- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Sizin gibi düşünen bir kaç bayan arkadaşa yapmış olduğum açıklamayı sizinlede paylaşayım:) S sevdasinemalarda
Aciklama için teşekkür ederim
Yazdım yazdım sildim yorum yapamadım ):
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi düşünen bir kaç bayan arkadaşa yapmış olduğum açıklamayı sizinlede paylaşayım:) S sevdasinemalarda
Aciklama için teşekkür ederim
Yazdım yazdım sildim yorum yapamadım ):
Üzücü bir durum gerçekten. Teyzeme kızdık bırak boşansın diye ama o da bir yandan haklı. İlk eşten bir çocuk ötekinden bir çocuk üçüncüye gitse o adamda ister çocuk. Böyle bi hayat tarzı yok, doğru seçimler yapmayı bilseydi bizde yaşlandık artık ne kadar yetişebiliriz dedi. El kol bağlandı tabii. Nasib mi diyim ne diyim artık.
Üzücü bir durum gerçekten. Teyzeme kızdık bırak boşansın diye ama o da bir yandan haklı. İlk eşten bir çocuk ötekinden bir çocuk üçüncüye gitse o adamda ister çocuk. Böyle bi hayat tarzı yok, doğru seçimler yapmayı bilseydi bizde yaşlandık artık ne kadar yetişebiliriz dedi. El kol bağlandı tabii. Nasib mi diyim ne diyim artık.
Yanii! Onlarda haklı.
olgun bayansin Korun kendin adamı bi tanı çocuk olmasa bosanirdi
Yanlız bişi söyleyeceğim bu 2. 3. Evliliklerde moda oldu bu psikopatlik yok oburuylede yaptinmi ?
Diyecek He catir catır sevistim yatakta senden iyiydi !!!
Katılıyorum. Korunmak birtek prezervatifle olmuyor hapı var iğnesi var adam istediği kadar ilişkiye zorlasın o saatten sonra. Cahillik mi diyim bilinçsizlikmi diyim bilmiyorum. Halbuki büyük şehirlerde büyümüş çok gözü açık zamanında altında arabası kendi işi olan bir insandı. Sonra iş battı araba gitti koca boşadı derken böyle bir hayat. Şimdi 800 liraya çalışıp kocanın yapmadığı ev bakma sorumluluğunu yerine getirmeye çalışıyor. Rabbim yardımcısı olsun bütün gençleride böyle durumlardan korusun insallah. Yaşlı teyze gibi konustum bende daha 23 yaşındayım yahu:))) benide korusun:)
Ayy bende neler dedim çatır çatır flnbekar misin yoksa
Ben 33
yanılıyorsunuz, kuvvetli bir anne gayet güzel doldurur babanın boşluğunu, benim annem doldurmuştu meselaNaparım bilemiyorum ama şuan zaten ailemle kalıyorum ailem tam destek arkamda duruyorlar tabi kimse baba yerini tutamaz ama sahiplenmeye hazırlar ellerinden geldiğince elimizden geldiğince hissettirmemek için uğraşıcaz ama kimse anne baba boşluğunu dolduramaz buda bir gerçek maalesef ki
devlet hastanelerinde de uzmanlar var, ücretsiz onlarAilemle kalıyorum ve zaten bebeği istemeyo bırakın hastane masraflarını da karşılamıyo problemli gebelik geçiriyorum ve bebeği kaybetme riskim var ailem bana bakıyo zaten hani ailem destek olsada beni öyle görmesede hamile şekilde baba evine dönmekten huzursuzluk ve bir ezilme hissediyorum içimde yani aileme de fazla yük olmak istemiyorum
yanılıyorsunuz, kuvvetli bir anne gayet güzel doldurur babanın boşluğunu, benim annem doldurmuştu mesela
devlet hastanelerinde de uzmanlar var, ücretsiz onlar
Bilmediğiniz ayrıntılar var yalnız. Gerçi son cümlenize bütün yüreğimle katılıyorum o ayrı, fakat ikinci kez evlendiği adam kendisine lise zamanlarından aşık olan, hatta çok aşık olan ve yıllarca bekleyen bir adam(dı). Ablam ve ailesi tekrar istanbula eskiden oturdukları mahalle dönünce, adamın ablama ne kadar aşık olduğunu bilen arkadaşları bu haberi alır almaz adama yetiştirmiş. Adamda sözde büyük aşkının peşine düşüp ablama ulaştı. Nihayetinde çok uzun süren uğraşlar sonucu "boşanmış ve çocuklu olman umrumda bile değil yıllarca seni bekledim ben" diyerek ablamı yani kuzenimi kendisini tanıması konusunda ikna etti. Gel zaman git zaman onun sevgisine ve kendisi için yaptıklarına güvenen kuzenim onunla evlendi. Fakat kazın ayağı öyle değilmiş.. Kuzenime daha ilk gecelerinde "eski eşinede yapıyomuydun bunları" demiş, ve böylece pislikleri ardı ardına başlamış oldu. Önce kızını istemedi gönderdi. Sonra ablamı çok fazla dövmeye başladı. Kıskanıyorum ya eski eşinle görüşürsen bahanesiyle ablamı takip etmelere başlamıştı filan. Baya takıntılı ve psikopat çıktı. Meğerse ondaki aşk değil saplantıymış yani. Sonra kuzenim boşanmak istedi ama teyzem kabul etmedi, çünkü ablamın ikinci eşindende çocuğu vardı. (Zorla birlikte olup hamile bırakmak suretiyle..) Boşanırsan üçüncü kez mi evleniceksin dedi filan onaylamadılar boşanmasını. Sadece adamla konuşup adam olmaya ikna etmeye çalıştılar. Nitekim dayaklar bitti, fakat kızı hala evde istemiyor. Ayrıca artık 2 ay çalışıyorsa 4 ay çalışmıyor. Pisliğin teki anlicağın. Yoksa başta adama görseydiniz, ablamın kızına resmen aşıktı. Birlikte yemekler gezmeler oyuncak almalar filan. Bildiğiniz gibi değil. Şeytan gibi bişeymiş meğerse. Bu arada akraba evleri değil. Kendi Anneannesi ve Dedesinin evinde kalıyor.
muzurtilki Sizin gibi düşünen biri için açıklama yazmıştım. Sizde okuyun isterim. Durum tahmin ettiğiniz gibi değil.
@MissCherryBlossom
Bu adamla hayat nasıl geçer bende bilmiyorum inanın. Aslında kendiside bilmiyor zaten. evde iki yabancı gibi yaşayıp gidiyor. Kendisi bir giyim mağazası zincirinde işe girdi kasiyer olarak. Evi kuzenim döndürüyor desem yeridir. Kötü örnekler işte bunlar. Bir meslek sahibi olmalıydı. Böyle bir durumda bence günahı boynuma deyip böyle bir adama o çocuğu doğurmamalıydı. Önce insanlarda kızdı hamile kaldığı için ama adamın zorla yeltendiğini sonradan öğrendik filan. Bi de evlenmeden öncesinide kendimiz bildiğimiz için o iyiliklerini, kızamıyoruzda kendin ettin kendin buldun diye. Sadece teyzem evlenmeden önce kuzenime demiştiki, "bu semtten doğru düzgün işinde gücünde adam çıkmaz, doğru düzgün birini bulsaydın bari, benim buna nedense kanım hiç ısınmadı kaba saba görüyor gözüm çocuğu" demişti. Ve bingo... Anne yüreği işte.