Eşim başka kadın görünce

kendisine 10 gömlek fazla gelen kadınlarla birlikte olan erkekler genelde bunu yapıyor :)
yanımdaki bana fazla. ben onu bulduysam daha güzellerini, daha iyilerini de elde ederim diyorlar. genelde gördüğüm durum bu. özgüveni tavan biraz indirmek lazım.
Kesinlikle bu da doğru. Egoları şişiyor ve level atlamak istiyorlar. Benim dün bahsettiğim eski sevgilim öyleydi işte. Yillardir sevgilisi olmamış, ki adam boy bos yakışıklı kariyerli ama özgüven sorunu var. Benden sonra resmen playboy olma çabalarına girmişti embesil

Teşekkür ederim😊 gerçekten var böyleleri ve dediğim gibi en tehlikelileri de bunlar. Yanına çırılçıplak bir manken uzansa da dönüp bakmayacak sadakatte erkekler nasip olsa hepimize :KK51:
Amin .bulan olursa kocamı yollayim da ders alsın ondan 😂

Saygı ya da begeni ikisinden biri eksik esiniz de.Kırma,incitme korkusu da yok.Bi hop, noluyoruz deseniz napıcak acaba.

Kesinlikle bu da doğru. Egoları şişiyor ve level atlamak istiyorlar. Benim dün bahsettiğim eski sevgilim öyleydi işte. Yillardir sevgilisi olmamış, ki adam boy bos yakışıklı kariyerli ama özgüven sorunu var. Benden sonra resmen playboy olma çabalarına girmişti embesil
kendilerini acınacak duruma düşürüyor bazısı.. yine kendi tercihleriyle tabi. önüne bakıp mis gibi iliskisine odaklanmak da bir seçenek

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
9 senelik evliyim eşimin nefes alışı ne zaman değişiyo bilmiyorum

Var maalesef var böyle manyaklarla hiç karşılaşmamış olmak şansınız bence 😊 yani öyle abartılı bir nefes alış veriş değildir de işte heyecanlandıgini anlıyordur kadın. Eli ayağı birbirine falan giriyordur. Zaten telefonda da sapık sapık şeyler izlediğini görmüş adamın
Yorumları okumadım yaa belki de ondan böyle düşündüm.. 🙈 Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.. Adam eğer öyleyse gerçekten büyük talihsizlik..

Çok itici. Demek ki sizi rahatsız edecek boyuta gelmiş, rahatsızlığınızı söyleyin.

Abaza sanırım. Benim de çok çok begendigim kadınlar var tek tük. Mesela yaşı ne olursa olsun charlize theron. Filmini vs izlerken hayran hayran bakıyorum cani filmini saymayın. O da onun ustalığı. Ama her makyajlı, alımlı kadına bakmak da ne bileyim...
Temel ic güdüde oynayan kadin mi. O filmde kac yasinda bilmiyorum ama afet resmen 🙈 ben kadin halimle hayran kalmıştım 😅

Temel ic güdüde oynayan kadin mi. O filmde kac yasinda bilmiyorum ama afet resmen 🙈 ben kadin halimle hayran kalmıştım 😅
Yok o sharon stone sanırım. O da öyle ama:) Benim dediğim kasımda aşk başkadır filmini- baya bilindik film- izlediysen orda oynayan kadın.

Kocaniz aptalin biri..Hayir baksan bile belli etme bre maymun.Eminim yakisikli da degildir hatta tipsizdir bile.Yapmaniz gereken hont zonk ile onu dizginlemek..Micin agzina o an bakin birdaha yapiyor mu?Hanimefendilik güzelde boyle tiplere yaramıyor

kendisine 10 gömlek fazla gelen kadınlarla birlikte olan erkekler genelde bunu yapıyor :)
yanımdaki bana fazla. ben onu bulduysam daha güzellerini, daha iyilerini de elde ederim diyorlar. genelde gördüğüm durum bu. özgüveni tavan biraz indirmek lazım.
çok doğru bir tespit yapmışsın Tebrikler , tamda böyle gerizekalı adam , özgüveni tavan mı bilmiyorum ama sürekli beni beğenmiyorsun diye yakınıyor

Hadi tvde gördü tahrik oldu anlarim da sokaktan geçen kadini görüp size soğuk yapması falan cok tuhaf...

Bu arada Sosyal medya kullalnicisi olduğuna bahse varım.

Tamda bizim durumu yazmışsın, güzel alımlı kadınım bir bakan birdaha bakıyor , hatta bazen bu salak benden çirkinlere bile bakıyor, sonra sen beni beğenmiyorsun diye yakınıyor, her kadına bakması yanında beniM olduğumu unutması çok canımı yakıyor
O zaman sizlik bir sorun yok çünkü bazen bakımlı,güzel kadınlarda bu durumu yaşar. Ama şunu kabul edelim çoğu erkeğin gözleri böyle herkese bakıyorlar.. benim bile yanımdaki adam bunu yapıyordu cok kızdım zor vazgecirdim yaşlı genc cirkin olsun güzel olsun hep bakıyordu Görgüsüzmüsün insanmı görmedin diye kızıyordum bende erkeklere bakayım mı ne düşünürdün diye empati kurdurtarak vazgeçirdim sizde çabalayın biraz belki düzelir üzülmenize gerek yok

O zaman sizlik bir sorun yok çünkü bazen bakımlı,güzel kadınlarda bu durumu yaşar. Ama şunu kabul edelim çoğu erkeğin gözleri böyle herkese bakıyorlar.. benim bile yanımdaki adam bunu yapıyordu cok kızdım zor vazgecirdim yaşlı genc cirkin olsun güzel olsun hep bakıyordu Görgüsüzmüsün insanmı görmedin diye kızıyordum bende erkeklere bakayım mı ne düşünürdün diye empati kurdurtarak vazgeçirdim sizde çabalayın biraz belki düzelir üzülmenize gerek yok
Aynen böyle gördüğü herkese bakıyor çirkin güzel yaşlı genç , bende diyorum dağdamıydı şimdiye kadar insan görmemiş gibi davranıyorsun , acaba bu hastalık mı

Yani bende Fatih Artman takıntısı var mesela, eski dizilerini filan döner döner izlerim sadece onun için, eşim de bilir bunu ve "seninki çıktı" diye takılır bana. Eşim de televizyonda Cansu Dere'yi görünce boyut değiştiriyor, ben de şakadan gözlerini kapatmaya falan çalışırım ama sizinkisi biraz abartmış, sizi tanımamalar falan.

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Eşinle duygunu ve düşüncelerini paylaş bence, seni kırdığını söyle, eşinin sana yaptığı bu durum psikolojik şiddet çünkü. Bende eşimde bu tarz şeyler hissetmiştim düşün ki daha evliliğin işk başlarındaydık, tv izlerken bir sıkıntınyoktu ama alımlı bir kadın görünce kesinlikle bakıyodu, bende bakıyodum ama😜 neyse karşıma aldım dedim niye bakıyon ? Güzelce iZah ettim düşüncelerimi, farkına bile varmıyorum baktığımın ama dikkat edicem dedi, takip ettim çok değişti. Eğerki bu cevabı almasaydım anasından emdiği sürü burnundan getiridim , aynısını yapardım kusura bakmasın. Bu biz kadınların kırmızı çizgisi ve güvenin temeli, haa şöylede bişey var, eğer ki bi adamın içi fesatsa ne yaparsan yap o fesatlığı yapar🤷🏻‍♀️ En azından dişli olmak lazım😉 çok konuştum🙋🏻‍♀️

Birde duruşunu fikrini belli et ama çokta üstüne düşme sal gitsin, bu seferde havalara girmesin

Back
X