Eşim başkalarını katıyor

Evet bendim ikinci üyelik aldım ifşa olmamak için.Ama hemen ban yedim maalesef.Şimdi ban kalkınca tekrar açtım konuyu canım

Bence bu igrenclige hemen bir son ver bak ortalığı kirlettirdin bana .. baktın ki eski ritmi yakalayamiyorsunuz, bırak o cabalasin evliliginizin temel taşı buysa da hiç tereddüt etme çek gitsin, yikilanlarin altında da esin kalsın ..Hiç seni alakadar etmesin

Ay canım benim ben de kurban olayım.37 yaşındayım.Ya sen?
Ay bende 21yaşndaym gerçi az kaldı 22 olcam da yinede 21:)

Abla mı diyim nasıl hitap edeym? Samimiyetimi göstereyim derken saygısızlık etmek istemem

Evet bendim ikinci üyelik aldım ifşa olmamak için.Ama hemen ban yedim maalesef.Şimdi ban kalkınca tekrar açtım konuyu canım
Valla bu iş çok ters sonu neye varır bilmiyorum.. sapkınlık bu.. sert şekilde tavrınızı belli edin.. gerçi adam anlat dediğinde o an tavır koymanız gerekirken siz onun istediğini yapmışsınız..

Açıkça konuşcaksınız.. derdin ne diye sorcaksınız. Bundan ne kadar rahatsızlık duyduğunuzu anlatcaksınız. Olmadı böyle gitmez diyceksiniz. Yenilir yutulur cinsten bi şey değil..

Doğru söylüyorsunuz.İnanın ne yapabilirim bende bilmiyorum onu terslesem başka yollara sapar mı?Aramıza mesafe koyar mı benden uzaklaşır mı korkusunu yaşıyorum.Ama böyle devam edemem. O kadar mezhebi geniş değilim maalesef

Ay bende 21yaşndaym gerçi az kaldı 22 olcam da yinede 21:)

Abla mı diyim nasıl hitap edeym? Samimiyetimi göstereyim derken saygısızlık etmek istemem
Estağfurullah canım benim nasıl istersen öyle hitap et senin gönlün yüreğin tertemiz.
En küçük kardeşimden de küçüksün ama belli ki olgun bir insansın tatlımmm.

Bence bunları o düşünsün ,senlik bir durum yok .o yaşasın kaybetme korkusunu en derinlerinde. .kaç yıllık karısına yaptığı büyük saygısızlık ve ayıbın bir bedeli olmalı değil mi ?

O an ortama göre olumlu cevap verdim. Şimdi de o beni kıskanmıyorken ben de kıskanç görünmek istemiyorum ne yapabilirim sizce?İşin tuhaf yanı bu olaydan sonra bana bir iyi bir ilgili davranmaya başladı ki sormayın.Ben ona madem öyle sen anlat ben dinleyeyim dedim ama benden dinlemek istiyormuş beyefendi

Estağfurullah canım benim nasıl istersen öyle hitap et senin gönlün yüreğin tertemiz.
En küçük kardeşimden de küçüksün ama belli ki olgun bir insansın tatlımmm.
Abla diyim şmdi utandım öyle yaşıtnmış gibi şmarklk etmiyim :)
Can ablam diyim hatta :)
Olgunlaştırdı hayat bi şeklde :) ay çok yakın hssettm abla sana kendimi :)

Eminim o bu işlerde afedersiniz herşeyi mübah görüyor herhalde. Ona göre yaptığı çok doğru ve ne var ki bunda sadece hayal diyordur.Ama gel gör ki bilinçaltıma işledi rüyamda hep beni aldattığını görüyorum gerçekmiş gibi sinir oluyorum

Eski erkekler de boyle miydi acaba sonradan mi boyle oldular? Eskiler boyle degildi sanki ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…