- Konu Sahibi yalnizlik35
-
Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor
Çok zor bir durum bebeginiz çok küçük acaba esinizinki erkeklerin genelinde olan eşi hamileyken yapılan bir davranismi yoksa bu karakterindemi var[/QUOT hem karakter hrm hamilelik durumu hamilr iken beraber olamadik hatta o surede bir kac kisi ile oldugunu soyledi bu kadini ogrendikten sonra amabu farkli buna asik oldugunu soyluyor ki malesrf bende goruyorum tamamen onun etkisi altinda inkar ediyor etkisinde degilim diyor ama kadin ne derse yapiyor yanina gidincr oglunu oglunu sormayi bile unutuyor
esiniz yakinda kumalik teklif edebilir bu gidisle.
dalga geçin diye değil mantıklı bişeyler yazın diye şurda biraz dertleşeyim diye yazdım ama hata yapmışım
dalga gecmedim.olacagi soyledim.dalga geçin diye değil mantıklı bişeyler yazın diye şurda biraz dertleşeyim diye yazdım ama hata yapmışım
Görmek istemeyen gözden daha körü var mı arkadaşım ?dalga gecmedim.olacagi soyledim.
onun yanindayken soyle hissediyorum
kocami soyle etkiliyor
birakacagim diyor birakamiyor vs.
sen olayi zaten kabullenmissin.
kocanin sevgilisinden bahsediyorsun
hadi affederim benim kararim dersin saygim sonsuz
ama kocan hatasindan donmemis ki affedesin.
bu surecte yapman gereken onu evine sokmamak
kopek yerine bile koymamakti.
evde karisi cocugu beklesin
beyefendi baska kadinin yanindan gelsin!
yok oyle memleket. sen bunu kabullenmissin, kumalik teklif eder dedigim icin bana niye kiziyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?