- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi ganime145318
-
Ay yok artık şaka gibisiniz
Gerçekliğini kabullenemeyecegim konulara burda fake damgası vuruyorum kendi kendime
Umarım gerçek değildir
Nasıl hayatlar var,nasıl bi dünyada yaşar olduk Allahim ..
Aman yarabbim. Daha neler görücez bilmiyorum. Usul usul birde başkasına aşığım ikinci eş alabilirmiyim diye soruyor ! Nasıl bir ar damar çatlamasıdır bu. Allah uzak etsin böyle değişik dertlerden. Nasıl bilmediğin bi çaresizliktesin. Boşanmalısın böyle söyleyen erkekten birşey olmaz zaten o kadındanda kopamaz dile kolay 5 yıl.
5 yıl olan bizim evliliğimiz kadına 1 yıl önce yurtdışında çıktığında görmüş ama kadın evli imiş kadın şimdi boşanmış watsaptan ben senden hoşlandım eşine söyle ben ikinci olmaya razıyım demiş edepsiz ben annemlere gelmiştim gezmeye o esnada bunlar daha çok görüşmüşler kadın türkiyeye gelmiş yemek yemişler sadeceAman yarabbim. Daha neler görücez bilmiyorum. Usul usul birde başkasına aşığım ikinci eş alabilirmiyim diye soruyor ! Nasıl bir ar damar çatlamasıdır bu. Allah uzak etsin böyle değişik dertlerden. Nasıl bilmediğin bi çaresizliktesin. Boşanmalısın böyle söyleyen erkekten birşey olmaz zaten o kadındanda kopamaz dile kolay 5 yıl.
5 yıl olan bizim evliliğimiz kadına 1 yıl önce yurtdışında çıktığında görmüş ama kadın evli imiş kadın şimdi boşanmış watsaptan ben senden hoşlandım eşine söyle ben ikinci olmaya razıyım demiş edepsiz ben annemlere gelmiştim gezmeye o esnada bunlar daha çok görüşmüşler kadın türkiyeye gelmiş yemek yemişler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?