Eşim başkasına aşık oldu

Sadece 2 kere yemek yemeyle mi bu kadar aşık olmuş bu adam?Hem itiraf edip hem gönül rızasıyla kabullenmenizi bekliyor.Ne sizi,ne de çocuklarını düşündüğü yok.Bir de sizi suçluyor.Her yaptıkları harekete dini bir kılıf uydurmayıda ihmal etmiyorlar kendileri.Allah yardımcınız olsun.Ne diyelim.Peki siz adam vazgeçtim derse,bütün bunları unutup,birşey olmamış gibi devam edebilecek misiniz?

Konu sahibi çocuklarıma kıyamıyorum demişsiniz ama kusuruma bakmayın da böyle şeref yoksunu ve her yaptığı pisliği kılıfına uyduracak bir adamla çocuk büyütmek yerine çocuklarımı tek başıma dimdik durarak gururla büyütürdüm ben. Bizimkiler de ayrı ve ben iyi ki ayrılmışlar diyorum. Sizi geçtim o bebeklerin güzel bir hayat yaşaması o kadar önemli ki... Baba baba olmadıktan sonra, aklı fikri dışardaysa figür olarak kalmasının ne anlamı var...

Ay yok artık şaka gibisiniz
Gerçekliğini kabullenemeyecegim konulara burda fake damgası vuruyorum kendi kendime
Umarım gerçek değildir
Nasıl hayatlar var,nasıl bi dünyada yaşar olduk Allahim ..

Katiliyorum size. Gercekse de bunlar ne yiyip ne iciyor bu hale geliyor benim aklim almiyor.

Yuh artık bu nasıl bir cesaret, çok karaktersiz bir kocanız varmış, hiç düşünmeden boşanın.
Size ve çocuklara nafaka ödeyip bakmak zorunda.

Ya rab ne gunlere kaldik. Isin varsa meslek sahibiysen bosa gitsin kardesim degilsende yeni dogum yapacaksin biraz toplanip ayaklarinin uzerinde durmaya bak bu adamdan sana da cocuklarinada bi cacik olmaz

Aman yarabbim. Daha neler görücez bilmiyorum. Usul usul birde başkasına aşığım ikinci eş alabilirmiyim diye soruyor ! Nasıl bir ar damar çatlamasıdır bu. Allah uzak etsin böyle değişik dertlerden. Nasıl bilmediğin bi çaresizliktesin. Boşanmalısın böyle söyleyen erkekten birşey olmaz zaten o kadındanda kopamaz dile kolay 5 yıl.

Ya nikah kıydıysa diyorsunuz da sizden boşanmadan nasıl nikah kıyacak?
Sevmemiş de neden evlenmiş hadi evlendi 2 çocuk yapana kadar aklı nerdeymiş
Bence ailenize söyleyin ve boşanın hem sizi hem de onu beraber yürütecek gibi görünüyor.
Çocuklarınız için nafakasını ödesin mal paylaşımı vs. yapın ve yol verin.
Çocuklarla görüştürün tabii ki sizin kadar onun da çocukları. Çocuk var diye böyle bir adam ömür boyu çekilmez.

5 yıl olan bizim evliliğimiz kadına 1 yıl önce yurtdışında çıktığında görmüş ama kadın evli imiş kadın şimdi boşanmış watsaptan ben senden hoşlandım eşine söyle ben ikinci olmaya razıyım demiş edepsiz ben annemlere gelmiştim gezmeye o esnada bunlar daha çok görüşmüşler kadın türkiyeye gelmiş yemek yemişler sadece

5 yıl evli olduğunu anladım da severek evlenmedim sözünden kadın hep var sandım. Yani kadının ahlaki değeri yoktur ikinci eş olmaya razıyım diyebilir el kadını. AMa sana söyleyen senin eşin kocan şimdi seni eve kabul etmeyende senin kocan üstelik karnın burnundayken. Böyle birşeye ne denir bilmiyorum allah yardımcın olsun. Yani sen çocuklarıma bakıcı ol ben başkasıyla günümü gün ederim diyor resmen !

Niye aileler duymasın mis bence herkes duysun onun ne kadar şerefsiz adı bir pislik olduğunu birde hamilesin Allah boylelerinin belasını versin nefret ediyorum böyle insanlardan

Şaşkınlıkla okudum.
Kusura bakmayın o adama kapıyı göstermeniz lazım çocuğunuz istediği kadar deli olsun kadınlar çocuklarına saçını süpürge etmek onlar yüzünden bişeyleri örf pas etmek yerine bi kendi değerlerinin farkında olsun kılıf aramayın!

2. Eş diye bişey kabul edilmez böyle arsızca soru hiç hiç kabul edilmez o adamdan boşanılır. En güzel geçireceğiniz hamilelik dönemini böyle stresle geçirmenize neden oluyor bu adam yazık değil mi size? Hiç diğer kadını suçlamayın suçlu sizin kocanızdan başkası değil.

Eve kabul etmemişmiş. Siz sindirirseniz bişeyleri böyle gururunuzu incitilir

Oha ya terbiyesiz
Hemen de kılıfına uydurmuş
Herşeyden önce bebeğini düşünse 9 aylık hamile kadına bu lafları söylemez.ustruplu bir zamanı bekle
O karıda bunu yemek için gelmiştir .2.eş olmayı kabul ediyormuş baksana
Pislijler ya yazık

Onun pisliğini anlatın herkes bilsin. Özellikle de kendi ailesi bilsin. 9 aylık hamile kadına yapılacak şey mi bu? İnşallah gerçek değildir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…