- 22 Ocak 2019
- 6
- 1
- 1
- 44
- Konu Sahibi ganime145318
-
Çüş yavaş gelsin. Kusura bakma da eşin rezalet bir düşünce içinde.izin ver ikinci eş olarak onu alayım
Öyle aileler duymasın diye bişey yok arsizligi hap sonra aileler duymasın . Sakın sakın kabullenme bu kendini ezdirmenin başlangıcı olur. Boşa üstüne bı de tazminat davasi aç. Konuyu ailene anlatmaman bu durumu düşündüğün anlamına gelirMerhaba aslında nereden başlayacağım nasıl yazacağım bilemiyorum resmen nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyor yaklaşık 5 yıllık evliyim severek evlendim Sevildiğimi sandım 4 yaşında bir oğlum ve 9 aylık hamileyim ve eşim dün akşam itiraf etti ben başkasına aşığım seninle severek evlenmedim senden ayrılmak istemiyorum izin ver ikinci eş olarak onu alayım çocuklarımız babasız kalmasın İslamda ikinci 2ieş helaldir dedi hayatımın şokunu yaşadım kadın yabancı Rus sonradan Müslüman olmuş evlenmiş boşanmış ikinci eş olmayı kabul ediyormuş ben kesinlikle olmaz dedim boşanalım sen kimle evleneceksen evlen ben bunu kaldıramam kavga ettik bana en son söz unutacağım boşanmayalım dedi ailem bilmiyor onların yanındayım beni şuan eve kabul etmiyor şuan beni görmek istemiyormuş zamana ihtiyacı varmış doğumdan sonra gelirsin dedi ama ya kadınla nikah kıydıysa benden gizleyerek devam edebilirler aileler duymasın dedi öyle kaldı sizce ne yapmalıyım
Ben şuanda kendimden geçtim sadece çocuklarımı düşünüyorum iki tane çocuk onların psikolojileri görüştürmesem onlara kıyamam görüşmelerine ben dayanamam nasıl bir girdapAdam tam sopalık.Sağlam bir dayak yerse,belki hafızasını kaybedip unutabilir.Ama,siz nasıl unutacaksınız olanları?Bence en önemlisi bu.
Malesef ve ben kabul etmediğim için ikinci eşi ayeti inkar ediyor muşum dinden çıkıyormuş nefsinle hareket etme bu kadar katı olma diyor nefsiyle hareket eden sensin dedim sapıksın aklın fikrin şeyine düşmüş dedimNe kadar da Müslüman bir erkek!
Şaka olsun rüya olsun diye neler vermezdim bir bilsen boğuluyorum bu benim başıma nasıl geldi inanamıyorumAy yok artık şaka gibisiniz
Gerçekliğini kabullenemeyecegim konulara burda fake damgası vuruyorum kendi kendime
Umarım gerçek değildir
Nasıl hayatlar var,nasıl bi dünyada yaşar olduk Allahim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?