- Emoji Skoru
- 775
- Puanlar
- 18
Profil resmine de kendinizi koysanızaÜyelik isminiz gerçek isminiz mi
Yazık
Tamam en çok sen nefret ediyorsunAtatürk️
Ataput
Sen onu bunu karıştırma at resmini profile ver bilgilerini burayaBahattin Çağdaşı dinle Atanın gerçek yüzünü gör. 5816 sayılı kanunla korunan Sahte Atan.
Allah seni bildiği gibi yapsın pislik.Bu kadar laf saydın,o g.t sende varsa şimdi banlanmiş olsan bile yeni hesapla gel kimligini göster.Ama yapamazsın bi bulsunlar seni ödün b.kuna karışır.Sen kurban ol Atamıza.Bahattin Çağdaşı dinle Atanın gerçek yüzünü gör. 5816 sayılı kanunla korunan Sahte Atan.
Yahu atıp tutuyor işte yürek ne gezer böylesindeAllah seni bildiği gibi yapsın pislik.Bu kadar laf saydın,o g.t sende varsa şimdi banlanmiş olsan bile yeni hesapla gel kimligini göster.Ama yapamazsın bi bulsunlar seni ödün b.kuna karışır.Sen kurban ol Atamıza.
Nasıl seviyesiz biriyse ağzına geleni söylemiş, normal değil belliYahu atıp tutuyor işte yürek ne gezer böylesinde
Bugün Atatürk'e atar tutar yarın Peygamber e
Edepsiz ağzı bozuğun biri
Ohaa diyorum bu nasil düsunce tarzidir. İgrendim resmen!!Ya hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum
Sorunlu benceNasıl seviyesiz biriyse ağzına geleni söylemiş, normal değil belli
Açık yada kapalı olmakla ilgisi yok ki bazısı sapik oluyor her türlü bakıyor yaniYa hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum
Sensin o,Atamın mağlup edipde anadoluda kalan tohumu seniATASİK