eşim başka şehre çalışmaya gidiyor

ozgesena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
5
0
1
42
Merhaba Bayanlar,
Eşimin tayini çıktı yaklaşık 650 km uzağa çalışmaya gidecek 2 gün sonra. Ben kızımla kalacağım, yakınımda eşimin ailesi de olacak. Ama ben çok endişeliyim nasıl olacak, yalnız idare edebilir miyim, kızım bu durumdan etkilenir mi diye. Ben çalıştığım için şimdilik gitmiyorum eşimle beraber. Eşi uzakta olan deneyimli bayanların tecrübelerinden yararlanmak isterim. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler..

Merhaba Bayanlar,
Eşimin tayini çıktı yaklaşık 650 km uzağa çalışmaya gidecek 2 gün sonra. Ben kızımla kalacağım, yakınımda eşimin ailesi de olacak. Ama ben çok endişeliyim nasıl olacak, yalnız idare edebilir miyim, kızım bu durumdan etkilenir mi diye. Ben çalıştığım için şimdilik gitmiyorum eşimle beraber. Eşi uzakta olan deneyimli bayanların tecrübelerinden yararlanmak isterim. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler..
Benim eşim yurtdışına gidiyor şehir dışına gidiyor bazen aylarca yalnız kalıyorum üstelik ne ailem ne de eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz. Her şeyi kendim yapıyorum gayette yapılabilir .şuan hamileyim yoğun kanamayla hastaneye tek başıma gittim bir buçuk gün hastanede yattım şiddetli ağrılarla ama kimseye ihtiyaç duymadım. Başarıp basaramayacahiniz size bağlı eğer normalde de her seyinizi kendiniz yapabiliyorsaniz yalnızken de sorun yaşamazsınız. Ben yapım gereği yaşadığım zorlukları kimseye yansitmam ancak atlattıktan sonra zamanı gelirse anlatırım yaşadığımı .

Benim eşim yurtdışına gidiyor şehir dışına gidiyor bazen aylarca yalnız kalıyorum üstelik ne ailem ne de eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz. Her şeyi kendim yapıyorum gayette yapılabilir .şuan hamileyim yoğun kanamayla hastaneye tek başıma gittim bir buçuk gün hastanede yattım şiddetli ağrılarla ama kimseye ihtiyaç duymadım. Başarıp basaramayacahiniz size bağlı eğer normalde de her seyinizi kendiniz yapabiliyorsaniz yalnızken de sorun yaşamazsınız. Ben yapım gereği yaşadığım zorlukları kimseye yansitmam ancak atlattıktan sonra zamanı gelirse anlatırım yaşadığımı .

Ne güzel kendiniz başarmışsınız herşeyi, ben yalnızlığı pek sevmediğimden çekindim ama inş ben de sizi gibi başarırım

Ne güzel kendiniz başarmışsınız herşeyi, ben yalnızlığı pek sevmediğimden çekindim ama inş ben de sizi gibi başarırım
Kimse yalnızlığı sevmez ama hayat bizi bazen böyle durumların içine sokuyor.basarirsiniz elbet

Bebeginiz kac yasında
Ne sıklıkla görüşeceksiniz
Sizin yanına gitme durumunuz nasıl
Gittigi sehire sizin sehirden ucak var mı

kızım 6 yaşında, uçak var tabi ama biraz pahalı devamlı gidip gelinemez, 15 de bir veya ayda bir gelebilir inş
Biletleri önceden alırsınız eger kalacagı tarih kesin net belliyse
Siz mi gidersiniz daha uygun olur o gelince mi onu inceler alırsınız bi ay iki ay öncesinden
6yas artık büyümüş iyi kötü anlayabilir babasının calısmak icin gittigini görüntülü telefonla halledersiniz
Allah yardımcınız olsun

arada sız gıdersınız arada kendısı gelır gecıcı bır ıs ıse ıdare edılır
aylarca senelerce ayrı yasamayacaksınız degıl mı ?

Merhaba Bayanlar,

Eşimle biz iki sene yarı şehirlerde yaşadık onun işi yüzünden. Çok yıpratıcıydı nasıl anlatacagımı bilemiyorum.... Telefonda sürekli tartışma hali. Kendini yalnız hissetmeler vs bisürü şey. Lütfen şartları zorlasın eşiniz eş durumundan falan gitme durumu yok mu. Şu kadar dıyeyım eğer özelde calısıyorsanız bırakın gidin eşinizle. Devlette calısıyosanızda zaten tayın yaptırın. Çok zor bi süreç

Back
X