliği niye herkese göstermek isterki.. niye kendine özel olsun istemez..
sen ona özel olmak istiyorken nasıl seni başkalarının beğenisine sunmak ister..
sakın yapma.. sakın.. isteyeceği sadece bu olsa belki yap derdim bilmiyorum ama inan istekleri bitmeyecek.. eşin kafasında başka şeyler kuruyor sanki.. sen zarar göreceksin önceki sorunlarınada bakınca siz farklısınız zaten.. ama inşallahh rabbim hidayet verir eşinize ve unutmayın ki MEZARDA EŞİNİZDE OLMAYACAK ALLAH LA KARŞI KARŞIYA KALACAKSINIZ

Merhaba canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap mesleki açıdanda bi açlııp bi kapanmakta kötü yanii..türkiye bu sorunu bi aşsa artık çok güzel olucak...ama eşinin din duyguları bayağı zayıf sanırım...yazık yaa..

yeni kapandım sayılır ekim 6 da tam bir yıl olacak.. öyle böyle değil siyah ferace giyiyorum.. Siyah eşarp örtüyoorum çoğu zaman.. Ki açıktım hatta gençlikte çok açık...
Eşim kapanmamı istedi.. Bende istiyordum ama sırf o istiyor diye zıtlaştım belki.. Olmadı yapamadım sonra en dar anlarımdan birinde.. Belki boşanmak üzereydik.. Rabbim koştu imdadıma kimse için değil kendim için kapandım eşim de kapan demişti ama kendim için yaptım.l..
Nasıl mutluyum anlatamam.. Eşimmi kapandığımı gördüğü gün şükür namazı kıldı defalarca ve benim siyahlar içindeki halimle gurur duyduğunu söylüyor her seferinde bana aitsin beni daha değerli kılan bişey varmı diyor.. .. Düzeldik sebep bu olmadı.. Ben düzeldim o düzeldi.. şükür herşeyi anlatıyoruz.. Ama bir yerden tutundum kapanmama vesileymiş diyorum bu olaylar..
Sizde anlamadığım şu.. Eşin zaten dinden bi habermiş.. Olabilir.. Benim babamda alkol alır falan.. Ama seni bu şekilde beğenmişken neden değiştirmek.. Sende bi kaç kez açtım diyorsun ne kötü.. Ne kadar zorda kalmışsın.. Huzurun evin ailen belki.. Herşeyi düşünerek yapmışsındır eminim.. Evde huzursuzluk ne demektir bilirim.. Ama şunu bil.. Sen başını açsan bikini giymneni isteyecek alkol al diyecek ve dahası dahası dahası..
Bunları yapanlara kızmıyorum haddim değil asla herkesin yaşayısı farklı ama bir erkeğin bunu zorla yaptırmasına kızıyorum .. Kendine ait bir güzelliği niye herkese göstermek isterki.. Niye kendine özel olsun istemez..
Sen ona özel olmak istiyorken nasıl seni başkalarının beğenisine sunmak ister..
Sakın yapma.. Sakın.. Isteyeceği sadece bu olsa belki yap derdim bilmiyorum ama inan istekleri bitmeyecek.. Eşin kafasında başka şeyler kuruyor sanki.. Sen zarar göreceksin önceki sorunlarınada bakınca siz farklısınız zaten.. Ama inşallahh rabbim hidayet verir eşinize ve unutmayın ki mezarda eşinizde olmayacak allah la karşı karşıya kalacaksınız

bu erkekler eşlerini sergilemeye ne kadar meraklılar başka erkeklerin gözü önünde erkeğim diye geziyolar iştee...

bu erkekler eşlerini sergilemeye ne kadar meraklılar başka erkeklerin gözü önünde erkeğim diye geziyolar iştee...

Pardon ama ne demek istediğinizi anlayamadım, saçın açık olması demek, kendini sergilemek demek mi?

Benim saçlarım açık, eşimde erkek............................

Lütfen konuşurken biraz sözlerinizin nereye gittiğini bilerek konuşun.

Konu sahibi arkadaşım, sende Allah rızası için kapanmışsın, eşin için kararından dönme derim.

Zira seni bu şekilde beğenmiş ve seninle evlenmiş.

Eşin sana alkol kullanmıyorum diye yalan söylemiş ama sen ona ileride açılırım diye yalan söylememişsin burada hatalı birisi varsa oda eşiniz.

sonradan kapanan biri olarak yazıyorum eşimde zorlamıştı ama kendim istediğim için kapandım çok huzurluyum ben yaklaşık 4 aydır kapalıyım ve kim ne derse desin açılmadım açılmam da . sizde 7 yıldır kapalıymışsınız bence açılarsanız eşinizin zoruyla iç huzurunuzu kaybedersiniz. ve hepimiz kapalıysak allah için kapanlıyız kuranı kerimde yeri olduğu için kapalıyız . bu arada allah eşinizi ıslah etsiz sizinde allah yardımcınız olsun

Back
X