12 yıllık evliyim ilk kez böyle birşey yaptıEşin sapık gibi geldi bana
Ne gibi canım ayrıca evet fotoğrafa bile aşırı tepki veriyor ama diğer yandan...Fotoğraf paylaştırmiyor ama seni başkasiyla hayal ediyor nasil bir kişiliktir bu ya anlamadım doğrusu yarın birgün başka birşey isterse sasirma
Kızlar ban yemek istemiyorum lütfen yardımcı olun kimseye anlatamazsınız böyle bir sorunu.Sizlere danışmak istiyorum.
Eşimle yakınlaştığımız anlarda benden ikimizle ilgili hikaye duymak isterdi.Hani ikş yabancı gibi falan.
Son birkaç kez başkalarını da katmamı istiyor anladınız sanırım.Yani tanımadığımız hayali kişiler bunlar.Ben hayal ederken bile kıskançlıktan patlıyorum o nasıl kıskanmıyor anlayamadım.Benim netten resim bile paylaşmamı istemez çünkü.Lütfen konum kapanmasın ve taşınmasın.Pro üye olmadığım için başka platformlarda yazamıyorum.
Not:Fake değilim keşke olsaydım
Yok konuşamadım aslında sıcağı sıcağına oldu .birkaç kezdir anlatıyorum masal.bilmediğim halde.Ama bir daha isterse konuşacağım artıkEşinin hayal dünyası geniş ama buna seni zorlaması saçma. Belki o haz alıyor ama zevk almasını için 2 kişininde rızası olması lazım. Eşinle konuştun mu hiç rahatsız oldugunu
Işte onu söyleyip ban yemek istemiyorum ama bu fanteziden öte benceNe gibi canım ayrıca evet fotoğrafa bile aşırı tepki veriyor ama diğer yandan...
Bende bilemiyorum düşünmemi istediği kişi değil de kişiler her iki cinse ait.Bence.Ama sorsam kadını tercih eder herhaldebir insan neden bunu ister bilinçaltında ne vardır yoksa sadece izlediği şeylerden mi etkilendi bence tam psikologluk bir konu. düşünmenizi istediği kişinin cinsiyeti nedir? Eğer kadınsa, ki büyük ihtimal öyle, duyduğu gördüğü bir şeyden etkilenmiş olabilir.
Of anladım sanırım Allah korusun o zaman tekmeyi basarım sırtınaIşte onu söyleyip ban yemek istemiyorum ama bu fanteziden öte bence
Heh ışte benim dediğimde bu hayal dünyasındaki kişileri gerçekte de isteyebilir ve bence bunun yolunu yapıyor da olabilirBende bilemiyorum düşünmemi istediği kişi değil de kişiler her iki cinse ait.Bence.Ama sorsam kadını tercih eder herhalde
Canım uzun boylu iri yarı siyahi zatları katmayı düşünüyorum artık ama sadece kendisiyle ilgilenenKafasina saglam bir tokat patlatin fabrika ayarina geri donsun dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?