Eşim başkasına aşık oldu

ganime145318

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
6
1
1
44
Merhaba aslında nereden başlayacağım nasıl yazacağım bilemiyorum resmen nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyor yaklaşık 5 yıllık evliyim severek evlendim Sevildiğimi sandım 4 yaşında bir oğlum ve 9 aylık hamileyim ve eşim dün akşam itiraf etti ben başkasına aşığım seninle severek evlenmedim senden ayrılmak istemiyorum izin ver ikinci eş olarak onu alayım çocuklarımız babasız kalmasın İslamda ikinci 2ieş helaldir dedi hayatımın şokunu yaşadım kadın yabancı Rus sonradan Müslüman olmuş evlenmiş boşanmış ikinci eş olmayı kabul ediyormuş ben kesinlikle olmaz dedim boşanalım sen kimle evleneceksen evlen ben bunu kaldıramam kavga ettik bana en son söz unutacağım boşanmayalım dedi ailem bilmiyor onların yanındayım beni şuan eve kabul etmiyor şuan beni görmek istemiyormuş zamana ihtiyacı varmış doğumdan sonra gelirsin dedi ama ya kadınla nikah kıydıysa benden gizleyerek devam edebilirler aileler duymasın dedi öyle kaldı sizce ne yapmalıyım

Öncelikle konuyu bdv ye açarsanız daha çok okunur. Durumunuz Zor siZi üzmek istemem ama unutacak olsa 5 yılda unuturdu. Muhtemelen şuanda onunla. Pislik yaa bide ikinci eş olarak alacakmış. İslamdan da haberi var yani. Yeriniz de olsam boşanmayı seçerdim. Doğumdan sonra gelirsin ne demek sanki başkasının çocuğunu doğuruyorsunuz. Olanları da bütün aileye anlatın bilsinler rezilliğini

Öyle aileler duymasın diye bişey yok arsizligi hap sonra aileler duymasın . Sakın sakın kabullenme bu kendini ezdirmenin başlangıcı olur. Boşa üstüne bı de tazminat davasi aç. Konuyu ailene anlatmaman bu durumu düşündüğün anlamına gelir

Aileniz yanınızda olacaksa anlatın onlara ve boşanın. Siz hiçbir şekilde şüphelenmediniz mi? Boşanın ve herkese duyurun yaptıklarını. Sakın bunu kabullenmeyin.

Adam tam sopalık.Sağlam bir dayak yerse,belki hafızasını kaybedip unutabilir.Ama,siz nasıl unutacaksınız olanları?Bence en önemlisi bu.

Ortada iki çocuk var tek olsam bir dakika düşünmem 4 yaşında oğlum baba diye çıldırıyor Allahım bunun benim başıma geldiğine inanamıyorum
Olayı kayınvalidem ile paylaştım ama sen oğluna sakın sorma bilmiyor gibi yap dedim kadın şaşkınlıktan inme inecekti asla boşanmıyorsun dedi dik duracaksın hiç bir şey yapamaz
Kadın yurtdışında ben kabul edersem gidip nikah kıyıp getirecekmiş kadınla watsaptan yazışıyorlar iki seferde yemek yemişler başka bir şey olmamış
Psikolojim bozuk doktora gideceğim herşeyin güzel olması için elimden geleni yapacağım dedi en son 2 gündür görüşmüyoruz

Adam tam sopalık.Sağlam bir dayak yerse,belki hafızasını kaybedip unutabilir.Ama,siz nasıl unutacaksınız olanları?Bence en önemlisi bu.
Ben şuanda kendimden geçtim sadece çocuklarımı düşünüyorum iki tane çocuk onların psikolojileri görüştürmesem onlara kıyamam görüşmelerine ben dayanamam nasıl bir girdap

Ya kızlar benim de canım sıkkın bugün eşime sürekli alışveriş yaptigi manavda bir kız yanına yaklaşıp kağıt vermiş eşim açmış numara hemen atmış yere buruşturup. Baya bozulmus kiz .Gelip bana dedi sinirlenmis baya esim . Bu ilk de değil napcam i bilemiyorum ya . Adamı dışarı çıkartmayacağım eninde sonunda. Sürekli aynı manava gidiyor yakın ve tanıdık diye şimdi bu kız hırs yapıp hergu n eşimi rahatsız ederse . Allah var eşimden eminim asla bakmaz . Çok sinirliyim ya

Cocuklarini dusunen baba eve kadin getirip sapikca bir ortamda buyumelerine sebep olucak oyle baba olmaz olsun cocuklarin ahlakini bozar

Toplum olarak bu aldatma durumlarindanki tavra sinir oluyorum.
Sanki kadın suçluda o bişeyleri görmezden gelecek. Çocukları üzülmesin babasız büyümesin diye saçma sapan bi baba profiliyle büyüyorlar. Sonra yapılanları mutlaka öğreniyorlar

Ay yok artık şaka gibisiniz
Gerçekliğini kabullenemeyecegim konulara burda fake damgası vuruyorum kendi kendime
Umarım gerçek değildir
Nasıl hayatlar var,nasıl bi dünyada yaşar olduk Allahim ..
Şaka olsun rüya olsun diye neler vermezdim bir bilsen boğuluyorum bu benim başıma nasıl geldi inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…