Eşim başka birisinden hoslaniyor

White leon 20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
43
13
3
38
Arkadaslar merhaba,ywni doğum yaptım 5 aylık bebeğim var,sorun eşim yakın iş arkadaşının karısından hoşlandığını dusunuyirum sürekli onlardan bahsediyor kadinla karşılaştık tanıştık ,eşim bi değişik oldu beğendiğini hissediyorum heyecanlanıyor sanki davranışları değişiyor 2 kere oldu bayandan yana birşey yok ama yakın arkadaşı üstelik yemeğe davet edelim dedi .yeni doğum yaptım kile aldım kendimi kötü hissediyorum güzel bulmuyorum şuanda ne yapacağımı şaşırdım birde kadinla arkadaş mı olacagim

Özgüveniniz sıfır bile değil sizin eksilerde resmen.
Kilo alıp vermenizle sizin değeriniz değişiyor mu?
Benim bildiğim evlilikler manevi bağlarla olur.
Boy,pos,kaş,göz endam aranızda ki ilişkiyi bu kadar etkiliyorsa zaten sakat o ilişki.

Yav doğumda ve sonrasında hemen hemen herkesin bir inişi oluyor. Insaniz yani. Kolay mi ? Doğum yapmissin. Elbette vucud kendini toparlamasi için zamana ihtiyacı olacak. Esinin çapkınlıkları=senin kilon.. sen de çok saçma degil midir ?

Ayni konuyu niye actiniz bilmiyorum ama gorusmek yada evinizde yemege kabul etmek mecburiyetiniz yok.esim baskasindan hoslaniyor diyebiliyorsaniz bu varsayim olamaz.ya bole birsey vardir yada yoktur.ya goz yumarsiniz ya yummazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…