Eşim başka kadın görünce

Evet güzel kadınlara zaafı var
Sen çirkin misin? bakımsız mısın? Eşinin Tipini kariyerini merak ettim açıkcası? Brad Pitt gibi yakışıklı Elon Musk gibi Zengin mi? Erkek leri biz şımartıyoruz o kadar yüceltiyoruz ki sonra bizleri küçük görüyorlar. Eşin Çok iyi mok olaydı Angelina Jolie ile flört olurdu 🤣🤣🤣

Var öyle erkekler. Kadın yanından geçerken sanki eşi değilmişsiniz gibi davranıyordur kesin. Egosu fazla şişmiş biraz indirilmeye ihtiyacı var. Gün içinde ona Brad Pitt olmadığını hatırlatın
Aslında özgüven eksikliği var eşimde , 2 saat morali bozuk oluyor sanki yanımda neden sen varsın der gibi davranıyor ,güzel kadınım çirkin değilim kendimi övmek için söylemiyorum ama bu davranışını anlayamıyorum

Demek ki göz çapkınlığı var.
Benim eşimin de var da oradan biliyorum.
Güzel ya da ilgi çekici birini görünce bakıyor.
Baktığını bildiğimi de biliyor senelerdir.
İnşallah baktıklarının sevgilisi ya da kocası da bana bakıyordur diyorum ne diyeyim. 🙈
Anlayana..

Demek ki göz çapkınlığı var.
Benim eşimin de var da oradan biliyorum.
Güzel ya da ilgi çekici birini görünce bakıyor.
Baktığını bildiğimi de biliyor senelerdir.
İnşallah baktıklarının sevgilisi ya da kocası da bana bakıyordur diyorum ne diyeyim. 🙈
Anlayana..
Var evet göz çapkınlığı , bende kaç kez kızdım bakma elaleme diye, bakmıyorum diye yemin ediyor, halbuki bakıyor farkında mı değil ki acaba

Var evet göz çapkınlığı , bende kaç kez kızdım bakma elaleme diye, bakmıyorum diye yemin ediyor, halbuki bakıyor farkında mı değil ki acaba
Her erkek aynı.
Bende bazen bakarken bana yakalandığında 'kolay gelsin' derim.
O da ne oldu ki der.
Cem Yılmaz'ın 'hangi don?' repliğindeki gibi aynı işte.😒

Pişmanlık yaşıyor olabilir mi,kusura bakmayın sormak istemezdim ama🙈
Bilmiyorum ki bende size soruyorum, normalde beni ve çocuklarını sevdiğini söylüyor ama insanoğlu nankör elde edince değeri kalmıyor bazı şeylerin , kadın düşkünlüğü var telefonunda dansçı kızları filan izliyor geçmişten görüyorum

Aslında özgüven eksikliği var eşimde , 2 saat morali bozuk oluyor sanki yanımda neden sen varsın der gibi davranıyor ,güzel kadınım çirkin değilim kendimi övmek için söylemiyorum ama bu davranışını anlayamıyorum
İşte daha fazlasında gözü vardır. Bakın bu öz güven eksikliği olan erken var ya, benim gözümde en tehlikelisi. Öyle bir sevgilim olmuştu sayesinde öğrenmiş oldum.

Adamla çok efendi, iyi yetişmiş, sessiz sakin diye arkadaşların israriyla tanışmayı kabul ettim. Başlarda çok güzel gidiyordu ama sonradan anladım ki adam sadık olduğu için değil, başkalarıyla bir şeyler yaşayamayacak kadar çekingen, öz güvensiz olduğu için sadık görünüyor. İşten eve evden işe hanım evladı diyordum.

Sonra bir gün facebookta yakaladım. Arkadaşıyla tatile gitmişti orada alkol almayacağım sözünü çiğnedigi için kavga etmiştik. Bir şekilde affetmistim, sonra tekrar tatile gitmek istediğini söyledi playboy kılıklı arkadaşıyla. Olmaz deyince kavga ettik ayrıldım. Şifresini değiştirmiş ama cihazlardan çıkış yapmamış embesil. O çocukla tüm messenger konuşmalarını okudum. Birbirlerine yunan adalarına gelen kadınların fotolarini atıyorlar. Offf şunlara bak, oyşşş mutlaka gidelim bilmem ne.. ağzının suyu akıyor. Bir taraftan da bana sms atıyor sensiz bir hiçim diye. Mesela instagramda da Victoria's secret kızlarıni takip ettiğini görmüştüm. Aç köpek gibi hepsini takip etmiş yere bakan yürek yakan.

Eşiniz de böyle bir profil gibi geldi bana. Dediğim gibi egosunu indirin. Eleştirin gün içinde ne olduğunu anlasın ve sizin gibi bir kadınla olduğu için yatıp kalkıp haline şükretsin

Tabiki yok eşimde böyle bir şey. Parçalarım onu. Aaa seninkide seni mi deniyo :skandal:

Abaza sanırım. Benim de çok çok begendigim kadınlar var tek tük. Mesela yaşı ne olursa olsun charlize theron. Filmini vs izlerken hayran hayran bakıyorum cani filmini saymayın. O da onun ustalığı. Ama her makyajlı, alımlı kadına bakmak da ne bileyim...

En tehlikeli erkek tiplerinden biri özgüvensiz erkektir. Eşiniz kendi kapasitesinin farkında ve asla o kadar güzel bir kadınla birlikte olamayacağını biliyor. Hatta siz bile fazlasınız belki ona. Kendi ezikliğinin acısını böyle çıkartıyor işte

Nedense karısı bebek gibi olan erkekler bu hareketleri çok yapıyor. Tabi bazı erkeklerinde huyu ve alışkanlığı olabiliyor. Yanında kendinden güzel Işıl Işıl parlayan karısı var adamın gözü oynaşta bide karısına tavırlı tavırlı davranırlar böyle ortamlarda bu adamlar sanırım psikolojik bi durum aşağılık kompleksti var diye düşünüyorum.Ama bazılarında alışkanlık ilgilisini çeken veya kendine göre güzel alımlı gördüğü kadına bakarlar ona bişey diyemiyoruz çoğu erkekte var zaten. Benim merak ettiğim konu bunları yaptıktan sonra neden size olan hal ve tavırları değişiyor

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Bu adam bana babamı hatırlattı😂 kusura bakmayın güldüm babam annemi aldatmıyor fakat dediğiniz durum söz konusu güzel kadın gördümü bakar,huyu suyu değişir sebebini söyleyeyim bizdeki sebebi suydu annem eskiden çokk bakımlıydı,güzeldi evde bile güzel giyinir saçı makyajı olurdu formunu korurdu suanda hiç kendine bakmıyor asırı kilolar aldı baya bakımsız yani her konuda demekki babam bakımlı güzel görünen karısını özlüyor o yüzden böyle yapıyor bu onun bakıs açısı.. psikolojiden anlarım ve büyük ihtimalle sizin eşinizde makyaj yapan bakımlı gösterisli bir kadın görmek istiyor. Saçlarınızı boyatıp kendinizde değişiklik yapın makyaj yapın tepeden tırnağa bakımlı olun bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Bir bunlara bak birde yanimdakine bak diye iç geçiriyordur diye düşünüyordur erkek milleti bunlar 🤔

İşte daha fazlasında gözü vardır. Bakın bu öz güven eksikliği olan erken var ya, benim gözümde en tehlikelisi. Öyle bir sevgilim olmuştu sayesinde öğrenmiş oldum.

Adamla çok efendi, iyi yetişmiş, sessiz sakin diye arkadaşların israriyla tanışmayı kabul ettim. Başlarda çok güzel gidiyordu ama sonradan anladım ki adam sadık olduğu için değil, başkalarıyla bir şeyler yaşayamayacak kadar çekingen, öz güvensiz olduğu için sadık görünüyor. İşten eve evden işe hanım evladı diyordum.

Sonra bir gün facebookta yakaladım. Arkadaşıyla tatile gitmişti orada alkol almayacağım sözünü çiğnedigi için kavga etmiştik. Bir şekilde affetmistim, sonra tekrar tatile gitmek istediğini söyledi playboy kılıklı arkadaşıyla. Olmaz deyince kavga ettik ayrıldım. Şifresini değiştirmiş ama cihazlardan çıkış yapmamış embesil. O çocukla tüm messenger konuşmalarını okudum. Birbirlerine yunan adalarına gelen kadınların fotolarini atıyorlar. Offf şunlara bak, oyşşş mutlaka gidelim bilmem ne.. ağzının suyu akıyor. Bir taraftan da bana sms atıyor sensiz bir hiçim diye. Mesela instagramda da Victoria's secret kızlarıni takip ettiğini görmüştüm. Aç köpek gibi hepsini takip etmiş yere bakan yürek yakan.

Eşiniz de böyle bir profil gibi geldi bana. Dediğim gibi egosunu indirin. Eleştirin gün içinde ne olduğunu anlasın ve sizin gibi bir kadınla olduğu için yatıp kalkıp haline şükretsin
Aynen bende öyle düşünüyorum. Başkalarıyla birşey yaşayacak özgüveni yok ,telefonun geçmişinde dansçı kızları lezbiyenleri izliyor, Demek özgüven olsa parası da olsa yapacak, ben yapacak olsam evlenmezdim diye savunma yapıyor, aç gözlü gelde çok ,misal benden çirkin kasiyer olsun yada yaşça büyük satıcı bir bayan olsun çok kibar ve heyecanlı konuşuyor değişik bir tip ya güvensizlik oldu içimde son zamanlarda , tanımadığımız insanlar yüzünden huzurum kaçıyor neden Allahım ya :(

Nedense karısı bebek gibi olan erkekler bu hareketleri çok yapıyor. Tabi bazı erkeklerinde huyu ve alışkanlığı olabiliyor. Yanında kendinden güzel Işıl Işıl parlayan karısı var adamın gözü oynaşta bide karısına tavırlı tavırlı davranırlar böyle ortamlarda bu adamlar sanırım psikolojik bi durum aşağılık kompleksti var diye düşünüyorum.Ama bazılarında alışkanlık ilgilisini çeken veya kendine göre güzel alımlı gördüğü kadına bakarlar ona bişey diyemiyoruz çoğu erkekte var zaten. Benim merak ettiğim konu bunları yaptıktan sonra neden size olan hal ve tavırları değişiyor
Tamda bizim durumu yazmışsın, güzel alımlı kadınım bir bakan birdaha bakıyor , hatta bazen bu salak benden çirkinlere bile bakıyor, sonra sen beni beğenmiyorsun diye yakınıyor, her kadına bakması yanında beniM olduğumu unutması çok canımı yakıyor

Back
X