• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim baskı yapıyor...

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Merhaba arkadaşlar,önceki konularımdan bilirsiniz beni eşimin ablası ve kuzenleriyle sıkıntılıyım,beni sürekli toplum önünde küçük düşürmeye çalışıp laf atıyorlar,dedikodumu yapıyorlar,en son artık kuzenleriyle görüşmeyi kestim
ama kurtulamadım kayınvalidem ve eşim hep baskı yapıyorlar,görüş kinci olma,kötülüğe iyilik yapmak lazım diye,anlatıyorum eşime hep seni mutsuz edenleri hayatından çıkarmalısın diyorum,eşim ısrar edince de benim ağrıma gidiyor tartışıyoruz
maddi manevi bizi yıpratıyorlar evlerimiz de yakın ne yapayım

Canım gerçekdende çok zor bi durum çok yabancı olduğun insanların içine karışmaya çalışıyosun ama çok sıkıntı çekiyosun belli erkekler evlenene kadar evlensemde kurtulsam ailemden der ama evlendikden sonra ailenin en ufak bireyi bile dıdısının dıdısına çok kıymetli olurlar. Sen eşini seviyosan eşin için herkese katlanmakdan başka çaren yok eşinde bu şekilde seni anlamıyorsa hele daha kötü bi durum boşver sen onları onların cahilliklerine ver seni rencide edicek laf söylediklerinde asma yüzünü moralini bozma gül geç bir yaparlar iki yaparlar vazgeçerler sen onları nekadar amaçlarına ulaştıklarını hissetirirsen onlarda okdar zevkle yaparlar bunu. Bu arada senin yaşın kaç ve diğerlerinin yaşı kaç bence çocukca bişey yapıolar

Ben 28 yaşındayım,devlet memuruyum onlar da 20li yaşlardalar,görümcemle iyi olmak istiyorum ama kuzenleri dolduruyor,şimdiden kötü gelin de olmak istemiyorum..

eşiniz,kv ve kbnız haklı olduğunuzu biliyor ve olayıı uzatmamanızı istiyorlar.sizde olayı uzatmayın,araya mesafe koyarak görüşün.. bundan sonra mutsuz olmayın,takmayın,tınlamayın,umursamayın,aklınızda kurup kurup kendinizi artık yıpratmayın.

umursamaz davranmak çok mantıklı,ben de aynı taktiği deniyorum ve her seferinde de işe yarıyor,sonra gelip onlar bana yaranmaya çalışıyorlar,ben de mesafemi koruyorum,böylece hep de kıymetli olan ben oluyorum,valla işlerine gelirse..

Haklısınız en doğrusu takmamak ama elinde değil işte benimki de huy,ben kimsenin işine karışmam kendi halimdeyimdir isterimki herkesle iyi olayım
eşim herşeyin farkında ama sizce ailesi beni sevmiyor diye bana tavrı değişir mi,soğukluk olur mu

Sen bukadar takarsan ve bu sorunları bukadar dile getirirsen belki düşüncesi değişir sen onları olduğu gibi kabul et umursamaz ol eşine yansıtma hiç bişeyi eminim daha tatlı geçer günlerin

Tabiiki esin senden sogabilir, bu yüzden bosananlar var. Fazla iyi olmana gerek yokki, merhaba merhaba iste, zaten birde yakin oturuyormusunuz. Tamamen araniz bozuk olmasin, soguk rüzgarlar esmesin, ama yine mesafeli olursun. Sana bir laf söylendiginde sende cevap vermeye cekinmeyeceksin. Biraz oyuncu olacaksin...

önceki konunuzuda okudum şimdi, ayrılmış eşinden, bazı insanlar kendileri mutsuz oldu diye neden karşı tarafın mutluluğunu çekemezler anlamıyorum. bellki o kadının psikolojisi iyi değil canım, o yüzden bi sebepden diş bilemiş size. davranışlarını değiştireceğini sanmıyorum, görüşürseniz sizin huzurunuzu kaçıracak, saçma sapan davranacak. siz üzüleceksiniz, eşinize şikayete kalksanız bu seferde onun canı sıkılacak, belki sizede tepki gösterecek bi noktadan snr. o yüzden eşiniz ne derse desin görüşmeyin o kadınla bence.

Bu kadar takmayın bence :19:

Eşinizle aranız iyi ise diğerleri umurunuzda olmasın..

Kötü davranın demiyorum ama madem iyi niyet görmüyorsunuz iyi niyet göstermeyin.. Umursamaz davranın..

Ama huzursuzluk yaşamak istemiyorsanız olanları eşinize dır dır ederek sunmayın :34:

senin haklı olduğunu eşin kayınvaliden fln biliyo zaten..
diğerleride gençler işte tabi bu onlara seni üzmeye bu kadar yıpratma hakkını vermez...
bence mesafeli olarak görüşebilirsin...
kin ve küslük güzel şeyler değil..

Son düzenleme:
takma desek de yine takacaksın moralin bozulacak benden buyuksunuz ne kadar etkili olabilir soylediklerim bilmiyrum ama insanlar 2 yuzlu onlar sizi kısakıyorlar bu belli o yuzden sizi uzmeye calişiyorlar o zamn ne yapmalı onlrın yaptıgı gibi sizde onlara davranmalısınız. sizingibi olmaya calişiyorum cok guler yuzlusunuz deyıp aralarına girmek lafını cekinmeden soylemek eşinizin baskı ypması yanlış ama bunun yuuzunden eşinizle tartısmayın hatta eşinize hadı gidelim oturmaya deyın siz cagırın eşiniz bunu gordukce sizde değişiklik oldugunu dusunecek eşim her zamn bana iyilk yap denize at der elbet birgun doner bazen mantıksız gelmesede banada dogru uzulmeyın moraliniz yuksek olsun

takma desek de yine takacaksın moralin bozulacak benden buyuksunuz ne kadar etkili olabilir soylediklerim bilmiyrum ama insanlar 2 yuzlu onlar sizi kısakıyorlar bu belli o yuzden sizi uzmeye calişiyorlar o zamn ne yapmalı onlrın yaptıgı gibi sizde onlara davranmalısınız. sizingibi olmaya calişiyorum cok guler yuzlusunuz deyıp aralarına girmek lafını cekinmeden soylemek eşinizin baskı ypması yanlış ama bunun yuuzunden eşinizle tartısmayın hatta eşinize hadı gidelim oturmaya deyın siz cagırın eşiniz bunu gordukce sizde değişiklik oldugunu dusunecek eşim her zamn bana iyilk yap denize at der elbet birgun doner bazen mantıksız gelmesede banada dogru uzulmeyın moraliniz yuksek olsun

Back
X