- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.084
- 898
- Konu Sahibi yalnizlik35
-
oha diyorum... sende hala sana dokunmamıs olmasını dert edıyorsun öyle mı? pes dıyorum sadece...Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor
Öncelikle allah yardımcın olsun çok zor bi durum böyle şeyler okurken kalbim sikisiyo. Ama eğer bitsin istemiyorsan -ki yuva yıkmak kolay değil bi de çocuk varmis- ona daha çok ilgi göster bence, tabi zor bi durum nasil yapabilrisin sen de bilmiyorsun ama dene bence üstüne düş biraz onu eve bağlamaya çalış, tarzını değiştir ne biliyim sac kesimini rengini değiştir evde makyajla dolaş ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalış, soyledigimi yapman çok zor biliyrm böyle bi ihanete uhramisken bunu yapmak istemiyo olabilrisin ama belli ki bitirmek istemiyosun o yüzden bence bunu yapmalisin git kendine güzel güzel gecelik bak mesela. Onu yeniden kendine aşık et biz kadınlar istedikten sonra başaramayacağımiz birşey yok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
'Gırmızı don giy de herifi kendine bağlacılar' yine gelmiş. Yani yakında BDV'yi bırakıp Türkiye ve Dünya Gündemi topicine gelir de Suriye'de akan kanların durulması için Esad'a 'Müzakerelere dantelli gecelik giy bacım' diye tavsiye verecekler diye korkuyorum.Siz lütfen BDV'de takılmaya devam edin canlar.
Adam da zaten karısının saç rengini beğenmediği için kendine metres tutmuştu. Kadınlar olarak değerimizi 'dantelli gecelik' ve 'evde makyajlı dolaşma' olarak belirlediğimiz sürece daha çok eziliriz. Sorun adamın karısına saygı duymaması, ona değer vermemesi, duygularını önemsememesi, bilmem anlatabildim mi? Her problem dantelli gecelik giyerek çözülseydi, aile terapisti diye bir şey olmazdı değil mi? Kendi değerinizi bu kadar düşürmeyin, hiçbirimiz tek amacı kocasını cinsel açıdan tatmin etmek olan fahişeler değiliz, ha siz eğer kendinizi öyle görürseniz eşleriniz/ sevgilileriniz de size fahişe muamelesi yapar. İsterseniz, konu sahibi eşine söylesin de komodinin üstüne de 100 Dolar bıraksın sabahları çıkmadan önce.
oha diyorum... sende hala sana dokunmamıs olmasını dert edıyorsun öyle mı? pes dıyorum sadece...
Şu askerlere ne kullanıyorlar cinsel istek azaltıcı olarak.
Koyun ondan vallahi bak , tamam olabilir hayatta her şey insanlar için ama bu pişkinlik nedir yahu.
İnce adammış ama bak seni merak ettirmiyor töbe töbeee.
Öbür kadın ne yaptı acaba adam onun duygularını çok mu onemsiyo ona saygı mi duyuyo bu yüzden mi yaninda? Dimi adam o kadına hiç dokunmuyor zaten sadece onun yaninda oturmak adamı mutlu ediyor bu yüzden yeni heyecanlar peşinde! Benim demek istediğimi anlamayip bu sekil terbiyesizce cevap vermeniz sizin ayibiniz. Ben her şey cinselliktir erkeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için varız gibi birşey söylemedim. Erkekler monotonluktan çok cabuk sıkılıyor biraz değişiklik hem kadına hem erkeğe iyi gelir buna ek olarak yatakta mutluluk da önemlidir. Her acidan dengeyi saglamak gerek yani. He siz bunu da yanlış anlarsınız simdi onu da bi acikliyim ben konu sahibine kusur sende tüm hata sende adami mutsuz ettin gibi birşey söylemiyorum kadının o kadar büyük bi görevi var ki hamile yeni doğum yapmış bebeği var bin parcaya bolunmus halde ama biz kadinlar yapimiz geregi gucluyuz degisiklik yapilmasi zor birsey degil ayıp adamın ayıbı boyle ona sadik kalmis bi kadın bu ihaneti hic hak etmiyor. Ama gelip de burada hemen ayrıl kardeşim kov onu boşver hayatına bak diyemem birincisi bu kadın eşini seviyo ikincisi sevgili değiller evliler ve çocukları var bunları da düşünmek gerek boşanmak basit değil. Kadın belli ki kocasını geri kazanmak istiyo o zaman bu konuda ona büyük is düşüyor. Kocasını geri kazanması yapma etme diyerek ağlayıp sizlayarak olacak is mi? Adam belli ki karisini kaybetmek istemiyo sadece kafası karışmış farklı heyecanlar peşinde. Ben adamı affet herşeyi unut da demiyrm zamanı gelince bu yasattiklarinin açısını çıkarsin tabiki bu ihanet unutulacak birşey değil. Ama ilk görev kocasını o kadından uzak tutmak olmalı. He ben ayrılmak istiyrm der o başka kendi bileceği is o zaman yapmasın birşey. Önce yazdiklarimdaki mantığı bir kavrayin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte Adriana Lima hep buradan kaybetti.. bir de VS meleği olacak
bunu bile kadına yıkmışız, helal olsun bize..
Aa ama şekerim , tüm suç Adriana'nın. Hep abidük gubidik renklerde giyiyor donları. Yok pembe, yok mavi, leopar desenli. Dedik o kadar kırmızı giy diye, dinletemedik, adam ne yapsın.
Ya bir de işin komik tarafı şu erkeklerin kadına yalnızca cinsel cazibe arttırılırak değer vereceğini düşünenler sorsunlar bakalım kocalarına kaçı hayat kadınıyla evlenirmiş? Ya da kaçı o kadınlara saygı duyuyormuş? E tüm erkekleri erotik film yıldızlarının, striptizcilerin falan kapması gerekiyordu bu mantığa göre. Ama ne hikmetse hiçbir erkek o kadınlara zerre saygı duymuyor.adam metresiyle yatıp kalkıyor, ama çocuklarına anne olarak konu sahibini seçiyor bu bile çok şey anlatıyor ya neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?