Tepki veririz de bu tepki “niyi kidinliri bikiyirsin kicicim” şeklinde olmaz. Koyarız kapının önüne gidip istediği kadar kadın izleyebilir ondan sonra. Arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan kişilikte adama eşim demenize değinmiyorum bile.
Aynı şeyi sordum ben yapsam ne yaparsın diye,ne var bakabilirsin diyor,ben senin gibi tepki vermezdim diyorAynı şeyi siz yapsanız muhtemelen adam sizi boşamaya kalkar. Söyleyeceklerim bu kadar.
Bu daha da kötü haberin olsun.Aynı şeyi sordum ben yapsam ne yaparsın diye,ne var bakabilirsin diyor,ben senin gibi tepki vermezdim diyor
Evden kovdum ablasinda kaliyor,etrafına beni hasta gereksiz kıskançlık yapıyor diye anlatıyorBu daha da kötü haberin olsun.
Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Ne diyim maalesef şuanda eşim,kim diye bahsediyimTepki veririz de bu tepki “niyi kidinliri bikiyirsin kicicim” şeklinde olmaz. Koyarız kapının önüne gidip istediği kadar kadın izleyebilir ondan sonra. Arkadaşının sevgilisine yan gözle bakan kişilikte adama eşim demenize değinmiyorum bile.
Aaa bariz sapık olduğumu belli edeni de ilk kez görüyorumMerhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?
Gözüm dalmış boş bakıyordum diyor,bir dışarı çıkıyoruz,sahile gidiyoruz aynı gözü etrafta,ben yokmuşum gibi,ben kendimi hatırlatinca of sende çok agresifsin,kadın çok tuhaf giyinmiş komik ona baktım yok hareketleri tuhaftı ona baktım,en son yemek olayında evden kovdumAaa bariz sapık olduğumu belli edeni de ilk kez görüyorum
Bu işler gizli kapaklı dönmez mıydı ya
Adam da ilişki de güven vermiyor.çocuk yapmayın bir süre.Merhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?
Adam seni sevmiyor.yakında sesli olarak da söylemeye başlar boşanmalısın.ne saygı var ne sevgi?Gözüm dalmış boş bakıyordum diyor,bir dışarı çıkıyoruz,sahile gidiyoruz aynı gözü etrafta,ben yokmuşum gibi,ben kendimi hatırlatinca of sende çok agresifsin,kadın çok tuhaf giyinmiş komik ona baktım yok hareketleri tuhaftı ona baktım,en son yemek olayında evden kovdum
Ya hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorumMerhaba 11 aylık evliyim,eşim sürekli yanımda kadınlara bakıyor,ben tepki verince,gözüm dalmış boş bakıyordum diyor.Arkadasiyla yemeğe gittik,yemek boyunca arkadaşının sevgilisine kitlendi gözünü ayırmadi,ne benim yüzüme baktı,ne masada sohbet etti,öküz gibi kadına baktı,kalkincada ben dalmışım,farkında değilim dedi,birdaha seninle biryere gitmicem dedi.Kim olsa tepki vermezmi?
Kısasa kısas yapabilirseniz bı deneyin derim.Gözüm dalmış boş bakıyordum diyor,bir dışarı çıkıyoruz,sahile gidiyoruz aynı gözü etrafta,ben yokmuşum gibi,ben kendimi hatırlatinca of sende çok agresifsin,kadın çok tuhaf giyinmiş komik ona baktım yok hareketleri tuhaftı ona baktım,en son yemek olayında evden kovdum
Arkadaşının sevgilisine kitlendi de arkadaşı Naptı peki gece boyu sevgilisini kocanızın öküz gibi izlemesine sessiz
Adam masaya sohbet ediyordu,gayet normaldi bende anlamadım,hatta benimki onların evindede kalmış biz kavga ettikten ,kovduktan sonraki gunlerdeArkadaşının sevgilisine kitlendi de arkadaşı Naptı peki gece boyu sevgilisini kocanızın öküz gibi izlemesine sessiz mi kaldı ? Kocayı boşa çocuk yapmadan
Ağzının suyu aka aka kilitlenir tarzda bakamazYa hep aynı şikayet hep aynı cevap allah açkına bizmi yaşlandık sizmi yenisiniz anlamadım onlar bakıyor siz alınıyorsunuz onlar sizi suçluyor siz onu vs vs bunun cevabı yok çözümüde yok bakıyor adam yani ne yapak,kızlar sağolsun minimum derecede giyiniyorlar erkekler bakıyor kadınlarda bakıyor ne yapalım hep birlikte birbirimize bakalım madem,hiç unutmam orta halli bir mağazada pantolon bakıyorum 20 li yaşlarında bir kız eline siyah bir büstiyer tarzı birşey almış arkadaşına diyorki bu kapalı yaaaa,sadece mahrem yeri kapalı yahi daha ne kadar açık olsundu diyemiyorsun,düşük bel pantolon,sütyen,alnına kadar ilaner,takma kirpik ne yapalım bende bakıyorum sizde bakın eşinizde baksın alınmayın artık bu tip şeylere,ben Amerikaya da gittim,Rusya yada bizimki bakılır tarzda hepimiz bakalım ne yapalım adam haklı,sapık fln demeyin vallahi sinirleniyorum